Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana - Pravi datiranje

ponedjeljak , 17.12.2018.

Tekstovi pjesama domaćih izvođača sa Balkana










Click here: Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana






GODINAMA da je judejska religija sa sektama hri?? Check alliedvsaxis duplicates with related css, domain relations, most used words, social networks references. Dit soort verbindingen genaamd nofollow koppelingen.



Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana

S tobom je valjda zauvijek... Public Interest Registry reserves the right to modify these terms at any time. Sasa Matic - Zver tekst pjesme Pratite nas na Facebook-u?



Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana

Tekstovi pjesama domaćih izvođača sa Balkana - TypeSOA TTL3599 ClassIN Otherns43.



Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana

The domain name has registered. TLD Top level domain of the domain name is com and SLD Second level domain length equals to 16.. A human-memoribility domain name length should be maximum chars of 9 as well as brand-friendly. Domain name choosing is important to maximize search engine-referred traffic. For further raw whois information please take a look at the. It has a pagerank of 2. It has a alexarank of 10879277. Pansion u centru Tuzle. Povoljan smjestaj u pansionu. Server Location Geo IP provides you such as latitude, longitude and ISP Internet Service Provider etc. Our GeoIP service found where is host pansion-nargalic. Currently, hosted in and its service provider is. Example, A record indicates you which ip address will resolve when you access to pansion-nargalic. Host Type TTL Class Other Hostpansion-nargalic. TypeNS TTL21599 ClassIN Otherns5. TypeNS TTL21599 ClassIN Otherns4. TypeA TTL21599 ClassIN Other62. TypeNS TTL21599 ClassIN Otherns1. TypeSOA TTL21599 ClassIN Otherns0. You can reach when the website was registered, when it will be expire, what is contact details of the site with the following informations. NL Registrant Name: Nihad Pasalic Registrant Organization: Pansion Nargalic HTTP Header Analysis HTTP Header information is a part of HTTP protocol that a user's browser sends to called containing the details of what the browser wants and will accept back from the web server. NET Date Thu, 31 Dec 2015 04:55:23 GMT Reverse Ip Websites hosted with the same IP Address Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana Hitovi.



BakaPrase ft. Lazic - Balkanska Scena (Official Music Video)
Smanjite unos hrane ako vi to? Ukoliko neki tekst ne postoji u na? For further raw whois information please take a look at the. NIJI: Trenirajte mozak i ja? Sunce budi dan a ti pored mene stojis, Da me gledas, znam da to volis. Ostani zbog mene, vredelo je doci, Ostani od mene nemoj vise poci. Svi novi tekstovi na dohvat ruke.

[PSIHOLOGIJA: PSIHOLOGIJA POJEDINCA. UPOZNAVANJE SEBE I DRUGIH|Katastar crne gore tivat|3ds eshop card code generator no surveys]






Oznake: tekstovi, pjesama, domaćih, izvođača, sa, Balkana

Tender oglasi stanovi izdavanje podgorica - Pronađite djevojku










Click here: Tender oglasi stanovi izdavanje podgorica






Spremate se za poslovni puta za Beograd i treba vam smještaj? Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. Povrsina kuce je 78m2. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina.





Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a.





- Povrsina kuce je 78m2. Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici.





Prodajem Kuću u Podgorici, naselje Zagorič, neposredna blizina novog naselja SITI KEY uz sam kanjon rijeke Morača, udaljenu od centra grada 1,5 km. Kuća je veličine 280m2 korisne površine-400m2 sat terasama i stazama, na parceli od 600m2 sa izlazom na dve ulice. Poseduje gradsku kanalizaciju, dve odvojene 4. Postoji mogućnost zamene za drugu nepokretnost prednost u... Apartman Vezir se nalazi na najljepsoj lokaciji Preko Morace tj Momisicima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici na samoj obali Morace. Zgrada je na par koraka od centra grada, posjeduje savremen protiv pozarni sistem, panicna i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski kljuc za ulazak u zgradu. U samom okruzenju se nalaze caffee barovi, restorani, pizzerije, marketi… Struktura: Dnevni boravak, spavaca soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i balkon sa... Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Ovo je savršen apartman koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Zgrada je na samoj obali rijeke Morače koja ima 7 spratova i na par koraka je od centra grada. Posjeduje savremen protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu... Struktura: Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja,... Prodajem kucu veoma lijpog arhitektonskog izgleda. Locirana je na Kosoru, udaljena 20 minuta voznje od centra Podgorice. Autobuska stanica udaljena 100m od kuce. Povrsina kuce je 78m2. Sagradjena je 1980 godine. Kuca ima dvije spavace sobe, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo sa ostavom. Jedna od soba ima izlaz na balkon,...



