NK Omladinac Novi Grad

ponedjeljak, 27.10.2008.

Malo je to kodkuce

OMLADINAC Novi Grad - MLADOST Donja Bebrina 1:1

Nikoga nece impresionirati ovaj rezultat,niti ce nekoga bas puno zanimat sta se to dogadalo u nedjelju u Novom Gradu.Ovaj dosadni rezultat,uvijek ima bezbroj verzija utakmice iza sebe,mogli smo ovako,mogli smo onako,joj sta je fulo,bili smo bolji,jebiga nismo imali srece...,a ovi drugi ce naravno drugu verziju pricat na svom teritoriju,ma mi smo bili bolji,mi nismo imali srece...i tako u nedogled.Dok ce neki neutralni reci,ma de dosadna utakmica do jaja,nisam ni gledo dokraja.
Uvijek postoji to stajaliste gledanja,ja uvijek kazem, udarca i obrane.Neko ce reci da je udarac bio dobar,a neko da je obrana bila bolja.Neko ce vidit sugav gol,a neko ce reci da je golman konj!Bez obzira ko je ovdje bio bolji,ili ko je imo,a ko nije imo srece,bodovi su upisani,i nevjerujem da je itko zadovoljan s njima.Bebrina,zato sto se vidjelo da su dosli po pobjedu,igrali su odlicno,zele se dici sa dna tablice,i ovakvih prilika nece imati puno.A mi,mi smo usrali svoja tri boda kodkuce,i nema tu neke velike rasprave.Zaboravili smo osnovno pravilo za ekipu naseg ranga "pobijediti kodkuce sve sto se moze",tako se prezivljava ovdje,ako nemas neku prvoklasnu ekipu.Sad ce biti sve teze do kraja ovog dijela zadrzati poziciju na kojoj jesmo.Ostale su se ekipe isto probudile,i svako zeli izroniti gore.
Nije to bilo lose izdanje Omladinca,i nemogu se bas neke velike kritike pisat o ovoj utakmici,ali kad se zbroji,ili pomnozi,ili podijeli...,ma jebiga kako god da racunas, malo je to kodkuce!

POSAVAC Kupina - GARDUN Garcin 3:0
Npr.,ovo sta su komsije u Kupini napravili,sve je drugo osim malo.Demontirali su donedavno vodeci Gardun,i tu nepostoji neko dvojbeno razmisljanje,ili stajaliste gledanja.S koje god strane gledas,vidis pobjedu,tri gola,tri boda,nemoze biti jasnije!

OMLADINAC Staro Topolje - MLADOST Bicko Selo 3:2
Ili jos bolji primjer,imenjak iz Topolja,ekipa koja se isto donedavno vadila sa zacelja tablice,kodkuce neda svoje bodove ni prvom kandidatu za prvaka.Mozete vi biti prvi ali kod nas u nasem dvoristu,ne!Veliki kiks Mladosti,ili velika pobjeda Topolja...,?Ja bi reko da su koeficijenti bili izjednaceni.

GRANICAR Slavonski Samac - MLADOST Cajkovci 6:3
Dok prvoplasirana Mladost kiksa,ostali koji prate vrebaju na svaki pogresan korak,i ovo kolo se priblizavaju na samo bod razlike.
Prvi je Granicar koji prati,i u svom stilu,sa puno zabijenih,ali dosta i primljenih golova uvjerljivo uspjesan kodkuce.

DILJ Klokocevik - SLAVEN Trnjani 3:2
Drugi je Dilj iz Klokocevika,ekipa koja je evo dospijela do samog vrha druge zupanijske.Uz sigurnu igru kodkuce,tj. nijednu izgubljenu utakmicu u Klokoceviku,korak po korak,dospijeli so do borbe za naslov prvaka.Cestitke.Slaven pada prema dolje,i mislim da bi ga uskoro mogle obici neke ekipe iza njega poput...

ZVONIMIR Donja Vrba - SAVA Svilaj 2:3
...Save iz Svilaja.Pronasli su pravu kombinaciju,i ova pobjeda u Vrbi govori da se ne zajebaju vise.Svi znamo kako je u Vrbi odnjet bodove,za to trebas imat dobru formulu.Sava ju je imala,i nekako mi se cini da imaju jos puno toga za pokazat...Vrba se nakon dobrog starta igubila tamo negdje u sredini tablice,i tesko da ce se pomaknuti,jer neke ekipe su sve jace...

