STO VISE ZIVIM,MANJE ZNAM,STO MANJE ZNAM,VISE ZALIM

utorak, 24.10.2006.

ej...

Hy!!! Evo i mene! Malo mi je dosadno, pa pisem post! Odakle da pocnem??? E da, nasa skola je kao sto vecina vec zna dobila bend! I sada taj band(burek sa sirom) svira ne nedjeljnoj misi za 6,7,8.razrede! ja sam mislila da ce to biti cista sprdnja,i da ce to zvucati jako lose, kad ono decki stvarno dobro sviraju!!! Eto,Zoka,malo reklame!! Zoka,kiss!!!!!!
U petak mi u skoli imali kao neki projektni dan! Bilo je bas super,prvo smo imali parlaonicu o modnim trendovima u hrvatskoj,podjelili smo se cure vs.decki ! i naravno da su cure pobjedile! Onda smo morali napisati neku pismenu vjezbu o anoreksili i bulimiji i onda smo isli dolje u dvoranu,svi 5 i 7 razredi i prezentirali to sto smo radili! Bilo je super! Ja jucer bila na engleskom i bilo je ok! Ne znam vise sta da pisem! Pa idem!!! Moram uciti! Kmeeeeee! Ajde kiss: turetu, zoki, dini, buji, mojoj maloj, dori, teuti, duki.............................................

24.10.2006. u 09:53 • 119 KomentaraPrint#

četvrtak, 19.10.2006.

novi postich...

Ej ljudovi sta ima!!! Prvo se moram zahvaliti Kimy sto teko lijepo udvostrucuje komentare! Kim,samo se ne nadaj da cu pisati 80 komentara! Kiss Kim! I mojoj maloj za 13 komentara! Kiss malena!! Onda, u proslom postu sam napisala da sam s Franom, e pa vise nisam! Nisam vise mogla! Nisam ja tip cure koja bi mogla biti dugo s nekim! Prije sam bila takva, sada vise nisam! Prekinuli smo zbog nekih stvari koje su meni falile i koje nisam mogla imati dok sam s nekim. Dobro dukica kaze: ZAKON JE BITI SOLO!!!!! Kiss Duka! Sutra u skoli nemam obicnu nastavu, nego neki projektni dan, neke radionice! Ja sam se upisla u neku o anoreksiji i bulimiji i modi i takvim stvarima! Bas super,bar necu morati nositi knjige! I odgovarati biologiju i hrvatski!! Bili danas osmasi u nasoj smjeni na informatici i bilo bas ludo! Sprdali se s njima i tako to! Joj, jucer na engleskom je bilo odlicno! Iva i ja izstipale jadnog Cecija, toliko jako da ima otiske nasih prstiju! Ceci, zbilja sorry!!!! Onda usli u ucionicu i smijali se ko ludi, nastavnica skupa s nama, Ceci je pokazivao svoje sise, kako smo ga stipale! Ja sam umrla!!! I tako!!!! Jedva cekam ponedjeljak da ga ponovno tlacimo!!!! Ceci jos jedno sorry!!!
Nista, idem sada, uskoro imam tjelesni(idemo se vozati biciklima, po ovoj hladnoci!!! Brrrrr!!!!) Kiss: Turetu,Zoki, Dini, Buji,Huđi,Duki,Kim,Mojoj maloj,Guzi i njenom Toniju, Teuti,Bari,Zebi i ostaloj komepaniji! Kiss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.10.2006. u 15:27 • 48 KomentaraPrint#

srijeda, 18.10.2006.

novi post...

Ej ljudovi! Sjetila se ja da imam blog i da bi mogla napisati novi post! Evo sta se ukratko dogodalao od zadnjeg posta! Prvo: stigla je zima, na kalendarski,ali vremenski! Ja, kako ovaj tjedan idem ujutro u skolu, obucem zimsku jaknu! Jer bude jako hladno!!!! Drugo: imam decka,no to vec svi znaju! Pozz Frano! Trece:moje legice iva i teuta su se posvadale, ali su se i pomirile! Pusa cure, lolim vas!!!!!! Bas i ne izlazim u zadnjih tjedan dana,jer je vano navecer jako hladno! I zbilja se ne mogu sjetiti sta se jos dogodilo! E da bili smo u subotu kod zebe na rodendanu i bilo je super!!! Teuta&Toni su zajedno! I bas su mi slatki!!! Dora je s Grcićem(isto Toni) i tako! Ne znam sta da vise pisem! Idem spremati sobu! I onda moram u crkvu moliti krunicu. Kao sedmasi, sta ja znam! I onda na engleski, ni to mi se neda, uglavnom jedan jako glup dan danas! I nije mi bas zanimljivo u zivotu u zadnje vrijeme!! Al eto kotrljam se iz dana u dan i zivim! Sta cu kada moram! Kiss:mojoj maloj, frani, borni, turetu, zoki, buji, dini, dori, duki, teuti,mojoj legici(flinčecki) i svima ostalima!!!!!!!!!!

