Step by step

30.10.2010., subota

Zakon šutnje

Ovoga petka 29. listopada 2010. godine u zagrebačkom caffe baru i night klubu „Žabac“ nastupila je grupa „ Zakon šutnje“.
Photobucket
Caffe bar Žabac/ Photo by Ljubica Sliško

Ovaj bend osnovan je 1992. godine i ima pet članova. Poslije godinu dana bend je počeo nastupati u javnosti, te je svakim danom imao sve više i više nastupa. Kao bend preferiraju zvuk dobrog starog rocka i popa, posebno hitovi iz 90-ih, 80-ih, 70-ih, uz to sviraju i strani rock i pop. Kako je već poznato ovaj bend nastupa svakog petka u Žapcu i svojim izvedbama zabavlja ekipu.
zabac, bend
Bend Zakon šutnje/ Photo by Ljubica Sliško

Tako je bilo i ovaj put mogli su se čuti hitovi Azre, dobrih starih Indexa, Crvene jabuke, Parnog valjka, Daleke obale, Balaševića, Bajage, Merlina, Prljavog kazališta, Plavog orkestra, U2-a, Pink Floyda, Nirvane, Beatlesa i mnogih drugih izvođača. Već na početku večeri uz hitove po izboru DJ-a Spic koji je ekipu zabavljao u pauzama između nastupa benda, bilo je jasno da će se i ovaj put ekipa moći zabaviti, kako je vrijeme odmicalo ekipa je postajala sve užarenija. Bilo je očito da je ekipa „željna“ dobre zabave, pa su svi pjevali plesali i zabavljali se do ranih jutarnjih sati. Uz dobru atmosferu, poznatu glazbu ekipa se opustila i vjerovatno „napunila baterije“ za idući radni tjedan.
zabac, drustvo
Atmosfera u Žapcu/ Photo by Ljubica Sliško


Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.