SLOGA Jaruge - RAKETA Beravci 3:1
Slogi je izgleda dobro doso onaj poraz u Novom Gradu,to ih je uozbiljilo,ne ulaze vise sa 50% u utakmicu.U Jarugama su docekali Raketu koja treba bodove za sigurnije izvlacenje prema sredini.Utakmica je bez obzira na rezultat,bila puno teza nego sto je na papiru,ali ipak Sloga je sada tamo gore blizu prvog mjesta,a Raketa je pala jos nize.
Sljedecu utakmicu imaju u svakom slucaju priliku da poprave mjesto a i gol razliku,jer...

DUBRAVA Zadubravlje - SELNA 5:0
...Selna nemoze gola zabit,to je za njih trenutno umjetnost!A problema sa primanjem nemaju,velikodusni su sto se tice toga.Eto tako je i Dubrava malo odigrala "lopte" u nedjelju,i 5 plus upisali.
Evo i ovo kolo je bilo iznenadenja,promjena na tablici,imamo ekipe koje nadolaze u igri(Svilaj,Topolje),one koje padaju(Gardun,Slaven,Raketa,),one koje su konstantno dobre(Dilj,Posavac,...)i one koje su konstantno lose(Selna).I kad se uzme prosjek ovog kola,sjedne, zapali cigara,otvori pivo,mogu slobodno reci da je opet bilo daleko od dosadnog...!

Utakmice su odigrane 26.10.2008.

Na vrhu tablice je cupavo:

1.MLADOST Bicko Selo 24
2.GRANICAR Slavonski Samac 23
3.DILJ Klokocevik 23
4.DUBRAVA Zadubravlje 21
5.SLOGA Jaruge 20
6.GARDUN Garcin 20
7.POSAVAC Kupina 19
8.ZVONIMIR Donja Vrba 19
9.SLAVEN Trnjani 15
10.SAVA Svilaj 14
11.OMLADINAC Staro Topolje 13
12.RAKETA Beravci 12
13.OMLADINAC Novi Grad 9
14.MLADOST Donja Bebrina 8
15.MLADOST Cajkovci 6
16.SELNA 1

- 18:47 - Komentari (17) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.10.2008.

Standardno u Beravcima

RAKETA Beravci - OMLADINAC Novi Grad 3:2
Neznam vec po koji puta ostavljamo bodove u Beravcima.Bilo to u trecoj ligi,kupu,pa evo i u ovoj ligi,uvijek pusiona od te Rakete!Vec imamo komplekse od njih.I nije to samo u Beravcima,i kodkuce je bilo tako.Ostala su uvijek bolna sjecanja na one rasturacine od cetiri,pet razlike,dok su bili u posjeti kod nas u trecoj ligi.
Odlucili smo ovaj puta nesto vise napraviti,bar im dokazat da nismo vise kanta za nabijanje,nego ih malo napatit za bodove.
Raketa se nije slagala sa time,krenili su odmah ofenzivno,i sve je izgledalo kao da ce se prica ponoviti!Jebiga,dva razlike je puno,jos jedan gol,i evo opet rasturacine!
A onda preokret,na risko kladionicama
uzivo,koeficijenti su se poceli izjednacavati,napeto do jaja!Taman smo poceli razmisljati o prekidu prokletstva u Beravcima i otici sa zadovoljnih 2:2 odavde,kad nam je tip zavuko treci komad,i sjebo nam dan!
I tako Raketa osvaja po neznam koji puta ovaj dvoboj,i nas ostavlja u razmisljanju gdje smo ovaj puta pogrijesili...Imali smo dobru ekipu,dobro smo igrali,trcali smo,jebali smo mater sucu...,pa gdje smo pogrijesili.Mozda kod ovog zadnjeg!?
Cut ce se u Novom Gradu jos dugo rasprava o ovoj utakmici,i vjerovatno ce se glavna krivica svaljivat na suca.Ja gledam uvijek na to drugacije.Suci su ko suci,nemos to promijeniti ovdje kod nas,uvijek ce biti tako,takav nam je sistem.Uvijek ce neko imati protiv suca,i o tome nezelim uopce raspravljati.
Treba odigrati utakmicu sa 100% snage,pa ces onda zajebati i suca!
Ovaj treci gol nam nije zabio sudac to svako od nas zna,nego igrac iz Rakete,a mi smo to pustili.
Treba cestitati Beravcima na tri boda i mozda drugi puta potraziti skidanje prokletstva iz nasih susreta...

