Step by step

20.12.2010., ponedjeljak

Naj-Božićni Sajam

Svečanim otvaranjem 17. prosinca 2010. godine na Zagrebačkom Velesajmu gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić otvorio je "Naj- Božićni Sajam". Za dobru zabavu prvog dana ovog sajma pobrinula pjevačica Maja Šuput. Sajam će trajati sve do 9. siječnja 2011. godine.
Photobucket
Božićne jaslice / Photo by Ljubica Sliško

Photobucket
Božićni nakit / Photo by Ljubica Sliško

Photobucket
Humanitarna organizacija " Dora" / Photo by Ljubica Sliško

Na sajmu izlažu brojni izlagači, pa samim time može se pogledati izložba božićnih jaslica i nakita iz svih krajeva Hrvatske. Uz to nalaze se štandovi humanitarnih organizacija poput DORE, NADE, MANGOLIJE, SMARTA i drugih. Očekuje nas i raznovrstan zabavni program, a najviše namjenjen djeci koji je osmišljen kao „Dječiji božićni svijet“, te će se svakim danom izvoditi glazbeni, plesni i dramski program. Posjetitelje će zabavljati mažoretkinje, bit će osigurane karaoke i akrobatski rocknroll. Mnoge naše domaće zvijezde poput Jacquesa Houdeka, Lane Jurčević, Jole, Franke Batelić, Antonije Šole održat će koncerte i pobrinuti se za dobru zabavu. Brojni izlagači osigurali su posjetiteljima sajma božićnu prodaju knjiga, nakita, kozmetike, vina, hrane po promotivnim cjenama. Tvrtka Fest d.o.o. postavila je najveći Lunapark, te zasigurno osigurala dobar provod obožavateljima takve zabave.
Photobucket
Breakdance / Photo by Ljubica Sliško

Photobucket
Horror castle / Photo by Ljubica Sliško

Postavljen je i Zoopark s brojnim životinjama kao što su konji, ovce, mini zečevima, ponijima. Novost na ovom sajmu je Karting staza, te će ljubitelji ovakve zabave moći isprobati svoje vozačke sposobnosti. Sajam se može posjetiti svakim radnim danom od 14:00 do 21:00 sat, dok vikendom radi od 10:00 do 21:00 sat, cijena ulaznice je 10 kuna.
Photobucket
Ženski tamburaški sastav / Photo by Ljubica Sliško

Photobucket
Kuća Djeda Mraza / Photo by Ljubica Sliško







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.