11.12.2005., nedjelja

protivnici

evo me nazad u londonu.bilo mi je odlicno kuci i da je jos udinese pobijedio mislim da bih mogao reci da je bilo fantasticno.necu pisati o bilokakvim dozivljajima jer to nema smisla ali bih se htio osvrnuti na jedan dogadjaj koji se zbio dok sam bio u rovinju, a to je zdrijeb grupa za svjetsko prvenstvo u nogometu.
smatram da je hrvatska uzasno prosla i da su sanse za drugi krug,nazalost,jako male.o brazilu nema smisla trositi rijeci,dovoljno je napomenuti da za njega igraju nogometni genijalci poput ronaldinha,kake,ronalda,adriana...;australija ce po mom misljenju biti iznenadjenje prvenstva.imaju jednog ludog izbornika,hiddinka, koji je prije tri godine s korejom dosao do polufinala proslog svjetskog prvenstva(doduse uz obilatu i sramotnu sudacku pomoc),a i australski nogometasi nisu za baciti(kewell,viduka,kalac...).treci protivnik je japan,momcad slabe kvalitete,s tek nekoliko izrazito jakih pojedinaca poput nakamure i nakate,ali momcad koju krasi jak momcadski duh(kao uostalom i hrvatsku)te izbornik koji je legenda svjetskog nogometa,cuveni zico.
prema tome bojim se da ukoliko hrvatska ne zaigra fenomenalno(tj.bolje cak nego u francuskoj 98. i ako niko kranjcar ne bude igrao tekme na najvisoj razini,jer je on onaj koji ipak najvise fuce zna)nema prevelikih sansi za drugi krug.
inace,kao najvece favorite svjetskog prvenstva vidim brazil,nizozemsku,englesku i italiju a ne bih otpisao ni cehe te domacine nijemce koji ce noseni publikom i sucima sigurno napraviti dobar rezultat.
toliko o nogometu a toliko i za danas.posto sam tek stigao u london stvarno ne znam sto se ovdje dogadjalo(osim sto su ukinuli double deckere) proteklih sedam dana pa cu se javiti kad malo istrazim situaciju.
da,jos nesto. htio sam pisati i o uhicenju gotovine ali mislim da to nije bas pametno s obzirom na svakakve ustaske ludjake koji lutaju hrvatskom i svijetom u zadnje vrijeme,tako da cu tu temu ostaviti za neka vedrija vremena kad ce se ljudi napokon opametiti i ostaviti proslost tamo gdje i pripada.(iako tad ta tema vise nece biti aktualna).evo, vec sam previse i rekao.
ma,samo svi vi meni zivite dugo i uspjesno.do citanja.pozdrav svima.LL&P.
- 03:08 - Komentari (9) - Isprintaj - #

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

opis zivota jednog obicnog hrvatskog provincijalca u sredistu svijeta