Rihanna + FHM + En Espańol

Konačno je snimljen Rihannin novi spot za pjesmu Umbrella koji najavljuje treći album "Good Girl Gone Bad". Album Izlazi 05. lipnja.


Rihanna - Umbrella
Uploaded by britneyfan


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Američka glumica Jessica Alba proglašena je najseksi ženom svijeta prema ovogodišnjem izboru čitatelja popularnog časopisa za muškarce FHM. Iznenađenje na top ljestvici 100 najzgodnijih je britanska manekenka Keeley Hazell koju na trećem mjestu slijedi sve popularnija kućanica Eva Longoria. Zanimljivo je da se na popisu našla i sada već bivša djevojka princa Williama Kate Middleton. Ona je zauzela 25. poziciju. Najveći pad na ljestvici od prošle je godine zabilježila Sienna Miller, koja je s 12. mjesta pala na 45. Ovo je lista prvih 15:

1. Jessica Alba
2. Keeley Hazell
3. Eva Longoria
4. Adriana Lima
5. Scarlett Johansson
6. Hayden Panetierre
7. Cheryl Tweedy
8. Angelina Jolie
9. Emily Scott
10. Elisha Cuthbert
11. Eva Mendes
12. Keira Knightley
13. Evangeline Lilly
14. Christina Aguilera
15. Rachel Stevens


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Američki pjevači Nelly Furtado, Justin Timberlake i JoJo snimili su, po već popularnom trendu, verzije svojih hitova na španjolskom jeziku.

Download:
Nelly Furtado - Lo Bueno Tiene Un Final [All Good Things (Come To An End)]
Justin Timberlake feat. T.I. & Cruzito - Mi Amor (My Love - Spanglish)
JoJo - Acepto Que No Puedes Volver [Too Little Too Late]

27.04.2007. u 15:30 | 49 Komentara | Print | # | ^

Sarah Connor + Lindsay Lohan

Image Hosted by ImageShack.us

"Soulicious" je naziv novog albuma njemačke pjevačice Sarah Connor. Objavljen je 30. ožujka ove godine, a najavio ga je singl "The Impossible Dream (The Quest)". Ovo je njezin peti po redu studijski album, a zadnji je objavila 2005. godine ("Naughty But Nice") koji je bio veliki hit u Njemačkoj, ali i u susjednim zemljama. Sarah je zatim uzela pauzu zbog rođenja drugog djeteta, kćeri Summer koja je imala ozbiljnih zdravstvenih poteškoća nakon rođenja, ali sada je sve u redu. "Soulicious" se na ljetvicama u Njemačkoj nalazi tek na 6. mjestu, što je loš rezultat u usporedbi sa Sarahinim drugim albumima.

1. The Impossible Dream (The Quest) 03:35
2. Soothe My Soul 04:18
3. Your Precious Love (with Marvin Gaye) 03:27
4. Get It Right 04:19
5. Part Time Love 03:31
6. Sexual Healing 04:10
7. Son of a Preacher Man 02:31
8. Soulicious 03:47
9. Love On A Two Way Street 03:46
10. One Day I'll Fly Away 04:22
11. I've Got To Use My Imagination 03:17
12. I Never Loved a Man (The Way I Love You) 02:59
13. Same Old Story (Same Old Song) 04:23
14. If It's Magic 03:11

Download Soulicious


Image Hosted by ImageShack.usLindsay Lohan konačno je službeno potvrdila da za par mjeseci, točnije u kolovozu, počinje raditi na svom trećem albumu koji možemo očekivati tek krajem ove ili najkasnije početkom slijedeće godine. Lindsay je izjavila da ovog puta želi napraviti nešto drugačije, te da bi htjela surađivati sa Timbalandom, Pharrellom Williamsom i Justinom Timberlakeom. "Stvarno sam ozbiljna oko toga, ne zajebavam se više ovog puta. Htjela bih imati turneju poput Madonne i raditi ono što je Britney radila. Želim raditi sa Pahrrellom, Justinom Timberlakeom i Timbalandom", izjavila je Lindsay za časopis Nylon.