MLADOST Donja Bebrina - GRANICAR Slavonski Samac 5:2
Evo dosta je vas napisalo komentare kako Samac nije ekipa za prvo mjesto.Konacno sam se uvijerio i sam.Ovako se nemoze kiksat,ovo samo moze biti neka slabost u ekipi,a stim se nemoze ciljati na daleko.Bebrina moze pobijediti svakoga kodkuce,u to se netreba varati,ali opet ovakav visok poraz si kandidat za prvo mijesto nesmije dopustiti.Bebrinci su konacno pokazali sta mogu, i sad nam je puno neugodnije cekati nedjelju.

GARDUN Garcin - DILJ Klokocevik 0:1
Zasto me ovaj rezultat ne cudi.Vjerovatno jer sam naviko da me Dilj iznenaduje.Za ovu ekipu je sad sve moguce,mogli bi napraviti iznenadenje za sve.Nisu daleko,uopce!

SAVA Svilaj - OMLADINAC Staro Topolje 3:2
Utakmica kola.Bez obzira na status koji imaju na tablici,ove dvije ekipe su napravile spektakl u Svilaju.Pobijeda,poraz,pobijeda,igra zivaca je bila citavu utakmicu,al nakraju su ipak domacini pokupili tri boda.
Opet Sava ulazi u igru,i mogu reci na velika vrata,jer pobijediti Topolje koje se razigralo,nije mala stvar!

MLADOST Cajkovci - POSAVAC Kupina 2:2
Cajkovci zele gore.Osjeca se to,i sad ce traziti bodove pod svaku cijenu,protiv bilo koga,a neko ce najebat!Dobro,ovu nedjelju su imali velik zalogaj,Kupinu se u ovakvom zaletu tesko moze pobijediti,tako da ce morat traziti dalje.Tu smo i mi kandidati...

SELNA - SLOGA Jaruge 0:6
Evo malo osvjezenja za Jaruzane,trening dobar u svakom slucaju,i odmor za sljedecu utakmicu.A nikad nije lose malo i gol razliku popravit,neznas kad ce ti trebat.

MLADOST Bicko Selo - DUBRAVA Zadubravlje 3:1
Dobro,dobro,uvijerio sam se sad i ja,ajd Bicko Selo ce bit prvo!Izgleda da stvarno jedini imaju svu potrebnu opremu za prvaka.Ocekivo sam da ce pobijedit,al od drugih nisam ocekivo da ce kiksat,a to i je ta razlika u kvaliteti.Nesmijes kiksat,mozda jednom,al dva puta NE!

SLAVEN Trnjani - ZVONIMIR Donja Vrba 1:2
Ovdje su stvarno sve karte bile otvorene.Rekao bih ovako kad bi me neko pito,da je Vrba jaca,al nebi se nikad kladio na ovu utakmicu.I zato bez obzira kako neko gledo na ovu ligu,kao na nekvalitetnu,korumptiranu,punu treceklasnih ekipa,ili (kako bi jedan moj nepoznati neprijatelj rekao) "seljacina",ipak se moze ovdje doziviti od svakoga par nezvjesnih rezultata,i uzivat u onom sto se zove nogomet.

Utakmice su odigrane 19.10.2008.

Tablica izgleda ovako:

1.MLADOST Bicko Selo 24
2.GRANICAR Slavonski Samac 20
3.GARDUN Garcin 20
4.DILJ Klokocevik 20
5.ZVONIMIR Donja Vrba 19
6.DUBRAVA Zadubravlje 18
7.SLOGA Jaruge 17
8.POSAVAC Kupina 16
9.SLAVEN Trnjani 15
10.RAKETA Beravci 12
11.SAVA Svilaj 11
12.OMLADINAC Staro Topolje 10
13.OMLADINAC Novi Grad 8
14.MLADOST Donja Bebrina 7
15.MLADOST Cajkovci 6
16.SELNA 1

- 18:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.10.2008.

