Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Standardno u Beravcima

RAKETA Beravci - OMLADINAC Novi Grad 3:2
Neznam vec po koji puta ostavljamo bodove u Beravcima.Bilo to u trecoj ligi,kupu,pa evo i u ovoj ligi,uvijek pusiona od te Rakete!Vec imamo komplekse od njih.I nije to samo u Beravcima,i kodkuce je bilo tako.Ostala su uvijek bolna sjecanja na one rasturacine od cetiri,pet razlike,dok su bili u posjeti kod nas u trecoj ligi.
Odlucili smo ovaj puta nesto vise napraviti,bar im dokazat da nismo vise kanta za nabijanje,nego ih malo napatit za bodove.
Raketa se nije slagala sa time,krenili su odmah ofenzivno,i sve je izgledalo kao da ce se prica ponoviti!Jebiga,dva razlike je puno,jos jedan gol,i evo opet rasturacine!
A onda preokret,na risko kladionicama
uzivo,koeficijenti su se poceli izjednacavati,napeto do jaja!Taman smo poceli razmisljati o prekidu prokletstva u Beravcima i otici sa zadovoljnih 2:2 odavde,kad nam je tip zavuko treci komad,i sjebo nam dan!
I tako Raketa osvaja po neznam koji puta ovaj dvoboj,i nas ostavlja u razmisljanju gdje smo ovaj puta pogrijesili...Imali smo dobru ekipu,dobro smo igrali,trcali smo,jebali smo mater sucu...,pa gdje smo pogrijesili.Mozda kod ovog zadnjeg!?
Cut ce se u Novom Gradu jos dugo rasprava o ovoj utakmici,i vjerovatno ce se glavna krivica svaljivat na suca.Ja gledam uvijek na to drugacije.Suci su ko suci,nemos to promijeniti ovdje kod nas,uvijek ce biti tako,takav nam je sistem.Uvijek ce neko imati protiv suca,i o tome nezelim uopce raspravljati.
Treba odigrati utakmicu sa 100% snage,pa ces onda zajebati i suca!
Ovaj treci gol nam nije zabio sudac to svako od nas zna,nego igrac iz Rakete,a mi smo to pustili.
Treba cestitati Beravcima na tri boda i mozda drugi puta potraziti skidanje prokletstva iz nasih susreta...

MLADOST Donja Bebrina - GRANICAR Slavonski Samac 5:2
Evo dosta je vas napisalo komentare kako Samac nije ekipa za prvo mjesto.Konacno sam se uvijerio i sam.Ovako se nemoze kiksat,ovo samo moze biti neka slabost u ekipi,a stim se nemoze ciljati na daleko.Bebrina moze pobijediti svakoga kodkuce,u to se netreba varati,ali opet ovakav visok poraz si kandidat za prvo mijesto nesmije dopustiti.Bebrinci su konacno pokazali sta mogu, i sad nam je puno neugodnije cekati nedjelju.

GARDUN Garcin - DILJ Klokocevik 0:1
Zasto me ovaj rezultat ne cudi.Vjerovatno jer sam naviko da me Dilj iznenaduje.Za ovu ekipu je sad sve moguce,mogli bi napraviti iznenadenje za sve.Nisu daleko,uopce!

SAVA Svilaj - OMLADINAC Staro Topolje 3:2
Utakmica kola.Bez obzira na status koji imaju na tablici,ove dvije ekipe su napravile spektakl u Svilaju.Pobijeda,poraz,pobijeda,igra zivaca je bila citavu utakmicu,al nakraju su ipak domacini pokupili tri boda.
Opet Sava ulazi u igru,i mogu reci na velika vrata,jer pobijediti Topolje koje se razigralo,nije mala stvar!

MLADOST Cajkovci - POSAVAC Kupina 2:2
Cajkovci zele gore.Osjeca se to,i sad ce traziti bodove pod svaku cijenu,protiv bilo koga,a neko ce najebat!Dobro,ovu nedjelju su imali velik zalogaj,Kupinu se u ovakvom zaletu tesko moze pobijediti,tako da ce morat traziti dalje.Tu smo i mi kandidati...

SELNA - SLOGA Jaruge 0:6
Evo malo osvjezenja za Jaruzane,trening dobar u svakom slucaju,i odmor za sljedecu utakmicu.A nikad nije lose malo i gol razliku popravit,neznas kad ce ti trebat.

MLADOST Bicko Selo - DUBRAVA Zadubravlje 3:1
Dobro,dobro,uvijerio sam se sad i ja,ajd Bicko Selo ce bit prvo!Izgleda da stvarno jedini imaju svu potrebnu opremu za prvaka.Ocekivo sam da ce pobijedit,al od drugih nisam ocekivo da ce kiksat,a to i je ta razlika u kvaliteti.Nesmijes kiksat,mozda jednom,al dva puta NE!

SLAVEN Trnjani - ZVONIMIR Donja Vrba 1:2
Ovdje su stvarno sve karte bile otvorene.Rekao bih ovako kad bi me neko pito,da je Vrba jaca,al nebi se nikad kladio na ovu utakmicu.I zato bez obzira kako neko gledo na ovu ligu,kao na nekvalitetnu,korumptiranu,punu treceklasnih ekipa,ili (kako bi jedan moj nepoznati neprijatelj rekao) "seljacina",ipak se moze ovdje doziviti od svakoga par nezvjesnih rezultata,i uzivat u onom sto se zove nogomet.

Utakmice su odigrane 19.10.2008.

Tablica izgleda ovako:

1.MLADOST Bicko Selo 24
2.GRANICAR Slavonski Samac 20
3.GARDUN Garcin 20
4.DILJ Klokocevik 20
5.ZVONIMIR Donja Vrba 19
6.DUBRAVA Zadubravlje 18
7.SLOGA Jaruge 17
8.POSAVAC Kupina 16
9.SLAVEN Trnjani 15
10.RAKETA Beravci 12
11.SAVA Svilaj 11
12.OMLADINAC Staro Topolje 10
13.OMLADINAC Novi Grad 8
14.MLADOST Donja Bebrina 7
15.MLADOST Cajkovci 6
16.SELNA 1

Post je objavljen 20.10.2008. u 18:23 sati.