srijeda, 21.06.2006.

Imaš sabotera?

opis slikeNeki simptomi po kojima možete prepoznati da se u vas uselio saboter i da vam treba “egzorcist”:

- Ne prihvaćate odgovornost za ono što vam se u životu događa, a ciljeve nastojite postići razvijajući simbiotske odnose s drugima, tj. nakvačite se na nekoga da vam, kao pomaže, a zapravo vas tegli jer se bojite kako niste sposobni uspjeti sami. Manipulirajući tako drugima, samohendikepirate sebe.

- Radite ne vodeći računa o svojim granicama: fizičkim, intelektualnim, emocionalnim i financijskim; stalno ispadate nečija žrtva.

- Financijske odluke danas donosite na temelju uspjeha kojeg očekujete tek sutra ili prekosutra.

- Zapadate u raspoloženja ništa mi se ne da, ne diraj me, bez želje da zagrebete malo ispod površine i shvatite o čemu se tu zapravo radi.

- Već kao dijete ste bili izuzetno bistri i snalažljivi i uspijevalo vam je manipulirati roditeljima, a njima nije uspjevalo postaviti vam prave granice. Sada vam nedostaje to iskustvo, pa ste ljuti kada se pojavi prepreka i za nju onda, dakako, optužujete druge.

- Ne volite igrati po pravilima; volite uzbuđenja i stvarate situacije u kojima se previše traži i od vas i od drugih. Ponekad to dovede do iznenađujućeg uspjeha, ali češće se sve pretvori u katastrofu.

- Pokušavate brinuti o ljudima čiju ljubav želite, ali mislite da ju ne zaslužujete. Dovedete te ljude do toga da počnu od vas očekivati i više nego što im možete pružiti, ali se onda raspadate jer ih ne želite razočarati.

- Niste u stanju osloboditi se ni prošlosti niti loših odnosa, ni praznih ideja, ni bezuspješnih metoda rada. Imate problema s dovršavanjem započetih poslova s kojima stalno žonglirate. Izgledate zasposleno, ali postižete malo.

- 23:58 -

Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

MEEE!!!

smijeh
opis slike
CounterData.com

home insurance
home insurance Counter

1. Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get (Forest Gump)

2. Don't walk in front of me, I may not follow,
don't walk behind me, I may not lead,
walk beside me, and just be my friend.

3. Never take life too seriously. Nobody gets out alive, anyway.

4. Put your hand on a hot stove for a minute, and it seems like an hour. Sit with a pretty girl for an hour, and it seems like a minute. THAT'S relativity. - Albert Einstein

5. " I`m an idealist, I don`t know where I`m going but I`m on the way."

6. If you love something, set it free; if it comes back it`s yours; if it doesn`t, it never was.