26.04.2007. u 15:12 | 16 Komentara | Print | # | ^

Shakira + Britney Spears + Nelly Furtado

Image Hosted by ImageShack.us

Shakira će objaviti pjesmu “Pure Intuition” za europsko tržište za koju trenutno snima videospot. “Pure Intuition” je engleska verzija pjesma “Las De La Intuicion” sa albuma Fijacion Oral vol. 1, a Shakira ju je snimila na engleskom jeziku zbog Seatove kampanje “Catch The Fever” čije je zaštitno lice. Gore možete vidjeti sliku sa seta gdje Shakira i njezine plesačice nose plave perike i svojim lookom podsjećaju na prateće plesačice Gwen Stefani Harajuku Girls.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Britney Spears trenutno se (opet) nalazi u studiju gdje radi na svom dugoočekivanom petom albumu. Udružila je snage sa svjetski poznatim producentima, a oni su: Sean Garret (Destiny’s Child – Lose My Breath, The Pussycat Dolls - Buttons) koji je dovršio pet novih pjesama, Jonathan Rotem (Rihanna – S.O.S.), Swizz Beatz (Beyoncé), Nate Hills (Nelly Furtado, Justin Timberlake, Diddy) i Pharrell Williams (Gwen Stefani, Kelis), Scott Storch (Paris Hilton, The Pussycat Dolls), Kara Dioguardi (Hilary Duff, Avril Lavigne, Lindsay Lohan, The Pussycat Dolls), Lukasz Gottwald (Kelly Clarkson – Since U Been Gone, P!nk – Who Knew, Avril Lavigne – Keep Holding On). Svi oni su službeno potvrdili da rade sa Britney, a više informacija o albumu je još uvijek nepoznato. Ovo gore su najnovije slike Britney Spears. eek eek

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usNelly Furtado objaviti će još jedan singl sa svog aktualnog i vrlo uspješnog albuma “Loose”. Riječ je o pjesmi “In God’s Hands” koju je Nelly napisala u suradnji sa Rickom Nowelsom, a govori o njezinom prekidu veze sa DJ Jasperom Gahuaniom. Singl će biti dostupan samo u Velikoj Britaniji, a za Nelly također priprema i nešto za američko tržište, a to je da će ponovno objaviti album “Loose” sa bonus pjesmama “Try”, “Te Busqué”, “In God’s Hands” i “All Good Things (Come To An End)” koje će biti na španjolskom jeziku.


Puno hvala Hilary Duff Fan za novi dizajn cerek

24.04.2007. u 16:35 | 40 Komentara | Print | # | ^

Reži me (Nip/Tuck)

Image Hosted by ImageShack.us

Originalan temelj, neočekivani zapleti, nesvakidašnji crni humor i odlične glumačke role odlike su ove sjajne serije kojoj neće moći odoljeti ni najpovršniji gledatelji, dok će ostali svaku epizodu nestrpljivo iščekivati. Smještena u zavodljivi i mondeni okoliš South Beacha u Miamiju, 'Reži me', kao što joj govori i sam naslov, reže duboko pod umjetnu površinu svijeta plastične kirurgije, dramatično razotkrivajući složenost i krhku prirodu pacijenata koji svoje psihološke mane i nedostatke pokušavaju prikriti skupim fizičkim preinakama.

Image Hosted by ImageShack.us

Već na samom početku svoga emitiranja 2003. godine, dramska serija 'Reži me' odmah je izazvala veliku pozornost gledatelja željnih originalne priče koja se odvija na atraktivnim floridskim lokacijama, ali i kontroverze zbog eksplicitnih scena nasilja i seksa, kao i tematike koju su mnogi smatrali neprimjerenom, ponajprije mlađim uzrastima. Spojivši u iznimno zanimljiv paket intrige svijeta bogatih, slavnih i taštih; neuroze ljudi koji su se cijeli svoj život pretvarali da su ono što nisu; prepoznatljive bračne i tinejdžerske probleme te ponešto detalja iz kriminalnog okruženja i zatim upakiravši sve u jednosatni okvir televizijske doktorske drame koju je pomiješao s elementima humorističkih serija, ali i sapunica, slavni autor Ryan Murphy, dotad najpoznatiji po 'otkačenoj' teen seriji 'Popular' dobio je pravu zlatnu koku.

