Pogledaj
VIDI OVAJ BLOGprirodne ljepote

15.03.2013., petak

Sinusi i glavobolja

Za sinuse je najbolji lijek prirodni,i to Guber voda za sinuse.Ta voda teče u Srebrenici,gdje je bila banja -lječilište,može se natočiti koliko želiš.Samo nemojte pogriješiti jer tu ima nekoliko voda ,koje teku jedna do druge,i to u raznim objama.Svaka boja ima svoje značenje,tj. ono za šta je lijek.Kada se natoči boca te vode(to je dovoljno za cijelu obitelj) ,u to se stavi jedna tableta C vitamina od 500 mg,da može duže biti upotrebljivo.Moj sin je ovim izliječio sinuse.To ide ovako:Uzme se u dlan malo te vode i ušmrka se u nos.Malo će da peće ili boli kako kod koga,ali to traje par sekundi,i tako nekoliko puta dnevno dok se ne izliječiš.Ima tu još nekih recepata,onih bakinih. Ko nije probao onaj sigurni lijek iz Srebrenice,evo jedan drugi.Kaže jedna baka ,uzmi sine lanenu manju kesicu i stavi morske soli oko dvije šake.Ušij kesicu i ugrij na plati te to stavi na ćelo koliko možeš izdržati.Ali pazi da se ne opečeš.To držati dok se ne ohladi.ovo ponavljati dok se ne ozdravi,svaki dan jednom -dvaput.Tako se tope sinusi kaže baka.Ovo nisam probao,ali vjerujem baki. Ako pak ni to ne upali,ja koristim Švedsku grančicu onu Slovensku,malo je skuplja ali i bolja.Na vatu se nakapa te tinkture i stavi se u nosnice,i tako se diše na nos ,i za koji minut glavobolja odlazi.Provjereno.A ostaje vam Švedska grančica i za mnoge druge stvari. Otvori kocku i saznaj još o zdravlju.
VIDI OVAJ BLOG

Oznake: sinusi, glavobolja


- 09:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.02.2013., nedjelja

Sinusi i prirodno liječenje

Za sinuse je najbolji lijek prirodni,i to Guber voda za sinuse.Ta voda teče u Srebrenici,gdje je bila banja -lječilište,može se natočiti koliko želiš.Samo nemojte pogriješiti jer tu ima nekoliko voda ,koje teku jedna do druge,i to u raznim objama.Svaka boja ima svoje značenje,tj. ono za šta je lijek.Kada se natoči boca te vode(to je dovoljno za cijelu obitelj) ,u to se stavi jedna tableta C vitamina od 500 mg,da može duže biti upotrebljivo.Moj sin je ovim izliječio sinuse.To ide ovako:Uzme se u dlan malo te vode i ušmrka se u nos.

Malo će da peće ili boli kako kod koga,ali to traje par sekundi,i tako nekoliko puta dnevno dok se ne izliječiš.Ima tu još nekih recepata,onih bakinih.
Ko nije probao onaj sigurni lijek iz Srebrenice,evo jedan drugi.Kaže jedna baka ,uzmi sine lanenu manju kesicu i stavi morske soli oko dvije šake.Ušij kesicu i ugrij na plati te to stavi na ćelo koliko možeš izdržati.Ali pazi da se ne opečeš.To držati dok se ne ohladi.ovo ponavljati dok se ne ozdravi,svaki dan jednom -dvaput.Tako se tope sinusi kaže baka.Ovo nisam probao,ali vjerujem baki.

