BAZA SMIJEHA

27.04.2006.

http://www.comedycentral.com/
Ukoliko ste ljubitelj popularnih satiričnih crtića poput South Park-a i Crank Yankers-a obavezno posjetite ovaj web site. Na internet prezentaciji televizijske mreže Comedy Central koja se nalazi među TOP 100 web stranica pronaći ćete mnogo više od pregleda programa.
Osmišljena kao svojevrstan portal za sve one koji su željni smijeha i zabave, comedycentral.com nudi vam mnoštvo zanimljivih informacija, igara i viceva. Odlične flash igrice sa glavnim likovima iz pomenutih crtića satirične su kao i tv serijali koje Comedy Central svakodnevno emitira. Unatoč tome pripazite jer za veoma kratko vrijeme postanu prava “zaraza”. Isto vrijedi i za stranice posvećene šalama smo pregledali plačući od smijeha.
Pored toga, možete se registrirati kao korisnik kome će svakodnevno novi vicevi stizati na e-mail. Obzirom da je riječ o oficijelnoj web prezentaciji, na ovom web odredištu pronaći ćete i najnovije vijesti iz popularnih emisija i serijala ove mreže koje u posljednje vrijeme možemo gledati i na domaćim TV stanicama.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.