Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livethroughdance

Marketing

Nemaš drvene noge!

Hihihi...smijeh dečki na plesu su više ufrkareni od nas cura! Dobro, sa razlogom jer su uglavnom oni koji moraju držati okvir, prvi krenuti, napraviti ispravan korak s ispravnom nogom... dok cure samo uživaju i nešto malo rade s nogama. Nikakva mudrost.

Uživam plesati sa njima i uživam kada instruktor kaže da se ponašaju kao kokoši u trenutku kada bi trebali glumiti orlove...smijeh
Ali još više volim ih motivirati. Dobro, tu i tamo koji od njih zaista ima dvije lijeve ali to se isto tako da ispraviti vrlo lako... malo vježbe je sve što treba. osim toga, nisam baš ni ja oličenje stabilnosti.

Zaista im uživam reći: to, bravo! ovo si odlično napravio, jer si opušten! Ili, lako je curi plesati ako muškarac zna voditi... ne kažem im to da im gladim ego, iako je i to u sitnoj mjeri uključeno, nego da im dam poticaja da nastave. Ok, nemojte me krivo shvatiti, nemam ja bogzna kakvog iskustva u plesu ali sam jedan tečaj već prošla a uvijek je lijepo vidjeti kada se netko osjeća sigurno u sebe dok pleše!




Ovaj bih ples htjela naučiti! Presavršen mi je, kao i svi ostali plesovi koji se uče u plesnim školama!

Post je objavljen 18.05.2008. u 15:21 sati.