Pravo lice Omladinca

OMLADINAC Novi Grad - SLOGA Jaruge 4:1
Nedjeljno popodne pola tri,prazne su ulice...mozda gdje koja baba viri kroz prozor.Inace svi su na utvaju,i zagrijavaju se za pocetak utakmice,svako na svoj nacin.Naravno,kako se temperatura vec spustila,pod zagrijavanje se podrazumijeva i alkohol.U civilnim odijelima su se okupili svi nogometni mudraci iz sela,stari nogometni maheri,mladi potencijali...itd.A u dresovima izlazi na teren kompletna ekipa Omladinca.Kompletna!Puni sastav,ili kako bih jos nazvao, najjaca postava!Ovo je rijedak prizor za nas,i svako od nas dobije veliku dozu samopouzdanja prije utakmice.Nije da se kurcimo,al svjesni smo da sa ovakvom ekipom mozemo cuda radit.Bar u okviru druge zupanijske.Napad nezna gdje su mu granice,trkaci i dribleri,sve u jednom.Sredina,tehnicari,al ne strojarski,nego nogometni,i iza svega toga stoji betonski stup obrane od kojeg krecu sve akcije.
Neko ce pomislit,sta ovaj sere,jel on opisuje Barcelonu,il Novi Grad...!?Ma Barcelona je k...c od ovce covjece,kako smo mi ovdje odigrali!
Sve je funkcioniralo,od napada do obrane,od prvog do zadnjeg igraca...ovo je bio nas dan i mogu da se kurcim!Ovakve situacije moram iskoristit,jer nece bit cesto, i ako bi ikako mogo da opisem pravo lice Omladinca,onda bi to svakako bilo kroz ovu utakmicu.
Jaruzani nam nisu pustili!Ako bi neko slucajno doso na tu ideju,a toga ce sigurno bit.A i ako se covjek realno zamisli,koja bi ekipa dopustila sebi razbijanje od tri razlike,onako iz zajebancije!?Mislim da Jaruzani nebi.Uostalom Sloga stoji jos uvijek u utrki za prvo mjesto i ima vece ciljeve da bi sada pomagali komsijama iz Novog Grada.
Kao i uvijek,Sloga je dosla uz golemu podrsku svojih navijaca,koji nevjerujem da su dosli pratit izgubljenu utakmicu,nego su bili uvjereni u pobjedu.Mozda i previse uvjereni.
Nije to bila prepoznatljiva igra iz Jaruga,nesto nije stimalo.Usli su prelagodno u igru,i prekasno se trgli.Nije im nista islo,napad im se lomio vecinom kod 20 m pred golom; i neko ko je gledo vec Slogu u njihovom dobrom izdanju,nebi vjerovao da je to ta ista ekipa.Mi smo sve to na najbolji nacin iskoristili,i to kako iskoristili...Jednostavno nas je sve islo,realizacija,i obrane.Najbolje izdanje Omladinca dosada u ovoj ligi.Cak se nije niko ni posvado.Jebote, da je ovako svake nedjelje!
Ova utakmica je bila nesto kao podsjetnik svima,da unatoc losim rezultatima,i vecinom polovicnoj ekipi,Omladinac ima i sastav koji se moze suprostaviti svima u ovoj drugoj zupanijskoj-istok.
Pohvale svakom igracu pojedinacno!

ZVONIMIR Donja Vrba - GARDUN Garcin 1:0
Gardun je srusen sa postolja.Zvonimir ne popusta kodkuce nikome kome nemora,i sigurnim koracima prema vrhu skuplja bodove vecinom u svom dvoristu.To ce biti dovoljno za sredinu tablice,ali za nesto vise...

OMLADINAC Staro Topolje - SLAVEN Trnjani 5:2
Za razliku od pocetka sezone,Omladinac mi izgleda puno svjezija ekipa.Usli su u stimung sa golovima,lakse ih nekako postizu,i kodkuce igraju odlicno.Odvojili su se od pozadine,i sad su prilicno sigurni u sebe.Slavenu su se sa ovim gubitkom prilicno smanjile sanse za prvim mjestom.Recimo,ima jos nekih 30%.

DILJ Klokocevik - MLADOST Cajkovci 3:1
Dilj bi lagano mogao poceti razmisljati i o prvom mjestu.Mislim,nista nerealno,ima sve potrebno,cak i vise od nekih ekipa koje su tezile tome.Broj bodova je isto tu,tek jedna stepenica od samog vrha.Cajkovci nikako dvije zaredom da dobiju.Korak naprijed,pa nazad,malo je to...

GRANICAR Slavonski Samac - RAKETA Beravci 7:2
Evo 100 %-tnog favorita za prvo mjesto.Mislim da su iz utakmice u utakmicu sve bolji i zreliji,i da imaju sve jacu zelju za prvom ligom.To i dokazuju rezultatima.Jedino sto imaju dosta problema u obrani koliko sam primjetio,primaju u prosjeku dva gola po utakmici.Ali zato napad funkcionira odlicno,i nadoknaduje sve.Raketa neizgleda bas previse opasno u zadnje vrijeme,dvije zadnje utakmice gol razlika 3:11.Mogli bi mi zato najebat u nedjelju.

DUBRAVA Zadubravlje - SAVA Svilaj 2:0
Dubrava se vraca u utrku.Sanse su sada znatno manje,ali jos uvijek postoje,i ako misli ozbiljno,vise nebi smjelo biti kiksova.
Sava se izgubila,ne funkcionira vise kao jedan stroj,neznam,al kao sto sam vec reko,nesto nije u redu u ekipi.Kako sam prokuzio,u napadu nesto sepa,nema golova.Nije ni obrana nesto za pohvalit,sedam komada u dvije utakmice.Ma sve u svemu,nekuzim...mogu oni bolje.

MLADOST Bicko Selo - SELNA 7:0
Mladost se dograbila prvog mjesta,i kako stvari stoje u ovoj ligi,tu bi "trebali" i ostati.Igraju dobar nogomet nema se sta reci,ali s obzirom na konkurenciju,ne bih se kladio da ce tu i ostati.Rezultat nemam sta komentirat,neznam koji je k.... ovoj Selni,jel se njima igra jos nogomet il ne!?Sve je pocelo tamo od petog kola,odjednom,ko da su ih oteli izvanzemaljci...

POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 2:0
Kupina nastavlja sa odlicnom igrom,mos komotno stavit hendikep svaku utakmicu.Skupljaju sve bodove koje mogu,i pritom ne rizikuju puno.Mislim da ce tako bit i sljedecu utakmicu,i onda mogu mirno cekat Gardun kodkuce.Imaju bodova ko salate,nemaju prevelikih ciljeva,boli ih dzon...Bebrina bi se trebala pocet zabrinjavat uvezi svojih bodova,il ne jos,bolje poslje nas nek se pocnu zabrinjavat.

Utakmice su odigrane 12.10.2008.

Na tablici promjena na prvom mjestu :


1.MLADOST Bicko Selo 21
2.GRANICAR Slavonski Samac 20
3.GARDUN Garcin 20
4.DUBRAVA Zadubravlje 18
5.DILJ Klokocevik 17
6.ZVONIMIR Donja Vrba 16
7.SLAVEN Trnjani 15
8.POSAVAC Kupina 15
9.SLOGA Jaruge 14
10.OMLADINAC Staro Topolje 10
11.RAKETA Beravci 9
12.SAVA Svilaj 8
13.OMLADINAC Novi Grad 8
14.MLADOST Cajkovci 5
15.MLADOST Donja Bebrina 4
16.SELNA 1


- 22:52 - Komentari (15) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.10.2008.

