HOLLYWOOD U HERCEGOVINI

15.02.2006.

HOLLYWOOD U HERCEGOVINI Scenaristica Carol Cook napisala scenarij za novi Gibsonov film o Gospi i svjetski poznatom svetištu

Hollywoodska scenaristica Carol Cook vratila se u SAD nakon što je mjesecima boravila u Širokom Brijegu i Međugorju, gdje je pisala scenarij za novi film Mela Gibsona! Radi se o filmu koji će obrađivati Gospine poruke i fenomen Međugorja.
Po svemu sudeći to će biti igrano-dokumentarni film, a režirat će ga Mel Gibson koji bi tijekom veljače, kako je planirano, trebao doći u svetište. Informacija nam je potvrđena i u Uredu fra Joze Zovka, iako ni tamo ne znaju točan datum kad bi se Gibson i ekipa mogli pojaviti u Međugorju. Carol Cook je do 11. rujna 2001. bila dio hollywoodskog glamura - pratili su je dizajnerska odjeća, skupa vozila, zabave i vječita žurba. No, tada joj se život potpuno izmjenio.
Gledajući vijesti o rušenju prvog Twin Towera nazvala je suradnike koji su se nalazili u drugom neboderu. U trenutku dok je na izravnoj vezi razgovarala s jednim od njih avion se obrušio i na taj neboder, a ona je kroz slušalicu čula krike užasa i panike. To joj je postalo noćna mora, sve dok se u jednom trenutku nije okrenula molitvi.
Uskoro je saznala za Gospina ukazanja i došla u Međugorje. Duboko dirnuta svim viđenim i doživljenim vratila se u Međugorje u kolovozu prošle godine i počela pisati scenarij za Gibsonov film. A u listopadu 2005. bila je i sudionica seminara koji drži fra Jozo Zovko.

vezane vijesti:
- Biskup Perić: Ponavljam, Međugorje nije svetište
- Zabranjeno hodočastiti u Međugorje !

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.