fish!
fish!
square square
nedjelja, 28.08.2005. - 19:39
..dragi moji..

..bilo je teško.. o da.. mali zeleni (krastavci) bili su neumoljivi, a probavne smetnje prebrutalne za ikoje stvorenje koje živi (i obitava) na ovim prostorima.. borba je bila strašna, cenzurirana na svim dječjim programima..
ručak je bio jedva probavljiv, a vremenski uvjeti neskloni promjenama. o da, kiša je lijevala, sunce sijalo, i tako u nedogled.. iscrpljujuće.. naporno.. a opet uzbudljivo..
avioni su sunčali krila a ptice mahale svojim udovima leteći u suton. na suncu su dozrijevale najbolje jagode koje su se svesrdno nadale da će baš one biti u jogobellinom voćnom jogurtu, a na drveću su jutarnju rosu išćekivale ponajbolje marelice koje će postati pago sok. jaja su trenirala na poligonu jer samo najbolja mogu biti dio zvijezda majoneza. svi smo željeli biti zvijezde, prije ili kasnije.
kasnije, tokom tog dana, zvijezde su zasjale na nebu. rupe na tamnoj podlozi.


khm..
ono što sam u biti htjela reći je da se vratih iz francuske, s visa, iz zadra (da da, od svuda se vratih.. u biti, vratili su me mali simpatični ljubičasti ljenjivci sa veeelikim plavim okama.. imaju totalno superultraturbokul letjelicu u obliku ogromnog ananasa..) i da ću uskoro odgovoriti na komentare i napisati novi post.


ne, ovo u biti nije novi post

jer nema velikih slova =)

hvala na razumijevanju


bilježim se sa štovanjem


lososs

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (18) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>