Kancerogeni otrov među studentima

18.02.2006.

SKANDALI Županijsko tužiteljstvo u Sarajevu počinje istragu na PMF-u

Kantonalno tužiteljstvo u Sarajevu trebalo bi u predstojećem razdoblju ispitati koliko su utemeljene tvrdnje o neregularnosti radova koji su prije nepunih sedam godina vršeni na Prirodno-matematičkom fakultetu, a vezano za popravku oštećenih piralenskih generatora i kondenzatora.
Cijeli slučaj ne bi bio zanimljiv za tužiteljstvo da piralen nije vrlo opasna, kancerogena tvar, s kojom se smije raditi samo u strogo kontroliranim i propisanim uvjetima. Dekan PMF-a....
[Opširnije.....]

Vezane vijesti:
Fakulteti najavili rat modernom prepisivanju
Bez dana radnog staža čak 70.000 mladih

Brčko: Dekan poništio ispit jer ga je previše studenata položilo

Dekan Ekonomskog fakulteta u Brčkom Marin Gužalić poništio je pismeni dio ispita iz matematike jer je ispit položilo 50 posto studenata prve godine. "Učinilo nam se sumnjivim što je veliki broj studenata prošao prvi pismeni ispit iz matematike, pa smo u dogovoru s menadžmentom Fakulteta odlučili da obnovimo ispit, pogotovu zbog činjenice da ovom ustanovom već duže vrijeme kolaju razne priče o navodnoj korupciji profesora", rekao je dekan Gužalić. Na obnovljenom pismenom ispitu nitko od studenata nije pokazao znanje dovoljno za izlazak na usmeni dio ispita. (F)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.