It is, of course, possible to dance a prayer

četvrtak, 29.05.2008.

Glava puna plesnih snova

Od kad idem na ples ne mogu se riješiti takvih snova. Jučer sam sanjala nešto predivno;

Bila sam u plesnoj dvorani i pjevala pjesmu Once upon a December na Ruskom. Ta je pjesma inače iz crtića Anastasija. Tako ja pjevam i pjevam i onda naglo ušutim jer je u dvoranu ušao moj instruktor (iz plesa).

Sva sreća stvorila se hrpa ljudi pa smo odmah počeli plesati valcer, baš na tu pjesmu. Kada sam se malo bolje pogledala imala sam što vidjeti. Bila sam predivna! Imala sam dugačku bijelu haljinu boje eskimskog snijega koja je savršeno ocrtavala moje obline (malo čokolade čini čuda kada je riječ o veličini grudiju a moje su mi, bez pardona, savršene), kosa mi je bila spletena u punđu i kretala sam se tako graciozno kao nikada u životu.
wink
Imala sam dojam da sam potpuno druga osoba; da sam ja ali malo više kompletnija ja! Prava ja! Ja koja jesam samo to okolina ne vidi. Zapravo, dečki ne vide ali vidjet će i oni, uskoro.

Uživala sam.

29.05.2008. u 21:17 • 8 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.05.2008.

Nemaš drvene noge!

Hihihi...smijeh dečki na plesu su više ufrkareni od nas cura! Dobro, sa razlogom jer su uglavnom oni koji moraju držati okvir, prvi krenuti, napraviti ispravan korak s ispravnom nogom... dok cure samo uživaju i nešto malo rade s nogama. Nikakva mudrost.

Uživam plesati sa njima i uživam kada instruktor kaže da se ponašaju kao kokoši u trenutku kada bi trebali glumiti orlove...smijeh
Ali još više volim ih motivirati. Dobro, tu i tamo koji od njih zaista ima dvije lijeve ali to se isto tako da ispraviti vrlo lako... malo vježbe je sve što treba. osim toga, nisam baš ni ja oličenje stabilnosti.

Zaista im uživam reći: to, bravo! ovo si odlično napravio, jer si opušten! Ili, lako je curi plesati ako muškarac zna voditi... ne kažem im to da im gladim ego, iako je i to u sitnoj mjeri uključeno, nego da im dam poticaja da nastave. Ok, nemojte me krivo shvatiti, nemam ja bogzna kakvog iskustva u plesu ali sam jedan tečaj već prošla a uvijek je lijepo vidjeti kada se netko osjeća sigurno u sebe dok pleše!




Ovaj bih ples htjela naučiti! Presavršen mi je, kao i svi ostali plesovi koji se uče u plesnim školama!

18.05.2008. u 15:21 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 06.05.2008.

Engleski valcer

Evo malo informacija o Engleskom valceru. Kao što se može pretpostaviti, ples je nastao u Engleskoj a pleše se već od 1922 na svjetskim prvenstvima.

Karakterizira ga klizenje kroz plesni podij, a ako se pravilno izvodi katkada podsjeća na plovljenje po oblacima. Glazba je lagana, vrlo sentimentalna. Muškarac vodi glavnu riječ tijekom plesanja, dakle ako se nešto fula: žena nije kriva. Hehe!

Na bilo kojem natjecanju Engleski valcer ima čast prvog plesa.



Meni je to jedan od najromantičnijih plesova i obožavam ga plesati u bilo kojem trenutku. Sva sreća da u našoj plesnoj školi puno rade na tome da ga dobro naučimo... a meni ga je užitak učiti...hehe...

06.05.2008. u 14:56 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Strast za plesom koja se ne gasi...

It is said that when we dance, we actually live in Heaven... well, then I have no desire to stop

myspace layout images

myspace layout



Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr