Prvi sastanak sa djevojkom - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 17.12.2018.

Želite drugi sastanak? Ne radite ovo...










Click here: Prvi sastanak sa djevojkom






Ukoliko se snalazite u kuhinji, pozovite je kod sebe na klopu. Prvo i osnovno, kašnjenje — nemojte kasniti. Puno srece Ok je da pricas osebi, tako ce se i ona osloboditi da kaze ponesto, narocito ako se ne poznajete od ranije.



prvi sastanak sa djevojkom

Što se tiče poziva, važi isto — ne javljaj se na telefon svakih 5 minuta jer je bezveze. Ako nastavite da se viđate nakon prvog sastanka, ponekad se izborite sa njim i platite vi, ali u većini slučajeva dopustite njemu da to uradi. Treba reći još i to... Sada pitanje dali trebam jos nesto da radim sem dobre sale,pomoći i slično.



prvi sastanak sa djevojkom

Držite se sadašnjosti - Svi razmišljaju šta da obuku, kako da se srede, kako da se ponašaju, šta da pričaju, kako će sve proći, da li će me poljubiti, itd itd. Skupio sam hrabrosti i prisao na sred ulice.



prvi sastanak sa djevojkom

Pogotovo nakon što sam prosuo supu po košulji. Naročito jer sam brbljala kao navijena. Ko koga treba da zove? Ako se tako završilo, sačekajte nekoliko dana da vidite da li će vas zvati. Ako ste samo razmenili brojeve telefona ali je ostalo nejasno ko će koga zvati i ako je on pozvao na prvi sastanak, poptuno je prihvatljivo da ti pozoveš na drugi pod pretpostavkom da je sve prošlo dobro. Neke moje prijateljice nemaju ništa protiv da zovu muškarce i tako postižu sjajne rezultate. Oni su bili oduševljeni time što je devojka dovoljno samouverena da preduzme odlučujući korak. Ali kad god sam ja to uradila odbilo mi se o glavu. I to je tako. Ubedim samu sebe da je on samo stidljiv, da mu nisam dovoljno naznačila da ima zeleno svetlo, da nešto nije bilo u redu sa mojim telefonom ili da je izgubio moj broj, i onda ja pozovem njega. Ona dalje objašnjava kako se sprijateljila sa jednim muškarcem koga je ona zvala na drugi sastanak, a on ju je odbio. Više nijo bilo izazova. Dakle, upozorene ste, ali srećno ako ipak odličute da vi pozovete njega. Ako ste vodili ljubav na prvom sastanku, odustanite već posle prvog dana. Pritisak u vezi sa izborom garderobe i mesta sastanka je malo slabiji za drugi sastanak. Mnogi parovi se još odlučuju za večeru ili piće, mada uglavnom na opuštenijem mestu nego prvi put. Nemojte se iznenaditi ako se oboje budete ponašali kao stidljivi školarci kada se ponovo vidite. Verovatno nećete moći da osetite isti stepen bliskosti kao kada ste se rastali prvi put. Sačekajte da prođe sat, dva - ako ste mislili da je prvi sastanak ispunjen očekivanjima, drugi je još gori. Na kraju krajeva, oboje ste opet tu, što znači da priznajete da se doapdate jedno drugome i da hoćete još! Rastajete se nerado i iako ste spavali samo pola sada, sutra ujutru na poslu lepršate kao da ste na sedmom nebu. Ili će biti tako ili je drugi izlazak bio potpuni promašaj. Oboje ste shvatili da je prvi sastanak bio greška, lepo ponašanje se povlači i nazirete kakav je on zapravo. Oni razumni odustanu ako i treći sastanak bude podjedanko loš. Uobičajene greške na drugom sastanku Njene greške: 1. Pretpostavka da ste par. Prihvatljivo je da predložite treći sastanak, ali ništa više od toga. Planiranje sledeća tri sastanka. Žene su po prirodi veoma organizovane, tako da misle da nema ničeg lošeg u tome da i njemu to uradimo. One žele da znaju kada će se ponovo videti kako bi isplanirale svoju nedelju, a on to tumači kao da je ona previše nestrpljiva. Povlačenje zato što se stidi velike bliskosti na kraju prvog sastanka. Ona će to shvatiti kao znak da on nije zainteresovan i takođe će se povući deset koraka unazad, što vas ne vodi nikuda. Prerano i preterano opuštanje. Znate da joj se sviđate jer inače ne bi izašla na drugi sastanak. Ali, verujte, ona nije spremna za onaj smešni trik sa šibicama koji izvodite na žurkama.



Kako Naci Curu/Momka U Danasnje Vrijeme !!! #1 - UPOZNAVANJE
Svi razmišljaju šta da obuku, kako da se srede, kako da se ponašaju, šta da pričaju, kako će sve proći, da li će me poljubiti, itd itd. Nemojte puno da razmišljate o temama za razgovor i uopšteno kako će veče ispasti. Otišla sam njegovoj kući i zadovoljila ga najbolje što sam mogla. I slicna njima, jer ce ona uvek brzo odgovoriti na njih, uglavnom sa jednom ili dve , i vi cete tako ostati bez teme za pricu. Vi treba da sačekate devojku. Ukrala sam mu 5 000 dinara. Žene obožavaju da pričaju,samo treba da je navedeš da krene,to je najlakše pitanjima,ali nemoj da ispadne ko intervju za posao,nađi sredinu,nemoj previše da govoriš o sebi ali nemoj da lažeš niti da se hvališ pa i da imaš 4 fakultetskih diploma... A činjenica da su takvi vaši potezi na prvom sastanku sasvim neočekivani i njemu i vama podići će nivo dopamina u mozgu pa ćete se oboje osećati vedro i čilo. A kada kupujete piće, ne kupujte samo njoj, već i njenim drugaricama, jer ćete time pokazati da ste dzentlmen. Pa me interesuje,kako bi vi reagovale da ste na njenom mestu. Ako devojke pitate, danas je i previše napadnih i isuviše samouverenih muškaraca koji nemaju meru kada je reč o granicama udvaranja, flertovanja i privlačenja pažnje, a isto tako i previše tihih, pasivnih i neaktivnih momaka koji čekaju da im Ona Prava padne s neba.

[Milf se jebe|Tender oglasi stanovi izdavanje podgorica|Ovo su najbolje aplikacije za traženje seksa za jednu noć]






Oznake: kako, preživeti, prvi, sastanak, sa, devojkom?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.