Dominirala izborom

06.04.2006.

Plavokosa i 58 kilograma teška ljepotica iz Rudolfsheim-Fünfhausa, 15. bečkog okruga, čiji korijeni sežu u Livno, osim što je nagrađena osobnim vozilom Chevrolet Kalos, imat će čast predstavljati Austriju na izboru za Miss svijeta.
- Ganuta sam pobjedom. Presretna sam. Već se veselim sljedećim svečanim događajima i svim novim ljudima koje ću upoznati - rekla je Tatjana nakon izbora kojim je potpuno dominirala od prvog izlaska pred stručni žiri.

Još uvijek sama!!!!!!!!!

- Tatjana je od početka bila moja favoritkinja. Kada su kandidatkinje došle u kupaćim kostimima, znala sam da Tatjana nema konkurencije - izjavila je Jeannine Schiller, poznata bečka high-society dama i članica stručnog žirija.

Austrijske medije i svijet muških nedvojbeno je zaintrigirala informacija da Tatjana, kako je sama priznala, "još nije pronašla drugu polovicu".

- Morao bi biti malo viši od mene, a ne bi mu škodila ni sličnost s Benom Affleckom - neskromno je svoje kriterije navela nova Miss Austrije koja nije željela isključiti ni glumačku karijeru koju bi voljela početi u romantičnoj komediji.


Ime: Tatjana Batinić
Mjesto i datum rođenja: Beč, 15. 12. 1985.
Zanimanje: Studentica Pedagoške akademije u Beču
Visina: 175 cm
Težina: 58 kg
Boja očiju: zelenoplava
Boja kose: plava
Obujam grudi, struka, kukova: 86-62-93
Najdraža sportašica: Janica Kostelić
Najdraža glumica: Jennifer Aniston
Najdraži glumac: Ben Affleck
Najdraži pjevač: Xavier Naidoo

komentar:Hrvatica iz Livna
Da je clanak u negativnom kontekstu Hrvtica iz Livna definitivno ne bi bio naslov, odjednom smo svi ponosni na BiH kad je rijec o necem ili nekom u pozitivnom kontekstu. Kraj
jutarnji list

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.