Tender oglasi stanovi izdavanje podgorica - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 17.12.2018.










Click here: Tender oglasi stanovi izdavanje podgorica






Spremate se za poslovni puta za Beograd i treba vam smještaj? Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. Povrsina kuce je 78m2. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina.





Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a.





- Povrsina kuce je 78m2. Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici.





Prodajem Kuću u Podgorici, naselje Zagorič, neposredna blizina novog naselja SITI KEY uz sam kanjon rijeke Morača, udaljenu od centra grada 1,5 km. Kuća je veličine 280m2 korisne površine-400m2 sat terasama i stazama, na parceli od 600m2 sa izlazom na dve ulice. Poseduje gradsku kanalizaciju, dve odvojene 4. Postoji mogućnost zamene za drugu nepokretnost prednost u... Apartman Vezir se nalazi na najljepsoj lokaciji Preko Morace tj Momisicima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici na samoj obali Morace. Zgrada je na par koraka od centra grada, posjeduje savremen protiv pozarni sistem, panicna i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski kljuc za ulazak u zgradu. U samom okruzenju se nalaze caffee barovi, restorani, pizzerije, marketi… Struktura: Dnevni boravak, spavaca soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i balkon sa... Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Ovo je savršen apartman koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Zgrada je na samoj obali rijeke Morače koja ima 7 spratova i na par koraka je od centra grada. Posjeduje savremen protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu... Struktura: Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja,... Prodajem kucu veoma lijpog arhitektonskog izgleda. Locirana je na Kosoru, udaljena 20 minuta voznje od centra Podgorice. Autobuska stanica udaljena 100m od kuce. Povrsina kuce je 78m2. Sagradjena je 1980 godine. Kuca ima dvije spavace sobe, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo sa ostavom. Jedna od soba ima izlaz na balkon,...



Izdaje se ekstra sređen stan na duži period u Budvi
U samom okruzenju se nalaze caffee barovi, restorani, pizzerije, marketi otvoreni 24h, frizerski saloni, teretane… Struktura: Dnevni boravak sa francuskim lezajem sa Dormeo prostirkom za udoban san, opremljena kuhinja, kupatilo, predsoblje. Želite da provedete vikend u Beogradu i treba Vam prenoćište u apartmanu? Zgrada je na par koraka od centra grada, posjeduje savremen protiv pozarni sistem, panicna i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski kljuc za ulazak u zgradu. Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Apartman i stan su klimatizovani sa zasebnim ulazom na udaljenosti 10 minuta od najblize plaze. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Pogodan je za stanovanje i poslovanje. Svaki sledeći oglas se naplaćuje.

[2nd puc ncert textbooks free download pdf|3ds eshop card code generator no surveys|3ds eshop card code generator no surveys]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.