Iskon postao partner europske mreže za online oglašavanje

20.09.2005.

IskonInternet, vodeći alternativni davatelj telekomunikacijskih usluga, priključio se europskoj mreži za online oglašavanje – AD Europe. Zahvaljujući ovom partnerstvu, domaći oglašivači će putem Iskonova portala moći zakupiti oglasni prostor na vodećim europskim portalima koje čita preko 92 milijuna korisnika. Oglasnu mrežu AD Europe pokrenuo je drugi najveći njemački portal WEB.DE (http://web.de), a članovi mreže mogu postati samo portali koji su na prvom ili drugom mjestu po broju posjetitelja u svojoj zemlji. AD Europe ima doseg od preko 92 milijuna Internet korisnika i zastupljen je u 23 europske zemlje.
WEB.DE-ova oglasna mreža pokrenuta je 2003. godine kako bi se što bolje zadovoljile potrebe brzorastućeg europskog tržišta online oglašavanja, a zasniva se na partnerstvima sa vodećim nacionalnim portalima u 23 europske zemlje. Mreža obuhvaća i glavna europska Internet tržišta, točnije vodeće portale iz Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Španjolske, Italije, Švicarske, Austrije i Nizozemske. Oglašivačima omogućuje pristup do više od 92 milijuna Internet korisnika u tim zemljama i nudi marketinška rješenja specifična za lokalna tržišta.Igor Poznić, direktor sadržaja i online oglašavanja Iskon portala, predstavio je ulazak Iskonova portala u oglasnu mrežu AD Europe velikim priznanjem njegovoj popularnosti i visokoj posjećenosti. Naglasio je i kako će partnerstvo sa portalom WEB.DE omogućiti hrvatskim oglašivačima da zakupljivanjem oglasnog prostora na vodećim europskim portalima olakšaju svoj ulazak na europska tržišta.Iskonov portal (www.iskon.hr) ima preko 300 tisuća registriranih korisnika i 130 tisuća jedinstvenih posjeta dnevno. Mjesečno ga posjeti oko 890 tisuća jedinstvenih posjetitelja.
Zahvaljujući Iskonovom članstvu ovoj oglasnoj mreži odsada će i domaći oglašivači u Hrvatskoj, putem Iskonova portala, moći rezervirati i zakupiti oglasni prostor na vodećim europskim web odredištima poput portala Wanadoo grupe, talijanskog Libero.it, Austria.com grupe. (sr -pcchip)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.