Vracanje gol razlike

SELNA - OMLADINAC Novi Grad 1:9
Jebote ova liga je stvarno zanimljiva!Ovdje mozes popusit 10:1,a mos pobjedit isto toliko.Taman kad smo poceli razmisljat da imamo najgoru gol razliku ovdje,Bog nam je poslo Selnu!Ili bolje receno,poslo nas u Selnu.I tako mi krenili tamo po koji bod,jer eto culi smo da se kod njih to moze dobit lako,pa da probamo i mi.A bas bi nam dobro dosla pobijeda!Kad ono krenilo ko u rukometu,gol za golom,sansa za sansom,mi ko Brazil!
Stvarno je dobar osjecaj ovako rasturit nekoga,poslje dugog vremena.Dobijes veliku inekciju samopouzdanja,i sto je najbitnije osjecaj da pripadas ovdje.Neznam koliko se neke stvari mogu mjerit sa ovom utakmicom,ali zasigurno je da nasi napadaci nisu izgubili osjecaj za gol.Ovo je bila i dobra vjezba za sljedece utakmice i jace protivnike.Nista dobro nemogu reci za Selnu,a jebiga i kako cu,kad izgube od nas 8 razlike!Mislim da su zreli za trecu ligu.A mi,mi razmisljamo vec o prvoj zupanijskoj!Pa di nam je kraj covjece,pobijedili smo Selnu,samo nebo je granica!
Ovako ako nastavimo dalje,mogli bi sljedecu utakmicu od Jaruga izgubit samo jedan razlike.Ma zajebavam se,sa ovakvom igrom mozemo puno postic,a sto nam je najbitnije,ostat u ovoj ligi.Ima tu jos konkurenata koje bi mogli dobit,mozda ne ovakvom razlikom,ali tri boda pokupit u svakom slucaju.
Mnogi su se iznenadili ovim rezultatom,jer vecina nas je pogledom na tablicu trpala u isti kos sa Selnom,"To su autsajderi".Najvise nas je pokopala prva utakmica,otuda je odma krenilo.Na startu smo izgubili ugled,i tako je ostalo do prosle utakmice.Sad ce mnogi razmisljat,sta se to desilo u nedjelju.Zasto je tako velika razlika u golovima,jel se taj Omladinac pojaco,jel Selna u raspadu...Ma nista od toga.Razlika je u kvaliteti.Dobro,nemogu reci da ovaj rezultat pokazuje stvarnu razliku,al velika razlika sigurno postoji,to se moglo vidjeti.
Moram prestat pisat o ovoj utakmici,neko ce primjetit da sam se poceo kurcit rezultatom.Dakle, ono sto je Omladinac napravio ovom pobijedom je veliki korak naprijed,izronjavanje sa dna tablice,vracanje gol razlike,i sto je najbitnije,vracanje ugleda.Cestitam!

MLADOST Donja Bebrina - DILJ Klokocevik 1:2
Iz utakmice u utakmicu,Dilj gradi svoj status jedne od najboljih ekipa u ovoj ligi.Od samog pocetka sezone odlicno se uklopio,i pobjeduje sve gdje moze.Bilo to u gostima,kodkuce,svagdje gdje ima imalo sanse.Ja ne mislim da je Bebrina lak protivnik bilo kome,pogotovo kodkuce i ovdje se ne treba pricati o slabosti Bebrine,nego o kvaliteti Dilja.

GARDUN Garcin - OMLADINAC Staro Topolje 1:0
Ma sta imam pricat,vidi se rezultat.Jedva!Bas i ne previse uvjerljivo od trenutacnog prvaka.Omladinac ce sa vremenom isplivati na povrsinu,to se moze vec sad vidit,igraju odlicno i nije im mjesto tamo dolje.

SAVA Svilaj - MLADOST Bicko Selo 1:5
A sta reci,Sava,ne bas u najjacem izdanju.Nije se ovdje ocekivalo da pobjede,al jebemu ne i toliko razlike!Mladost je u svakom slucaju spremnija ekipa,i nisu propustili da dobiju malo i na gol razliki,trebat ce im.U ekipi Save nesto nestima,nekuzim ih!Nekad to izgleda kao tim koji npr. zamalo pobjedi Garduna,a onda ovako rasturacina u po Svilaja!Pa dobro nek je to Mladost iz Bickog Sela,al tolika razlika u kvaliteti nije.Jos kodkuce,sigurno ne.

SLOGA Jaruge - GRANICAR Slavonski Samac 2:2
Stavio bi na Jaruge u ovoj utakmici,ali izgleda da su izgubili onaj elan iz pocetka sezone.Granicar je jak i to smo osjetili pretproslu utakmicu i na svojoj kozi,no u Jarugama se nemoze lako doc do tri boda,bez obzira ko bio.Ovo bi se mogo nazvat i derbi kola,jer do kraja utakmice nije bilo jasne prognoze.Odlicna utakmica!

RAKETA Beravci - POSAVAC Kupina 1:4
Jel ima jos neko kakvih kritika na Posavac!?Ljudi igraju jednostavno ko zmajevi!Vise ne samo da iznenaduju,nego i zadivljuju igrom.Uigrani su,i u punoj snazi su,vise ih nemogu prognozirat,neznam kolike su im tocno mogucnosti,ali u svakom slucaju velike.Mislim,hej,pa ovo nebi ni Ciro Blazevic pogodio,tri razlike u Beravcima!Raketa nije ekipa koja tako lako gubi utakmice,i s obzirom na njihovu kvalitetu,ovo je bio tezak poraz!Mislim da je u pitanju bila cista potcijena.Eto dobre lekcije za sve ostale,ne potcjenjujte Kupinu!

