USKORO!!!JOŠ ŽEŠĆI I JOŠ BOLJI

petak, 27.01.2006.

PROBLEMI NA POSLU!

Što se tiče Veprovih problema na poslu Tarot je rekao svoje:

Što vidim u poslu općenito? Eight of Swords: Kao da ste zatvoreni u kavezu, tromi i nepokretni. Čini vam se da ne možete pobjeći iz te situacije. Bojite se novog i nepoznatog. Suočite se sa strahovima. Sa samo malo hrabrosti - riješit ćete sve probleme! Klonite se svađa i kritizerstva. Moguće su neke loše vijesti. Možda će vas netko lažno optužiti! Budite oprezni u svom poslovnim stvarima i odlukama. Pazite da ne izgubite svoj ugled, prestiž i reputaciju!


Što me vuče prema poslu broj 1? Page of Cups: Ova je osoba promišljena, odana i usamljena. Uvijek ulaže napore za ostvarenje nekih posebnih ciljeva. Često živi u svom svijetu mašte, nadanja i snova. Samo na prvi pogled izgleda sebično i zatvoreno! Zapravo to je osoba koja se vjerojatno neće poigravati vašim osjećajima. On je u stanju svojim maštovitim prijedlozima ostvariti vaše (i) najskrivenije želje, a uz to je i vrlo vrijedan. Moguće je da je svijetljije puti.


Što me vuče prema poslu broj 2? The Hermit: Odmorite se, usamite i pažljivo razmislite o situaciji. Ono što vama izgleda dobro - nije dobro i za druge. Nečiji savjet može vam pomoći da bi se bolje razumjeli. Pravo je vrijeme da dublje proučite ono što vas zanima.


Koje su važne odlike posla broj 1? Six of Pentacles: Moguće je da ćete dobiti neki kredit ili pozajmicu. Ili ćete moći sudjelovati u nekim novim poslovima. Uskoro ćete dobiti ono što je vaše, što vam pripada. Možda je u pitanju podjela imovine, ili se to, u krajnjem slučaju, može ticati i dužnika. Nedugo zatim, jedan će vas znanac tražiti pozajmicu. Možda pomognete nekom u nalaženju posla ili karijeri.


Koje su pogodnosti posla broj 1? Temperance: Da bi ostvarili svoje želje - morate sve točno iskalkulirati. No, ne možete uspjeti sami, kao jedinka, već udružite snage. Nemojte bježati od nečega što je trajalo dugo vremena. Ali nemojte ni žuriti i budite spremni na kompromise. Moguć je uspješan oporavak nakon lošeg razdoblja ili ozdravljenje nakon bolesti.


Dodatne koristi posla broj 1: The Devil: Čuvajte se sirovih nagona, velikih ambicija i tajnih planova. Ne budite tvrdoglavi i kruti, čak i ako ste podređeni. Možda vam se čini da nikako ne uspjevate ostvariti ciljeve. Potrebno vam je mnogo rada i napora da biste ih ostvarili. Provjerite svoj odnos prema novcu i materijalnim stvarima. No, moguć je uspjeh i dobar položaj u društvu, pod uvjetom da se znaju kontrolirati strasti.


Koje su važne odlike posla broj 2? Eight of Wands: Razdoblje zastoja i prepreka - sada je iza vas. Nove i povoljne prilike samo što nisu stigle. Neprekidno će se smjenjivati nove vijesti i ideje. Potrebna vam je samo odlučnost i brza akcija. Uspjeh može biti daleko veći od vaših očekivanja!


Koje su pogodnosti posla posla broj 2? King of Wands: Imat ćete posla sa arogantnom osobom. Ipak, ne činite ništa loše - jer bi mogli požaliti!


Dodatne koristi posla broj 2: Two of Cups: Ako su vas do sada pratile nesuglasice - sada ćete naći kompromis. Moguće je udruživanje i partnerski odnos u nekom poslu. Možda se odlučite sklopiti neki ugovor ili sporazum.







- 09:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>