Step by step

17.12.2010., petak

Karlovačko live

Tradicionalno glazbeno-pivski spektakl Karlovačko live, koji već osmu godinu obilazi hrvatske gradove, nakon održanih koncerta u Zadru, Splitu, Varaždinu i Osijeku, ovoga četvrtka je posjetio Zagreb. Koncert je održan u Areni Zagreb koja je bila prepuna.
Photobucket
Početak koncerta / Photo by Ljubica Sliško

Zvijezde ovogodišnje turneje su Crvena jabuka i Halid Bešlić. U prvom „poluvremenu“ kako je naglasio Halid, publiku je zabavljala Crvena jabuka, svojim pjesmama poput „Bježi kišo s prozora“, „Da nije ljubavi“, „Dirlija“, „Ima nešto od srca do srca“. Pjesme su bile dobro odabrane i svaka je bolje prolazila kod publike.
Photobucket
Crvena jabuka / Photo by Ljubica Sliško

Photobucket
Upaljeni upaljači i mobiteli / Photo by Ljubica Sliško

Moglo se primjetiti da su članovi ovog benda malo promjenili stil sviranja, pa su sve pjesme bile odsvirane malo žešćim ritmom. Bend je pripremio iznenađenje kad je počela pjesma Jazz. ba, na pozornici su se pojavili Antimon i Enes Bešlagić koji je kasnije zapjevao i s Halidom, a dodatno su raspoložili publiku.
Photobucket
Gosti Antimon i Enes Bešlagić / Photo by Ljubica Sliško

U kratkim pauzama između pjesama Žera je uglavnom zahvaljivao publici uzrečicom: „Hvala vam od srca“. Nakon Crvene jabuke na pozornicu je stigao bosanski „kralj“ sevdaha Halid Bešlić koji je ionako dobro raspoloženu publiku još više digao na noge svojom poznatom pjesmom „Dvadesete“. Nakon toga pjevao je svoje najveće hitove poput „Miljacke“, „Čardaka“, „Evo opet snjegova“, „Hej zoro, ne svani“, „I zanesen tom ljepotom“ i mnoge druge. Zvijezde su se izmjenjivale dva puta na pozornici i zabavljale su publiku puna tri sata. Nakon Zagreba turneja Karlovačko live se nastavlja u Rijeci i Bjelovaru, kraj ovogodišnje turneje će biti u Karlovcu.
Photobucket
Halid Bešlić / Photo by Ljubica Sliško
















<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.