SLAVEN Trnjani - DUBRAVA Zadubravlje 1:0
Trnjani su mjesto gdje ce mnogi ovi takozvani favoriti ostaviti bodove,u ovoj utrci za vrh tablice.Pokazuju sve vise svoju spremnost za velike dvoboje,i napravit ce jos vise u proljetnom dijelu,u to sam gotovo siguran.Dubrava tone,i tesko da ce se vise izvuci na vrh ako upadnu u ispetljanu sredinu tablice.Ako zele nesto vise,morat ce brzo reagirat,i to vec sljedecu utakmicu.

MLADOST Cajkovci - ZVONIMIR Donja Vrba 3:2
Ubi me,al nekuzim ove Cajkovce!Prosli puta kad sam stavio na njih da ce igrat nerijeseno u Topolju,ispo sam konj!A sad kad bi stavio na Vrbu i vise razlike,oni pobijede.Neznam jednostavno gdje bi ih svrsto.Proslu utakmicu kanta za nabijanje,a sad jedna solidna ekipa za sredinu tablice!E jebiga!U svakom slucaju,treba ih ozbiljno shvatit,to bi preporucio i nasima.Vrba je vjerovatno sve to olako shvatila,i krenuli su na izlet u Cajkovce.Nisu se dobro proveli.

Utakmice su odigrane 05.10.2008.

Tablica mi se sve vise svida:

1.GARDUN Garcin 20
2.MLADOST Bicko Selo 18
3.GRANICAR Slavonski Samac 17
4.SLAVEN Trnjani 15
5.DUBRAVA Zadubravlje 15
6.DILJ Klokocevik 14
7.SLOGA Jaruge 14
8.ZVONIMIR Donja Vrba 13
9.POSAVAC Kupina 12
10.RAKETA Beravci 9
11.SAVA Svilaj 8
12.OMLADINAC Staro Topolje 7
13.OMLADINAC Novi Grad 5
14.MLADOST Cajkovci 5
15.MLADOST Donja Bebrina 4
16.SELNA 1

- 21:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Rezultati proslog kola :

GRANICAR Slavonski Samac - OMLADINAC Novi Grad 5:2
Ipak je bilo onako kako su svi predvidali.Mozda malo lici ovaj rezultat na rasturacinu,ali to je sve igra brojeva.Prvi dojam se odmah baca na onu peticu,i shvaca se kao visoka pobjeda domacina.Trebalo bi obratit paznju i na onu dvojku,pa se zapitat,kako je to Omladinac uspio uvalit dva komada kandidatu za prvo mjesto na njihovom terenu!Mislim,hej,dva komada!Ajd jedan frljotak se moze uvijek desit,moze se reci i sreca,nepaznja protivnicke obrane,sudac kriv,ili neznam...golman iso pisat.Ali dva...,dva gola se nedogadaju slucajno.To govori da se ekipa borila,imala sansi,ali jednostavno nemocna kraj jaceg konkurenta,to se mora priznati.Ne shvacam ovaj poraz kao ponizavajuci,nego cak vidim i jednu iskru nade za Omladinac.Vec sam rekao,Granicar ima puno vece planove od nas,i tesko da ce ih neko zaustaviti u tome,pogotovo kodkuce.
DUBRAVA Zadubravlje - GARDUN Garcin 2:2
Mislio sam da ce Dubrava nekako iskolebati pobjedu kodkuce,i iskreno,cinili su mi se odlucniji za to prvo mjesto.Sad mi se cini da nemaju vise ni volje ni snage za takav jedan pothvat.Gardunu se svida tamo gore na vrhu,i izgleda da planira duze vremena tamo ostat.Bod iz Zadubravlja je za svaku pohvalu.
ZVONIMIR Donja Vrba - MLADOST Donja Bebrina 2:0
Ma nemam sta komentirat,tocno onako kako sam mislio.Vrba kodkuce ide na sve ili nista.
POSAVAC Kupina - SLOGA Jaruge 2:0
Rezultat za naslovnicu Sportskih novosti!Ne bih stvarno nikad rekao.Znao sam da su jaki,ali da nadigraju potpuno jaruzane,to nisam ocekivao.Vise neznam gdje su im granice.Iznenadili su sami sebe sa svojim mogucnostima,i mislim da su sada tek u punoj snagi.
MLADOST Bicko Selo - SLAVEN Trnjani 2:1
Onaj jedan gol vise sto sam dao Mladosti,je bio i vise nego previse.Ovaj rezultat isto ne govori tocno sto se tamo dogadalo.Mladost je izborila svoja tri boda,ali uz puno muke.Slaven je sve jaci.
SAVA Svilaj - SELNA 6:0
Svilajcani su napravili citavu golijadu.Moram reci da sam bio blize ovom rezultatu,nego onom sto sam napiso u prognozi,ali ipak nije korektno tolike cifre za nikoga pisat.U pocetku utakmice,bi covjek zakljucio da se radi o dvije podjednake ekipe,bilo je neizvjesno dugo vremena,...a onda je krenilo...!Selna,nikako dobro neizgleda.
OMLADINAC Staro Topolje - MLADOST Cajkovci 7:1
Potcijenio sam Topolje,priznajem,ili sam vise ocekivao od Mladosti,neznam vise ni sam,Al u svakom slucaju,Topolje kad je raspolozeno,onda cuda rade!Al znaju isto tako i usrat kad niko neocekiva.Zato ih je jako tesko prognozirat.Za Mladost,neznam kakav su to dan imali,al mislim da toliko losi nisu.
DILJ Klokocevik - RAKETA Beravci 3:3
Pa dobro,Dilj se ipak nije opustio.Toliko opustio.Raketa je igrala onako kako sam i ocekivao,ofenzivno,i na pobjedu.Dilj je imao jakih sansi,al sa obzirom da je kodkuce,i kad se zbroji sve,lose je odigrao.Raketa je odnjela bod zasluzeno.

