fish!
fish!
square square
petak, 04.02.2005. - 11:59
..obrazovni program..

Jedino što me jučer diglo iz kreveta je kompjuter. Odvukla sam se do bratove sobe u kojoj se dotični (kompjuter, i brat, ponekad) nalazi, željna nove doze interneta. Bauljala sam hodnicima stana 'internet internet' i-- ugledala zatvorena vrata. Jebo ma..*cenzura* usranim ..*cenzura*.. krpetinama od pahulja zbog kojih nije išao na skijanje. I tako je Lososs otišla do drugog ekrana i upalila televiziju. Obrazovne i dokumentarne emisije. Jeeej! Ili skripta iz genetike?? Emisije! Jeeej! =)

Neću duljiti o 'najextravagantnijem' paru iz Hong Konga koji su, nakon što su pokazali svoju kuću sa zlatnim faking tanjurima i zlatnim obrubima čaša i rozim tapetama, i provozali se u svojem zlatnom, rozom i bijelom rolls rollsu ( nije jedan šareni, nego tri jednobojna, da) i odparadirali u posebno naručenim i napravljenim kostimima Elvisa i Priscille, stali u bundi od činčila (ona) i odgovarajućem odijelu sa činčila kragnom (on) i izjavili kako njima 'novac nije bitan i žele samo sreću i zdravlje'. Jea rajt. Nije ni meni.

Nego, ono što treba izdvojiti iz hrpe jučer odgledanih emisija (uskoro počinjem učit genetiku, stvarno) je emisija Curious Gardeners (Znatiželjni vrtlari, za neuke) iliti, kako ih od milja zovem, Gay Gardeners (prijevod nepotreban).
Daklem, voze se likovi u svom plavom kabrioletiću i razgledavaju vrtove po Britaniji. I ide uvodna pjesmica, vidiš njih u mini kabrioletu kako se u lošoj komp.animaciji voze po suncokretima i gardenijama, njišući prosijedim im glavama u ritmu pjesme, i smiješeći se dok voze listovima i laticama raznolikog cvijeća!
O svemoćna lijano himalajske džungle!! Odmah sam zaključila da to moram gledat! I nisam pogriješila. Guy & Gordon (Gay Gardeners--uočavam li samo ja tu očitu-bode-u-oči-logičku povezanost?), savršeno usklađenih odjevnih kombinacija (tamno plavi prsluk sa svjetlo plavom košuljom i svjetlo plavi prsluk sa rozom (!) košuljom) proveli su nas kroz mnogobrojne i raznolike vrtove, diveći se cvijeću i međusobno se zadirkujući (ah, kako šarmantno) i govoreći 'wonderfull' i 'oh wonderfull' i 'fascinating'. I baš kad odgledah dio o 'njegovom i njenom vrtu' gdje on na svojoj polovici hektara uzgaja povrće, a ona na svojoj geranije, i kad pomislih da ne može biti gore, naši prijatelji dolaze na... (oh..uzbuđenje..išćekivanje).. sastanak vrtlarkog kluba 'Čupaj i sadi'. Desetak raspričanih i razdraganih klimakteričnih baba koje pričaju o Ranunculusima i inom bilju i hihoću, trudeći se biti duhovite. Smiluj se, o moćna latico proljetnom kišom orošene djeteline!

Plakala sam kad su, zadirkujući se i dalje, odvozili u svom kabrioletiću u suton.. Do iduće emisije (must see), ostao mi je samo link na vrtlarsku stranicu..
*šmrc*


LoSoSs vOLi kOMenTaRe (13) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>