18.10.2006. u 13:49 • 59 KomentaraPrint#

utorak, 10.10.2006.

kazaliste...

mi jucer bili u kazalistu! prvo bila u lozi s ivom,dorom i gogijem! u pol predstave dode nama jopa! dobro! sprdali se tamo cijelu predstavu,a dvije loze dalje bili nastavnici! za vrijeme stanke zovemo mi hude da dode kod nas, i doso on,sprdali se citavo vrijeme(ak me netko pita kako je predstava zavrsila,ne znam,jer je bila dosadna za popizdit)! u pola predstave(drugog cina)ja ivi: ajmo mi do borne! kaze ona,ajde! i mi otisli do njega,i tamo bilo frano i zezali se stalno! i tako! poslije kazalista ja pametnjakovicka u meku kupila shake koji je leden i onda se smrzavala!u tramvaju srela ovu ivu koja ide sa mnom na engleski na sveuciliste i malo s njom pricala! i ne znam vise sta da kazem! inace sve ok,trebala bi uciti povijest,jer pita,al mi se tako neda,ja sam lijena!!!!!!!!!!!!!!!!! danas cu valjda smijet van,ja se nadam iako mi mama sere, kao nisam jos ozdravila,a jesam!!!!!! hvala turetu i zoki koji se brinu za moje zdravstveno stanje! kiss decki! lolim vas!!! i eto to bi bilo to!!!!!!! kiss:turetu i zoki i dini i kurti i hudi borni i frani i ivi i dori i svima ostalima!!!!!! kiss! lolim vas sve!!!!

10.10.2006. u 09:23 • 33 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.10.2006.

peh...

e ljudovi koja sam ja pehistica! moja najdraza ivica je jucer slavila svoj 13 rodendan,a ja nisam mogla doci jer sam se razbolila!!!!!!!! mislim koje sranje,ne mogu vjerovati!!!!! ujutro se ja probudila, i osjetim ja da imam temperaturu,mami necu nista reci! glava i grlo me otkidalo,tableta nemam!! odem ja na wc i ispovracam se,i jos necu nikom nista reci,vratim se,mama se probudi i tako pricamo nas dvije,kad ja odjednom zaspala,pipne ona mene!!! ivona,pa ti imas temperaturu! e pa jebi ga! i zovem ja ivu,necu ti doci! mislim zivo sranje!!!!!! i tako oko 4 uhvati mene bedara, nemogu naj legici na rodendan! i sada vi meni recite da nisam pehistica!!! kiss:turetu,dini,zoki,kurti,buji,petrinsaku i ostalima!!! a specijalni i veeeeeeeeeeeeeliki kiss mojoj ivi! iva sorry!!!

08.10.2006. u 10:40 • 9 KomentaraPrint#

četvrtak, 05.10.2006.

OPET NOVI BLOG...

EVO JA PO KO ZNA KOJI PUT PRAVIM NOVI BLOG! ISKRENO SE NADAM DA CE SADA OVAJ BLOG OPSTATI MALO DUZE! E OVAKO, DA SE PREDSTAVIM: JA SAM IVONA,IMAM 13 GODINA,ZIVIM U OSIJEKU,D.G.O. IDEM U O.S. JAGODE TRUHELKE(TRENUTNO VOJARNA) NAJVISE VOLIM IZLAZITI, SPRDATI SE S MOJIM DRUSTVOM,NAJCESCE NA DRAVI!!!!!!!!!!!!!!! NE VOLIM LJUDE KOJI SE PRESERAVAJU I LAZU! LAZ NAJVISE MRZIM! NE VOLIM LJUDE KOJI POVRIJEDE ONE DO KOJIH JE MENI STALO! I TO BI BILO TO ZA POCETAK!!!!! KISSAM:TURETA,DINU,ZOKU,KURTU,BUJU,PETRINSAKA,MOJU MALENU,DORU I SVE OSTALE KOJE SAM ZABORAVILA! SPECI KISS:LUKACICI I JELENI!!!!!!!!!!!!!!

05.10.2006. u 20:50 • 9 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

ME,MYSELF AND I................








Slike:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

iva i kurta!dobra slicica


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja i ture

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



ture,iva i kurta! tu je bilo ruku svuda...smijeh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja i iva!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Iva i Merdic

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja i iva

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja i ture


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

iva i zoka

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

iva i borna

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja i kurta

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

iva i jurica

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

iva i TURE!


Burek sa sirom band



Burek sa sirom band!!!!

Nesto o meni...

IME: IVONA
DATUM RODENJA: 24.05.1993
ZIVIM U : OSIJEKU, D.G.O.
SKOLA: O.S.JAGODE TRUHELKE
NAJFRENDOVI: IVA, TURE, DINO, BUJO, DORA, TEUTA, ZEBA, BARBARA, MIKAC, MERDIC, GOGI...
VOLIM: IZLAZITI, TELEFONIRATI, SPAVATI, MOJE FRENDOVE I FRENDICE, COKOLADU, SLADOLED...
NE VOLIM: SKOLU, LAZI, PODVALE I PREVARE, ZLE LJUDE, LJUDSKU GLUPOST, JESTI, HLADNOCU, RANO BUDENJE, ...
LJUBAV: SOLO...