Utakmice su odigrane 28.09.2008.

- 19:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tablica

  • 1. SVAČIĆ SS 24
    2. POSAVAC R 23
    3. LIVADA ŽELJEZNIČAR SB 22
    4. POSAVINA VK 22
    5. SLAVONAC NK 20
    6. OMLADINAC NG 20
    7. TOMISLAV PAN DA 17
    8. ZADRUGAR O 16
    9. SVJETLOST L 14
    10. BATRINA 13
    11. SLOBODNICA S 11
    12. PODVINJE P 11
    13. SLOGA NG 10
    14. SLAVONAC B 9
    15. GRANIČAR L 7
    16. MLADOST S 5

Linkovi

Prvenstvo

  • 19.08. SVAČIĆ Stari Slatinik - OMLADINAC NG = 6:2

    26.08. OMLADINAC NG - PODVINJE Podvinje = 3:0

    02.09. ZADRUGAR Oprisavci - OMLADINAC NG = 5:1

    KUP 3.kolo GUNDINCI G - OMLADINAC NG = 1:5

    09.09. OMLADINAC NG - POSAVINA Velika Kopanica = 0:0

    16.09. TOMISLAV PAN Donji Andrijevci - OMLADINAC NG = 0:0

    KUP 4.kolo SLAVONAC B - OMLADINAC NG = 0:3

    23.09. BATRINA Batrina - OMLADINAC NG = 3:1

    30.09. OMLADINAC NG - SLAVONAC Bukovlje = 2:0

    KUP 5.kolo OMLADINAC NG - ZADRUGAR O = 3:3 (5:4 -11m)

    07.10. SLOGA Nova Gradiška - OMLADINAC NG = 0:2

    14.10. OMLADINAC NG - SVJETLOST Lužani = 3:1

    21.10. LIVADA ŽELJEZNIČAR Slavonski Brod - OMLADINAC NG = 1:2

    28.10. OMLADINAC NG - GRANIČAR Laze = 3:1

    4.11. POSAVAC Ruščica - OMLADINAC NG =

    11.11. OMLADINAC NG - SLOBODNICA Slobodnica =

    18.11. MLADOST Sibinj - OMLADINAC NG =

    25.11. OMLADINAC NG - SLAVONAC Nova Kapela =

Strijelci

  • 1. Tukara 9

    2. Ergotić 7

    3. Knežević
    . Matijević 3

    5. Leutarević
    . Markovinović
    . Sudić 2

    8. Slobođanac 1