Potpisan ugovor za gradnju sportske dvorane

12.09.2005.

Ministar znanosti, prosvjete, kulture i sporta u Vladi Hercegbosanske županije Marin Ivić, predstavnik Federalnog ministarstva...obrazovanja i predstavnik izvođača radova TD Company iz Ljubuškog u petak su u Livnu potpisali ugovor o početku gradnje sportske dvorane Srednje ekonomske škole u tom gradu, javlja dopisnik agencije NINA.
Prema ugovoru, radovi će početi 22. rujna, a završetak prve faze predviđen je do 19. prosinca ove godine. Vrijednost projekta je oko 600.000 maraka, u koji će u prvoj fazi realizacije biti investirano 329.000 maraka. Dvorana će imati iskoristivu površinu od 663 četvorna metra, sve prateće prostorije i montažnu tribinu za 250 gledatelja. Za gradnju ovog tipskog objekta pribavljena je sva potrebna dokumentacija. Sredstava za gradnju dvorane osigurana su iz međunarodnog OPEC fonda na razini BiH, proračuna Hercegbosanske županije i proračuna Federacije BiH, preko resornog federalnog ministarstva, a najpovoljniji izvođač radova odabran je javnim natječajem između šest ponuđača.
Gradnjom sportske dvorane nakon punih 45 godina bit će riješen problem izvođenja nastave tjelesnog odgoja za učenike Srednje ekonomske škole u Livnu.

(NINA) nv

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.