machina: When I look at the World...

četvrtak, 23.03.2006.

Ma ovo se ne dogada tako cesto...

Naime, dodem jucer s posla mrtav umoran, jos nakon posjeta mehanicaru, odem u sobu i zaspem skoro istog trena. Negdje oko 8 navecer zove me sestra moje cure i pita sta radim i da li imam vremena. Odgovaram joj jos pospanim glasom da spavam i da danas stvarno ne mogu joj ici sredivat komp ili brisat nickove sa iskrice (tako da sadasnji decko joj ne vidi bas sve nickove)...

Ali onaj visokofrekventni iritirajuci ton koji mi para zvucnik od mobitela, bubnjice i mozak uoblicuje rijeci "A mooooooooolim te" natjerao me je saslusati ju. Naime odmah mi je dala svog decka na telefon koji mi je lijepo rekao da su autom upali u grabu na obliznjem fukodromu.

Ja sam mislio riknut od smijeha... naravno nisu se mogli ni pomaknut!

Dosao sam tamo, auto je sjeo zadnjim desnim kotacem u rupu, prednji lijevi kotac je bio slobodan u zraku... Probao sam rukama podignuti auto..., ali mi je poprilicno zarezalo ruke tako da sam odustao od toga.

Obzirom da njenog tatu nije htjela zvat, jer je bila s frendicom na kavi a ne na sevi sa tipom, morao sam pozvat svog tatu. S njim je dosla i moja sestra... Naravno umirao sam od smijeha... Stari je donio i 2 tvrde letve kojima smo podbocili auto... Naravno da kako je bilo blato i kisa da je upao u to isto blato.

nekako smo podigli auto pomocu tih letvi i uspio je izac. Stari i sestra su otisli doma, a glavna junakinja ove price mi prilazi opet i pita: ima li neko drugo mjesto gdje bi mogli ici?!?! :) :) :)

:) :) :)
- 09:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 07.03.2006.

Utjerivanje dugova...

Prije par dana mi je stiglo pismo od odvjetnickog ureda u njemackoj.
Gledam o cemu se radi i ne vjerujem... radi se o transakciji na eBa.y-u od 4. mjeseca prosle godine kad sam uzeo kromirane pedale za auto...

Jucer su mi poslali i email slicnog sadrzaja...

Naime, niti me je prodavac obavijestio sluzbenim putem o cijeni koju moram platiti, niti se informirao o statusu transakcije, niti nista..., nego nakon 11 mjeseci stize pismo od odvjetnickog ureda sa cifrom od oko 99 EUR unutar kojih je dodan i iznos tom istom uredu od cca 45 EUR.

U svakom slucaju otisao sam na eBay, pogledao da li mogu doci do te transakcije, ali kako je prestara, vise je nema u history-u :(

I sad - OK, nije problem platiti iznos transakcije + postarinu do HR, nakon sto mi prodavac posalje IBAN i BIC, i nakon toga dati ocjenu tipa "NE POSLUJTE S OVIM PRODAVACEM", ali odvjetnicki ured trazi od mene uplatu tih 99 EUR na njihov racun :)

Flash pitanja: firma je u njemackoj, ja u hrvatskoj? Koji sud je nadlezan?
Samo su me nazivcirali...

- 13:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>