fish!
fish!
square square
srijeda, 16.02.2005. - 21:13
..psmtr i mazohizmu..

Vratila sam se iz legla sadističkih manijaka i mazohista koji to podnose. Da, da, bila i Lososs na aerobiku (pozdrav anspikbl i izražavanju u trećem licu ;)

Pojasnit ću-- u 4. mjesecu idem na ispit iz statistike. (kakve to ima veze? pa, polako, doći ćemo i do toga)
Statistiku nemam pojma (rekoh da ću doć do toga..)
Daklem, moram na instrukcije (da, ovo jest povezano s aerobikom)
Instrukcije, negdje u ovom gradu, sigurno daje neki zgodni student (jasnije?)
Ja planiram pronaći dotičnog (sad jasno?) ;))


Zašto treba voljeti aerobik?

1. lažna obećanja-- nakon što ponavljate već osmi put seriju koju ste nakon petog puta trebali napraviti "evo još samo jednom pa smo gotovi", naučite ne vjerovati lažnim obećanjima. --- aerobik nas uči kako preživjeti u vanjskom svijetu, jer svijet je pun lažnih obećanja.

2. tolerancija-- ako ne opalite po njuški osobu koja vas već sat vremena mrcvari ispadima kao što su "a sad držite nogu u zraku i titrirajte njom", onda znate da ćete oprostiti i onoj manje simpatičnoj bakici koja vas je, eto, slučajno lupila cekerom u tramvaju (osim ako lupi u bolan mišić, onda jadna joj majka..)

3. nada u bolju budućnost-- gledate savršeno oblikovanu figuru osobe koja skakuće i pokazuje vježbe, a onda se osvrnete i gledate one koji to ponavljaju i izgledaju ko tuljani u sauni. Dakle- a)nisam jedina s tuljan-like izgledom, b)možda cu i ja jednom izgledat ko ova naprijed, c) ma jamačno hoću, d)umireeem, možda idući put ne bude ovako nabrijana..-- aerobik nas uči kako se nadati i vjerovati u bolje dane..

4. otkrivanje mišića-- nakon zapanjujućeg otkrića da actually posjedujete mišiće koji su još uvijek funkcionalni, možete otkrivati i gdje se sve nalaze.. ako idete na aerobik s prijateljem/icom, idući dan, (kad nastupe bolovi, op.a.), možete igrati zabavnu igru "pogodi koji mišić će te zaboliti ako napraviš ovo", a ako vaš prijatelj/ica ide na aeorobik bez vas, možete uživati u igrama "ulovi me/udari me/pokreni se/digni ruku ako možeš". Mislim da je ipak korisnije ovo prvo..kako bih inače doznala da mogu dobiti upalu rebrenih mišića (?)

5. tablete-- možete pit tablete (protiv bolova) i istovremeno imati osjećaj da radite korisne stvari za vlastiti organizam (ima li zdravijeg od fizičke aktivnosti?) -- aerobik nam daje priliku da se brinemo za vlastiti organizam

Ma serem..boli me sve živo i jedva se krećem i još plaćam pare za to da me mrcvare i aeriraju po sat vremena tri puta tjedno... i to još i petkom!! strašno.. a opijanje? izlasci?? sve se odgađa za tih sat-dva..

ups.. skrenula sam s teme...

i zato Lososs voli aerobik =)


LoSoSs vOLi kOMenTaRe (11) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>