Image Hosted by ImageShack.us

Doktori Sean McNamara (Dylan Walsh) i Christian Troy (Julian McMahon) najbolji su prijatelji i partneri u McNamara/Troy, popularnoj klinici za plastičnu kirurgiju koju su zajedno osnovali po završavanju medicinskog fakulteta te je napornim radom uzdigli do statusa jedne od najuglednijih i najtraženijih ustanova tog profila. Christian nimalo ne sumnja u moralnu ispravnost usluga koje pružaju te uživa u svemu onome što se uspješnome plastičnom kirurgu nudi u blještavom Miamiju. Sean, s druge strane, sve je manje zadovoljan i sve više razočaran mnogim aspektima svoga posla te ozbiljno razmatra napraviti veliku životnu promjenu, uslijed čega se udaljava od svoje obitelji. Jednostavno, shvatio je kako financijska stabilnost i prekrasan dom više ne mogu uspješno maskirati obiteljske probleme. Seanova supruga Julia (Joely Richardson) je kućanica i majka dvoje djece, prilično nesretna stanjem svoga braka te žali za svim žrtvama koje je u prošlosti počinila zbog muževljeve karijere. Razmišlja o razvodu i povratku na fakultet kako bi nadoknadila ono što je svojevremeno propustila. Posebno je grize osjećaj kako su i ona i njen sin Matt (John Hensley) u boljim odnosima s Christianom nego sa Seanom.

22.04.2007. u 17:31 | 22 Komentara | Print | # | ^

Natasha Bedingfield - N.B.

Image Hosted by ImageShack.us

N.B. drugi je album britanske pop pjevačice Natashe Bedingfield. Album će biti objavljen 30. travnja ove godine u Velikoj Britaniji, a također i u ostatku svijeta tijekom travnja i svibnja. Prvi singl "I Wanna Have Your Babies" službeno je objavljen 16. travnja, a napisali su je Natasha Bedingfield, Steve Kipner i Wayne Wilkins. Pjesma je inspirirana hip-hop glazbom, a riječi pjesme govore o ženama koje svakodnevno vode bitke sa neuspješnim vezama zato da bi pronašle savršenog oca za svoju djecu. Videospot snimio je Dave Meyers u Los Angelesu, Kalifornija u siječnju ove godine.

Image Hosted by ImageShack.us

1. How Do You Do 3:41
2. I Wanna Have Your Babies 3:37
3. Soulmate 3:33
4. Who Knows 3:46
5. Say It Again (feat. Adam Levine) 3:30
6. Pirate Bones 3:47
7. Backyard 3:27
8. Tricky Angel 3:04
9. When You Know You Know
10. I Think They´re Thinking - Interlude 3:47
11. (No More) What Ifs (feat. Eve) 4:06
12. Not Givin' Up 3:49
13. Still Here 3:57
14. Smell The Roses 3:23

N.B. Download

21.04.2007. u 18:45 | 15 Komentara | Print | # | ^

Jennifer Lopez + Sophie Ellis Bextor + Gwen Stefani

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon nedavnog objavljivanja prvog albuma na španjolskom, Jennifer Lopez priprema još jedno iznenađenje za svoje fanove, a to je da planira objaviti još jedan album ove godine i to na engleskom jeziku. Prvi singl biti će objavljen već u lipnju. "Ove godine pripremam i album na engleskom jeziku koji je trenutno u fazi dovršavanja. Prvi singl možete očekivati već u lipnju, a ovo će stvarno biti velika glazbena godina za mene", izjavila je Jennifer Lopez na konferenciji za novinare.

Image Hosted by ImageShack.us

Sophie Ellis Bextor objavila je drugi singl sa svog albuma, a riječ je o pjesmi "Me And My Imagination". Na pjesmi je Sophie surađivala sa britanskim tekstopiscima Mattom Primeom i Hannah Robinson, a za snimanje video spota bila je zadužena Sophie Muller, dugogodišnja Sophieina suradnica, no kako je Muller prije snimanja uganula gležanj, redateljsku palicu preuzeo je Nourizadeh Nima. Sophiein novi album "Trip The Light Fantastic" izlazi 21. svibnja, a video za novi singl možete pogledati ovdje.

Image Hosted by ImageShack.us

Gwen Stefani sa svog aktualnog albuma "The Sweet Escape" uskoro objavljuje treći singl, pop baladu "4 In The Morning" koja je inspirirana 80-tim godinama prošlog stoljeća, a Gwen ju je napisala trudna, a kasnije ju je dovršio Tony Kanal, gitarist grupe No Doubt. Video premijera novog singla biti će 25. travnja na TRL-u, a možete ga pogledati ovdje.

