Miss Austrije Livanjka / Mišanka!

03.04.2006.

Kako doznajemo sa Foruma Index.hr nova miss Austrije je porijeklom iz Sela Miši Općina Livno. Iako se u medijima ne spominje pravo porijeklo Tatjane Batinić na Forumu Index.hr možete pronaći osobe koje osobno poznaju Tatjanu Batinić.
Index.hr Forum - Miss Austrije naše gore list

Index.hr članak

TATJANA BATINIĆ, 20-godišnja Miss Beča, osvojila je titulu Miss Austrije. Obzirom na prezime, nema dvojbe da je lijepa djevojka koja će na izboru za najljepšu djevojku na svijetu predstavljati Austriju, porijeklom iz Hrvatske.Studentica rođena u austrijskoj metropoli je u konkurenciji 18 natjecateljica ponijela naslov, a diči se mjerama 86-62-93, dok je visoka 1.75 cm. Figura u kombinaciji sa plavom kosom, zeleno-plavim očima i naravno, osobnošću, pomogla joj je pri pobjedi i osvajanju Chevroleta Kalos."Presretna sam i jedva čekam još ovako sličnih i svečanih događaja, a posebno se veselim upoznavanju novih ljudi", izjavila je po krunidbi.
Potencijalne udvarače će zaintrigirati podatak da se Tatjana još nikom nije obećala, ali pri odabiru kandidata za njenog pratitelja u obzir dolaze samo ljepotani viši od nje i po mogućnosti slični Benu Afflecku.Priznala je da ne bi odbila ulogu u romantičnoj komediji i kako joj je omiljena sportašica - Janica Kostelić.
(index.hr)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.