RUMPELTÄNZCHEN FESTIVAL 2006

07.04.2006.

Evo od danas počinjemo sa objavom biografija svakog producenta i DJ-a koji će nastupiti na festivalu, kako bi ih bolje upoznali (ako dosad niste imali priliku da ih slušate) :)

Kao prvog smo odabrali jednu od najvećih zvijezda ovog festivala, a to je naravno D-tek (David Durst) iz Mexico City-a.
David je jedan od najvažnijih i najboljih producenata i DJ-a u Meksičkoj psytrance sceni, koja je u ubrzanom i velikom razvoju. Počeo je svoju karijeru 1987 kao DJ, a sredinom 90-tih počinje sa produciranjem, eksperimentirajući mnoge stilove, da bi na kraju evoluirao u trance producenta.
Sa dolaskom novog milenija, David je već imao izdanja na svjetski poznatim labelima kao što su TIP, Maia Records, Neurobiotic, Sony Music, Shiva Space Japan, Transient, AP Records, Spun Records, Trama Records (Brasil), Planet B.E.N. Records, i Exotic Native Japan.

"Earth Technologies", njegov prvi album, izašao je 2003 godine i odmah je ušao u top-selling albume u svojoj vrsti.
Do sad, Davidove Live Act izvedbe , kao i DJ nastupe, vidjeli su i čuli ljudi širom svijeta : Japan, Israel, Costa Rica, USA, Holandija, Njemacka, Portugal, Španjolska, Švicarska, Brazil, Kanada, cijeli Mexico, i u srpnju Bosna i Hercegovina Nastupao je na mnogim festivalima u navedenim zemljama, sa najvećim zvijezdama psytrance glazbe iz cijelog svijeta.
Prema njegovim riječima, danas radi na pripremama za novo izdanje, za koje još ništa nije objavljeno.
nadopuna:
Sve o Rumpeltanzchen Festival kad, gdje i kako!
livnohdz.blog.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.