18.04.2007. u 20:34 | 25 Komentara | Print | # | ^

Maroon 5 + Fergie + Ciara + Kylie

Image Hosted by ImageShack.us

Novi album Maroon 5

Kalifornijski bend Maroon 5 22. svibnja ove godine objavljuje novi album naziva "It Won't Be Soon Before Long" kojeg najavljuje pjesma "Makes Me Wonder". Prema izjavi Adama Levinea, novi album biti će više sexy i moćniji od "Songs About Jane", a Maroonovci su inspiraciju pronašli u popularnim umjetnicima iz osamdesetih poput Princea, Shabba Ranksa, Michaela Jacksona i grupe Talking Heads.

Prvi singl "Makes Me Wonder" objavljen je 27. ožujka, a spot za tu pjesmu možete pogledati ovdje.

Image Hosted by ImageShack.us

Fergie objavljuje novi singl
Nakon uspješnih singlova "London Bridge", "Fergalicious" i "Glamorous", Fergie 29. travnja objavljuje i četvrti singl sa solo albuma "The Dutchess". Riječ je o pjesmi "Big Girls Don't Cry", lijepoj baladi, za koju se očekuje da ponovi uspjeh dosadašnjih singlova. Možete ju poslušati i downloadati ovdje.

Image Hosted by ImageShack.us

Uskoro novi Ciarin singl
4. lipnja ove godine Ciara planira objaviti četvrti singl sa svog aktualnog albuma "Ciara: The Evolution". Pjesma je u pop/r'n'b stilu, a napisala ju je Ciara u suradnji sa Candice Nelson, Brianom Kennedyjem, Antwoine Collins i Balewom Muhammad. Pjesmu poslušajte i downloadajte ovdje.

Image Hosted by ImageShack.us

Nova pjesma Kylie Minogue procurila na Internet
"When The Cat's Away" naziv je pjesme Kylie Minogue koja je nedavno procurila na Internet. Kylie radi na novom albumu kojeg možemo očekivati najvjerojatnije ove godine, a ne zna se dali će i ta pjesma biti uvrštena u tracklisting albuma.

Kylie Minogue - When The Cat's Away Download

14.04.2007. u 22:21 | 40 Komentara | Print | # | ^

Povratak Enriquea Iglesiasa

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon 4 godine odsutnosti sa glazbene scene, Enrique Iglesias 15. lipnja ove godine objavljuje novi album "Insomniac". Prvi singl sa albuma biti će pjesma "Do You Know (The Ping Pong Song)" za koju će uskoro biti snimljen spot. Nova pjesma biti će dostupna na engleskom i španjolskom jeziku, a možete je poslušati i na Enriqueovoj službenoj stranici EnriqueIglesias.Com.

Ovo je službeni cover singla "Do You Know", veća slika zasada još nije dostupna.

Image Hosted by ImageShack.us

Do You Know (The Ping Pong Song) Download
Dimelo [Do You Know-Spanish Version]

Image Hosted by ImageShack.us The Best Of Madonna
Osim što u studenom planira objaviti novi album na kojem rade poznati producenti poput Timbalanda, Madonna će u listopadu ove godine proslaviti 25 godina glazbene karijere objavljivanjem nove velike 'Best Of' kolekcije sastavljene od tri audio CD-a i dva DVD-a na kojima će biti sakupljeno gotovo sve najbolje iz njezine dugogodišnje karijere. Službeni naziv albuma još je nepoznat.

13.04.2007. u 16:47 | 32 Komentara | Print | # | ^

Uskoro novi album Mariah Carey

Nakon uspješnog albuma "The Emancipation of Mimi", Mariah Carey planira ove godine izdati novi album pod nazivom "Illusions: The Butterfly Within". To će biti njezin 11 studijski album, a datum izlaska i daljnje informacije još nisu dostupne. Ako ne možete pričekati izlazak albuma, utješite se novim dvd-om Mariahine turneje "The Constipation Of Mimi Live" na kojem možete naći njezine najpoznatije hitove poput "Soy (I Need You)", "Seatbreaker", "Bringin' On The Heart Attack", "Creamlover" itd. Ovo je cover novog dvd-a (za veći prikaz slike klik TU):

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Tracklisting novog albuma Nicole Scherzinger
Službeno je potvrđen tracklisting novog albuma Nicole Scherzinger, glavne pjevačice grupe "The Pussycat Dolls". Album će se zvati "Her Name Is Nicole", a izlazi u lipnju. Na njemu su radili poznati producenti poput Timbalanda, Will.I.Am-a, Akona itd.

01. "Steam"
02. "Your Stuff" (Feat. Will.I.Am)
03. "Understand"
04. "Lover"
05. "Behind The Closed Doors"
06. "When We First Met"
07. "Sexier"
08. "You"
09. "Making It Hot"
10. "Break Up"
11. "Take Off"
12. "Strip"
13. "Open Up Your Heart"
14. "Right Where I Need U"
15. "My Body"
16. "Nervous"
17. "Here I Am (Pre-Order Only in iTunes)"

Novi singl Mutyje Buene
Bivša Sugababesica Mutya Buena 14. travnja objavljuje prvi samostalni singl "Real Girl". Singl će se naći na istoimenom albumu koji izlazi 4. lipnja. Osim "Real Girl" na Mutyinoj službenoj stranici možete poslušati tri nove pjesme sa albuma: "Wonderful", "Strung Out" i "Just A Little Bit".
Real Girl Download

11.04.2007. u 21:34 | 28 Komentara | Print | # | ^

Back Again! ...Me, Rihanna & Avril

Imala sam nekih problema sa kompjuterom pa me nije bilo ovih dana, ali sam sad... once again... opet tu. Nastavljamo sam redovnim programom njami Pošto se nisam mogla odlučiti jel će novi post biti o Rihanni ili Avril... evo vam obadvije wink

Image Hosted by ImageShack.us

"Good Girl Gone Bad" naziv je trećeg albuma R&B pjevačice Rihanne. Album službeno izlazi 5. lipnja 2007., i razlikovati će se od prva dva, te sadržavati više pjesama bržeg tempa. Rihanna i na ovom albumu surađuje sa Ne-Yom koji joj je napisao hit Unfaithful, a nada se da će raditi i sa Polowom Da Donom i Andreom 3000. Na albumu gostuju Jay-Z, Ne-Yo, Omarion i Nicole Scherzinger, a govori se i o mogućim suradnjama sa Beyoncé, Cassie i Chrisom Brownom.

Prvi singl biti će pjesma "Umbrella" na kojoj gostuje Jay-Z, a pjesmu su producirali Christopher Stewart i Terius Nash koji je producirao hit Britney Spears i Madonne "Me Against The Music".

Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella Download

Image Hosted by ImageShack.us

"The Best Damn Thing" je treći album američke pop/rock pjevačice Avril Lavigne. Album će se naći na tržištu 17. travnja ove godine, a Avril ga je opisala kao brz, zabavan, mlađahan, samouvjeren, drzak, a opet šaljiv i razigran album. Prvi singl je pjesma "Girlfriend" koja je ostvarila jako dobre rezultate na ljestvicama, a drugi singl biti će pjesma "When You're Gone", po meni najbolja pjesma na albumu.

Prema informacijama sa MTV Asia, The Best Damn Thing je treći najočekivaniji album u 2007. godini, odmah poslije Linkin Parkovog "Minutes To Midnight" i Britneyinog. Avril je kao i uvijek, sama napisala sve pjesme na albumu u suradnji sa Butchom Walkerom, Lukaszom Gottwaldom i Evanom Taubenfeldom, te kaže da je ovo njezin najbolji album ikada, što potvrđuje i njegov naziv. Na albumu se nalazi i pjesma "Keep Holding On" koju je Avril snimila kao soundtrack za film Eragon.

Download The Best Damn Thing

08.04.2007. u 10:40 | 37 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Luxurious Music News & Stuff!

Image Hosted by ImageShack.us

Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

¤ Linkovi ¤

Blog.hr
Index
Net Chat
Music Vip

myspace

myspace layouts



Alicia Keys Fan
Amerie Fan
Anna
Baby Lia
Christina Aguilera FC
Christina Aguilera Fan
Cool Wallpapers
Cristiano Ronaldo Fan
Frizeraj
Gwen Stefani Fan
Hilary Duff Fan
Kylie Minogue Fan
Lady
Lindsay Lohan Fan

myspace

myspace layouts



Madonna Fan
Madonna Fan
Majuschka
MYV
Nelly Furtado Fan
Penelope Cruz Fan
Pop Music
Shakira Fan
Shakira Fan
Shakira Fan
Shakira Lover
Shane
t.A.T.u. Fan
t.A.T.u. Fan
The Pussycat Dolls Fan
Victoria Beckham Fan
xxSpaRkLeSxx



dr Troy cerek naughty

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



¤ Cool Albums ¤

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

blog layouts

blog layouts