Najljepša Austrijanka zove se - Tatjana Batinić!?

03.04.2006.

Šarmantna Bečlijka, 20-godišnja studentica Tatjana Batinić, izabrana je za najljepšu Austrijanku. Ranija "Miss Vienna" pobijedila je u konkurenciji 17 kandidatkinja za laskavu titulu "Miss Austria".
Svojim tjelesnim 'mjerama' (86-62-93) Tatjana je osvojila žiri, a plavokosa ljepotica iza sebe je ostavila Cathrin Czizek i Timeu Feher, koje su također ubrajane u favoritkinje.
Tatjani je za nagradu pripao Chevrolet Kalos, što će uz njene zeleno-plave oči dobro pristajati, a 1,75 m Tatjanine visine odgovarat će novome autiću, vrijednome 13.000 eura, koji bez po muke ponese 58 kg, koliko se smjestilo u tijelu missice .Batinićka s optimizmom gleda na svoju budućnost, a nakon ove titule raduje se novim pozivima na susretanje sa zanimljivim ljudima, bila je njena prva izjava.
Tatjana Batinić namjerava također završiti svoj započeti studij i jednoga dana postati učiteljica, a što se tiče muškaraca u njenome životu - solo je trenutačno!Ako se pak nekome ova cura dopada, valja računati sa slijedećim kriterijima za muškarca:
- Morao bi biti ponešto viši od mene, kaže Tatjana.
Šarm i ljepota u rangu Bena Afflecka - možda vam s tim atributima upali...
Pincom.info

nadopuna:
http://www.networld.at/
Foto Tatjana

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.