Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Malo je to kodkuce

OMLADINAC Novi Grad - MLADOST Donja Bebrina 1:1

Nikoga nece impresionirati ovaj rezultat,niti ce nekoga bas puno zanimat sta se to dogadalo u nedjelju u Novom Gradu.Ovaj dosadni rezultat,uvijek ima bezbroj verzija utakmice iza sebe,mogli smo ovako,mogli smo onako,joj sta je fulo,bili smo bolji,jebiga nismo imali srece...,a ovi drugi ce naravno drugu verziju pricat na svom teritoriju,ma mi smo bili bolji,mi nismo imali srece...i tako u nedogled.Dok ce neki neutralni reci,ma de dosadna utakmica do jaja,nisam ni gledo dokraja.
Uvijek postoji to stajaliste gledanja,ja uvijek kazem, udarca i obrane.Neko ce reci da je udarac bio dobar,a neko da je obrana bila bolja.Neko ce vidit sugav gol,a neko ce reci da je golman konj!Bez obzira ko je ovdje bio bolji,ili ko je imo,a ko nije imo srece,bodovi su upisani,i nevjerujem da je itko zadovoljan s njima.Bebrina,zato sto se vidjelo da su dosli po pobjedu,igrali su odlicno,zele se dici sa dna tablice,i ovakvih prilika nece imati puno.A mi,mi smo usrali svoja tri boda kodkuce,i nema tu neke velike rasprave.Zaboravili smo osnovno pravilo za ekipu naseg ranga "pobijediti kodkuce sve sto se moze",tako se prezivljava ovdje,ako nemas neku prvoklasnu ekipu.Sad ce biti sve teze do kraja ovog dijela zadrzati poziciju na kojoj jesmo.Ostale su se ekipe isto probudile,i svako zeli izroniti gore.
Nije to bilo lose izdanje Omladinca,i nemogu se bas neke velike kritike pisat o ovoj utakmici,ali kad se zbroji,ili pomnozi,ili podijeli...,ma jebiga kako god da racunas, malo je to kodkuce!

POSAVAC Kupina - GARDUN Garcin 3:0
Npr.,ovo sta su komsije u Kupini napravili,sve je drugo osim malo.Demontirali su donedavno vodeci Gardun,i tu nepostoji neko dvojbeno razmisljanje,ili stajaliste gledanja.S koje god strane gledas,vidis pobjedu,tri gola,tri boda,nemoze biti jasnije!

OMLADINAC Staro Topolje - MLADOST Bicko Selo 3:2
Ili jos bolji primjer,imenjak iz Topolja,ekipa koja se isto donedavno vadila sa zacelja tablice,kodkuce neda svoje bodove ni prvom kandidatu za prvaka.Mozete vi biti prvi ali kod nas u nasem dvoristu,ne!Veliki kiks Mladosti,ili velika pobjeda Topolja...,?Ja bi reko da su koeficijenti bili izjednaceni.

GRANICAR Slavonski Samac - MLADOST Cajkovci 6:3
Dok prvoplasirana Mladost kiksa,ostali koji prate vrebaju na svaki pogresan korak,i ovo kolo se priblizavaju na samo bod razlike.
Prvi je Granicar koji prati,i u svom stilu,sa puno zabijenih,ali dosta i primljenih golova uvjerljivo uspjesan kodkuce.

DILJ Klokocevik - SLAVEN Trnjani 3:2
Drugi je Dilj iz Klokocevika,ekipa koja je evo dospijela do samog vrha druge zupanijske.Uz sigurnu igru kodkuce,tj. nijednu izgubljenu utakmicu u Klokoceviku,korak po korak,dospijeli so do borbe za naslov prvaka.Cestitke.Slaven pada prema dolje,i mislim da bi ga uskoro mogle obici neke ekipe iza njega poput...

ZVONIMIR Donja Vrba - SAVA Svilaj 2:3
...Save iz Svilaja.Pronasli su pravu kombinaciju,i ova pobjeda u Vrbi govori da se ne zajebaju vise.Svi znamo kako je u Vrbi odnjet bodove,za to trebas imat dobru formulu.Sava ju je imala,i nekako mi se cini da imaju jos puno toga za pokazat...Vrba se nakon dobrog starta igubila tamo negdje u sredini tablice,i tesko da ce se pomaknuti,jer neke ekipe su sve jace...

SLOGA Jaruge - RAKETA Beravci 3:1
Slogi je izgleda dobro doso onaj poraz u Novom Gradu,to ih je uozbiljilo,ne ulaze vise sa 50% u utakmicu.U Jarugama su docekali Raketu koja treba bodove za sigurnije izvlacenje prema sredini.Utakmica je bez obzira na rezultat,bila puno teza nego sto je na papiru,ali ipak Sloga je sada tamo gore blizu prvog mjesta,a Raketa je pala jos nize.
Sljedecu utakmicu imaju u svakom slucaju priliku da poprave mjesto a i gol razliku,jer...

DUBRAVA Zadubravlje - SELNA 5:0
...Selna nemoze gola zabit,to je za njih trenutno umjetnost!A problema sa primanjem nemaju,velikodusni su sto se tice toga.Eto tako je i Dubrava malo odigrala "lopte" u nedjelju,i 5 plus upisali.
Evo i ovo kolo je bilo iznenadenja,promjena na tablici,imamo ekipe koje nadolaze u igri(Svilaj,Topolje),one koje padaju(Gardun,Slaven,Raketa,),one koje su konstantno dobre(Dilj,Posavac,...)i one koje su konstantno lose(Selna).I kad se uzme prosjek ovog kola,sjedne, zapali cigara,otvori pivo,mogu slobodno reci da je opet bilo daleko od dosadnog...!

Utakmice su odigrane 26.10.2008.

Na vrhu tablice je cupavo:

1.MLADOST Bicko Selo 24
2.GRANICAR Slavonski Samac 23
3.DILJ Klokocevik 23
4.DUBRAVA Zadubravlje 21
5.SLOGA Jaruge 20
6.GARDUN Garcin 20
7.POSAVAC Kupina 19
8.ZVONIMIR Donja Vrba 19
9.SLAVEN Trnjani 15
10.SAVA Svilaj 14
11.OMLADINAC Staro Topolje 13
12.RAKETA Beravci 12
13.OMLADINAC Novi Grad 9
14.MLADOST Donja Bebrina 8
15.MLADOST Cajkovci 6
16.SELNA 1

Post je objavljen 27.10.2008. u 18:47 sati.