Kako naći curu - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 17.12.2018.

Kako pronaći prijatelja za seks?










Click here: Kako naći curu






Što mi je činiti? Tako će znati da si zainteresiran što je važno da je ne prepadneš. Da li na web stranici ima kolačića treće strane? Društvene mreže, poruke i razni chatovi donijeli su neka sasvim nova pravila ponašanja i međuljudske interakcije, a niti zavođenje nije ostalo imuno na ove promjene.



kako naći curu

Svi mi znamo momke koji su neobično uspješni sa ženama. Ili te smatrala i gledala samo kao prijatelja? Ukoliko se takva devojka pojavi — samo napred!



kako naći curu

Net.hr - Nastoji biti bolja osoba ali pokaži sebe kakav jesi. Konkretno, ukoliko želite devojku koja će sa vama deliti neka posebna interesovanja, kao što su interesovanja u vezi umetnosti, sporta, neke vrste hobija ili bilo čega sličnog, počnite malo više i češće da odlazite na mesta koja su vezana za takvu vrstu interesovanja i za ljude koji dele takva interesovanja.



kako naći curu

Njegova se ispovijest sada dijeli internetom, prenosi fenixmagazin. Muškarci danas imaju problem. Iako će ovo što ću napisati, zvučati možda neobično, sa mnom će se složiti većina muškaraca. Generacije ispod 25-e godine promijenile su puno toga, dozvale puno lošeg u odgoj, ali i u sve ostalo. Zgrozi me kad vidim što djevojke rade Primjerice, živim u Münchenu gdje ima mnogo noćnih klubova u kojima se susreću i druže mladi s naših prostora. U klubove zalaze brojne naše djevojke u dobi od 15 do 25 godina. I moram priznati, zgrozi me kada vidim što rade. Istina, stvarno lijepo izgledaju, lijepo se odjenu, iako često neprimjereno. Sve gledaju samo korist, i nije to samo slučaj kod naših djevojaka u Njemačkoj, smatra on. Čim upoznaš curu, osvaneš na Facebooku. A ono što vidiš na njenom fejs profilu, natjera te da se predomisliš oko prve kahve s njom. Više od pola njihovih fotografija je čisto pokazivanje grudi i stražnjica. Pokazuju golotinju pa, čini mi se, više nego lice. I sve da bi zaradile što više lajkova jer misle da su tako popularne i više poželjne. Pa gdje su cure koje možeš osvojiti duhovnošću, osmijehom, karakterom? Gdje su one s kojima možeš planirati život, normalno živjeti, pričati o svemu, a ne samo o fejsu, fotkama i izlascima? Piju više od muškaraca I sve češće se može vidjeti djevojke kako piju alkohol više nego muškarci. Nema ženske profinjenosti, to je tako ružno za vidjeti. Dođeš za stol nekolicine djevojaka, a ono tamo boca viskija, broj da ne nabrajam. Kako da ja u ovakvom vremenu nađem curu ili ženu s kojom ću planirati budućnost, živjeti u harmoniji, stvarati život i djecu učiti vrijednosti koje sad nemaju nikakav značaj? I zašto cure ne cijene dobre dečke, a kretene vole?



KAKO ZAVESTI CURU
Upotrijebite svu pamet kako biste znali na čemu stojite i kolike su vam šanse da dobijete ono što želite. Dobar primjer je džentlmensko ponašanje poput otvaranja vrata te posudbe kaputa kada im je hladno. Biti će joj drago da se može raspričati o sebi. Najčešće se dešava da se jedna osoba zaljubi i poželi nešto više. Dalje je sve na vama. Ovaj blog je namenjen bukvalno svima vama koji ste, u potrazi za savetom, sa internet pretrazivačem podelili ono što vas mori. Izrazite sve što mislite i osjećate jer će vam tako biti lakše. Optužuju djevojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, sline nad nevinošću i doživljavaju žene kao objekte svojih fantazija. Međutim, još veći problem je i to što nasuprot njima i devojke imaju identičan, samo u smeru obrnut stav i smatraju da je teško naći dečka. Odbaci sva svoja očekivanja i planove. Koliko bi ti to vrijedilo? Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.

[Dlakave|Prvi sastanak sa djevojkom|Dlakave]






Oznake: sex, i, glad

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.