svakom loncu poklopac

utorak, 31.07.2007.

Jao i kuku-lele



Tako mogu opisati trenutno stanje.

Riječi koje se jedanput izgovore nikada se više ne mogu povući. A upravo se to dogodilo i ja ne mogu i ne želim preći preko toga, a pogotovo kad netko nema PRAVO a ni argumente za takve gadarije.

Znam da svi imamo slične probleme i da nas uvijek, ali baš uvijek prevari baš ona osoba koja nam nije bila niti u primisli ili bolje rečeno za koju smo se podsvjesno pribojavali da će nešto slično izvesti.

Jel me možete pratit?

Zadnje se sjećam Pjesmice koja je lani bila u jednoj od takvih situacija.

Ej ljudi, znate li u čemu je razlika između "nas" i hercegovaca. Hercegovci će UVIJEK stati na stranu svoje obitelji a mi smo govna kojoj riječ obitelj veoma često ništa ne znači.

Oni koji me poznaju ne trebaju to povezivati sa konkretnim osobama iz moga života jer će previše zastranit ili otupit od prevelike analize.

Jeste li čuli za onu puno analize dovodi do paralize.

Do sljedećeg javljanja pozdravlja vas uvijek vaša nikad svoja ali pomalo umorna Mara Pogibejčić i Potomče!

- 22:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 10.07.2007.

Hardly to believe but I am alive!




Jesam! Jesam ! Jesam!

Nakon teške potvrde o dijagnozi i prihvaćanju iste na radost nekih lica i štete moga džepa mogu ponovo unijeti smješak koji malo znači za blogere a puno za Pogibejčićevu. Kupila sam novi kompić a prija mi se satrala u pokušaju spašavanja starog i montiranju novog pa me konačno evo!
Najveća šteta je što nisam sačuvala slike iz rodilišta i prvih par dana života našeg najvećeg Zlata. Naravno, u 101 pozi. Zapravo bi se mogao film snimit koliko ih ima. nut

Eh da, moj sin ima 2 zuba (odavno), 6,5 mjeseci, 73 cm i 8 kg. cerek Mamino dite! wink
Vesela je i zdrava beba koja se samo smije i jedva dočeka da mu se netko obrati. Grinta jedino ako je gladan njami haha opet je na mamu ili ako mu se spava zijev tako da se za sada (naglasak na ono "za sada") mogu pohvaliti da imamo dijete koje nisam mislila da ćemo imati. Kad se malo bolje razmisli ne znam zašto tolika sumnja kad smo i muž i ja vesele i u svakom slučaju optimistične osobe, naravno samo ako nismo gladni, u tom slučaju bolje je svakome da nam se miče sa puta. blabla

I ono najvažnije svuda ga vodimo sa sobom! Bojala sam se onih uvjeravanja "Ajme vidit ćeš kad rodiš kako se nigdje nećeš moć mrdnut od diteta........blablabla...". Mi s tim nemamo problema. Samo smo mu se malo prilagodili i to je sve. A koliko mogu primijetiti i on je puno mirniji kada se okolo šeta nego kada je zatvoren u kuću. E sad ćete vi iskusniji reći da je to i za očekivati (e ja to nisam očekivala za bebu od par mjeseci i opet ću dodati da je to očito bilo i za očekivati kada se uzme u obzir kakvi su mu rodtelji). Dobro mi je mama govorila: Tebi je kuća svratište! E pa očito će to i nastaviti biti samo nas je sada troje. naughty

Usput rečeno, poznajete li ikoga tko bi bio jamac za kredit??!? rofl rofl

Otvara se natječaj dobrovoljnih jamaca ili sudužnika za manji kredit. Molimo kandidate da prijave dostave do 22. srpnja 2007. godine na adresu:
http://ludaane.blog.hr/

Prijaviti se mogu i muškarci i žene.
Nije potrebna vozačka dozvola ali je poželjno da muški kandidati imaju odrađen vojni rok.

U prijavi navesti kvalifikacije i razlog zbog kojega želite biti sudionik ove velike manifestacije koja se događa jedanput u 11 godina.


Uvijek vas voli i pozdravlja uvijek vaša nikad svoja Mara Pogibejčić and The Son! mah


P.S. Franc, ogoliš me svaki put.....yes

- 14:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • ko je jeba jeba je, tko nije i neće

    ovo gore je trebala biti samo proba

    pisat ću o svemu i svačemu ovisno o svom raspoloženju

Linkovi