Komentari

londoncalling.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • xiola bleu

    De di si u Londonu, kojem dijelu, mislim? Ja tamo radim, a zivim u pripizdini.

    avatar

    11.12.2005. (10:28)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    ja bas i ne pratim nogomet.. (samo kad su svijetska prvenstva i sl.) .. ali znam da je našima u krvi da pobjede one jače,, ali da izgube protiv onih slabijih.. nadam se da cemo se opet dokazati... pozz..;)

    avatar

    11.12.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • dany crane

    evo moje misljenje o skupini.od brazila gubimo tri nula,dok ostale neznalice gazimo 3-0.nema ni prohrvatska australija,a ni nogometni crv japan dovoljno kvalitete,a ni iskustva da dobije niku prasca,cicu pijanca i tomasa homoseksualca...antisa u hagu,udinese u kupu uefa i sve je na svom mjestu...koliko vam je god barca htjela pustiti,toliko vas je di mikele neznalica ukopao!

    avatar

    11.12.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • .::Freedom::.

    .::australijini igrači neće znat za koga niavijaju,,pa će tako i igrati zbunjeno budući da su skoro svi igrači zapravo hrvati, japan će biti po meni jedan od tvrđih oraha u našoj skupini,,a brazil je uvijek bio brazil...ove godine mislim da imaju najjaču ekipu,,i to ne samo ove, mislim da u povijesti brazilskog nogometa nisu imali takvu ekipu. we'll see...naravno ja navijam za našu hrvatsku i mislim da ćemo biti 2.u skupini... (naranvo izgubit ćemo od brazila,,2 ili 3,,prema nula..)...bok bok...mače vidimo se mi za dva tjedna,,bilo je super ovdje dok si ti bio..pravo osvježenje,,vraćam se ja ovoj teškoj, i blesavoj rutini...,,ah šta se može..bog je odabrao mene.. ;) (get it;))!!)) ::.

    avatar

    11.12.2005. (18:44)    -   -   -   -  

  • Hey Joe! :)

    sramim se priznati ali i ja sam pratila to izvlačenje grupa za svjetsko prvenstvo...ne znam da li je pametno bilo što komentirati jer je nogomet ipak muška zanimacija i moj bi komentar izgledao laički prema ovima iznad, zato, ništa od mog pametovanja u vezi nogometa! eto ali barem sam pobila činjenicu da žene bježe iz kuće kad je na tv - u nogomet. not true! a sada onaj tipično ženski dio: da su nogometaši samo upola zgodni kao rukometaši, imali bi još više navijačica ženskog spola!

    avatar

    11.12.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    opet..ja.. nisam mogla odoljeti.. moram reći da se slažem sa krogothom.. sto se tice austrijanaca,,, rodom je vecina nasa,,;) i slažem se sa lapičkom .. žene ne bježe kad je utakmica na tv-u (barem ne sve) evo neću više komentirati... pozz;))

    avatar

    11.12.2005. (20:35)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    aj javi kad te prime kod nekih prvoligasa ;) mogu si mislit kako ti je dobro gore (I DA TO ISKORISTAVAS STA TI JE DOBRO ;))

    avatar

    12.12.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • buorko

    brazil - hrvatska 3-1 australija - hrvatska 1-2 japan - hrvatska 0-2 i onda ćemo izgubit od čeha u osmini finala ako oni budu prvi u skupini ako ne onda ćemo nabit talijane koji su se btw opet zguzili što se tiče ždrijeba!

    avatar

    12.12.2005. (12:33)    -   -   -   -  

  • BIH

    Što se tiče Svjetskog prvenstva šanse za prolaz u grupi su nam 33,33333% , dakle iste kao i Japanu i Australiji . I to zato što svi igraju, svi su jaki, nitko nije za podcjenjivanje, pa su ove optimističke prognoze tipa 2 0 , 3 0 itd. smiješne. Ako prođemo sa dva puta 0 0, a zatim ždrijeb , bit će super. Brazil je izvan konkurencije, prolazi onaj koga oni manje nabiju.

    avatar

    12.12.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...