Ako pak ni to ne upali,ja koristim Švedsku grančicu onu Slovensku,malo je skuplja ali i bolja.Na vatu se nakapa te tinkture i stavi se u nosnice,i tako se diše na nos ,i za koji minut glavobolja odlazi.Provjereno.A ostaje vam Švedska grančica i za mnoge druge stvari.
Jedna gospođa navodi da je lijek za sinuse morski krastavac onaj do 5 cm veličine i to se može naći samo u okolini Mostara ,nisam znao za taj lijek ko nađe neka uzme i to samo jedna kap u nosnice danas,i tako svaki dan do ozdravljenja.
.više>>>>

Oznake: sinusi, glavobolja


- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.02.2013., nedjelja

Glina liječi sinuse

Potrebno je negdje iskopati gline ili je kupiti u apoteci.Zamijesitti glinu i ostavti tri sedmice da sazri.Zatim prije upotrebe se zamijesi sa mineralnom vodom količina koja vam je potrebna ,potrebno je da je ugrijete na 4o stepeni kako bi je sterilisali i da biste mogli saviti obloge na oboljele sinuse.Preko toga se stavi folija i frotir i drži se 15 minuta.Tako glina čisti sinuse.PRIRODA I PRIRODNO LIJEČENJE

Oznake: sinusi, glina


- 22:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.08.2012., nedjelja

Sinusi odlazite

Sinusitis se može liječiti.Sinusitis-Sinusi su posebno preko zime opaki i često napadaju naše zdravlje,ne daju nam mira ,ako se i malo nahladimo ili izađemo vani gotovi smo.ovo važi samo za one sa hroničnom upalom sinusa,ali ima takvih dosta a lijeka nigdje.Zašto su sinusi toliko uporni i dosadni,pa zato što smo im to mi dozvolili ,zapustili smo se i sada oni diriguju.Svi imamo sinuse a one hronične barem polovica.Više puta je napisan post n a ovu temu sinusa i liječenja prirodnim putem kako na ovoj tako i na mnogim drugim stranicama.
Da li je prirodno liječenje kada se liječi pomoću zvuka,vitafonom,odmah će svi dići glavu i reći ma kakav vitafon,a moj susjed se izliječio upravo vitafonom,ja mu ne vjerujem ali čovjek ide ulicom po ovoj zimi bez kape još puši ,ja mu skidam kapu,moram da mu povjerujem.Taj je uporno koristio vitafon i za nekoliko mjeseci riješio se hroničnih sinusa i eno ga ne boli ga glava i ne smeta mu promaha.Moram probati ovaj vitafon ,radi se na tome pa se čujemo uskoro.
ljekovite trave III

Oznake: sinusi, vitafon


- 22:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Svibanj 2015 (1)
Siječanj 2015 (11)
Listopad 2014 (2)
Rujan 2014 (1)
Veljača 2014 (4)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (1)
Kolovoz 2013 (3)
Svibanj 2013 (5)
Travanj 2013 (9)
Ožujak 2013 (23)
Veljača 2013 (14)
Siječanj 2013 (10)
Prosinac 2012 (1)
Kolovoz 2012 (2)
Lipanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (3)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (2)
Veljača 2012 (1)
Listopad 2011 (1)
Ožujak 2011 (3)
Prosinac 2010 (3)
Listopad 2010 (5)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (2)
Srpanj 2010 (3)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (6)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (3)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Opis bloga
............................
Ovdje će biti opisano moje zanimanje za prirodne ljepote kao štu su ljekovite trave,sama priroda,piramide,razne fotke,briga o zdravlju,liječenje nekih bolesti prirodnim putem,razni doživljaji moji i drugih koji su doživjeli zdravstvene nevolje i td...Prije bilo koje upotrebe nekih od navedenih savjeta ili recepata bolje je prvo se posavjetovati sa vašim liječnikom.Poruke možete slati na meil: omangogle@gmail.com


Simpa blogovi:
Početna stranica
neplodnost
Istina je
hepatitis abc
Tajne života
Tajne potencije
Početna stranica

ostalo:
Gatanje
Zabavnik
Piramide u Bosni
Piramida Rtanj
......
Želudac
Eksnoviteti za vas
Prirodno liječenje
Depresija,tjeskoba
Hepatitis
Besplatne stvari
Posao,zajam,banke

Tačno vrijeme