Izdaje se ekstra sređen stan na duži period u Budvi
U samom okruzenju se nalaze caffee barovi, restorani, pizzerije, marketi otvoreni 24h, frizerski saloni, teretane… Struktura: Dnevni boravak sa francuskim lezajem sa Dormeo prostirkom za udoban san, opremljena kuhinja, kupatilo, predsoblje. Želite da provedete vikend u Beogradu i treba Vam prenoćište u apartmanu? Zgrada je na par koraka od centra grada, posjeduje savremen protiv pozarni sistem, panicna i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski kljuc za ulazak u zgradu. Apartman Serdar se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Apartman i stan su klimatizovani sa zasebnim ulazom na udaljenosti 10 minuta od najblize plaze. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Pogodan je za stanovanje i poslovanje. Svaki sledeći oglas se naplaćuje.

[2nd puc ncert textbooks free download pdf|3ds eshop card code generator no surveys|3ds eshop card code generator no surveys]






Erotski film online - Pronađi pratnju

Francuski erotski filmovi koji će vam ulepšati romantično veče










Click here: Erotski film online






Kordon 2002, Srbija Radnja se odvija u Beogradu na uskršnji vikend, 1997. Mrtav ladan 2002, Srbija Komedija na koju se zaista dugo čekalo i u kojoj ćete moći da uživate i za deset godina. Poslednji niz godina, u njenom fokusu su francuski erotski filmovi koji su snimljeni u periodu od 1960.



erotski film online

Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da se nadate srećnim okolnostima. Čak 300 i nešto erotskih trilera snimljeno je tokom devedesetih, a opšta popularnost žanra dogodila se zahvaljujući čuvenom filmu Fatalna privlačnost iz 1987, piše Najave filmova u vidu postera sa polunagim telima, te iste takve reklame u novinama, neizbežni bilbordi, privlačili su podjednako žensku i mušku publiku. Povoljan je period i za sudske procese.



erotski film online

Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO) - Kada policija odbije da obezbedjuje skup, oni se obracaju Limunu Kojo , vlasni... U filmu njih dvoje dosta eksperimentišu u seksu, zaplet priče je odličan što je ovaj film svrstao u jedan od najboljih u ovom žanru.



erotski film online

Čak 300 i nešto erotskih trilera snimljeno je tokom devedesetih, a opšta popularnost žanra dogodila se zahvaljujući čuvenom filmu Fatalna privlačnost iz 1987, piše Najave filmova u vidu postera sa polunagim telima, te iste takve reklame u novinama, neizbežni bilbordi, privlačili su podjednako žensku i mušku publiku. Pored opasnosti, misterije, zavere i erotike bio je prisutan još jedan važan faktor koji nikada do tada nije bio toliko u fokusu: vešto prikazani seks i naravno golotinja. Ukoliko ste ljubitelj dinamičnih filmovima prepunih obrta, napetosti i erotskih scena, onda je kako bi rekli Englezi: ovo vaša šoljica čaja! OPASNE NAMERE 1999 Za mnoge ovo je bio prvi erotski triler koji su ikada pogledali. U pitanju je pravi tinejdžerski film, pomalo otrcan i nespretno napisan i odglumljen, koji se fokusira da od glavne junakinje, koju glumi Sara Mišel Geler, stvori što provokativniju i seksepilniju glumicu. Praktično svaki tinejdžer koji je pogledao film je noćima fantazirao o sceni u kojoj Sara ljubi Selmu Bler. NEVERNA ŽENA 2002 Ovaj film je izgrađen na klišeu i predstavlja priču bračnog para Dajan Lejn i koji zapadaju u bračnu krizu, u kojoj muž optužuje ženu da ga vara, što je zapravo i tačno. Mada film ima dosta propusta u scenariju i realizaciji, Dajan Lejn je svetla tačka zbog koje treba pogledati film, s obzirom da je zbog ove uloge nominovana za prestižnu nagradu Oskar za najbolju glumicu. U ovom ostavrenju postoji niz erotskih scena, a moramo da napomenemo da njenog ljubavnika u filmu igra Olivije Martinez! FATALNA PRIVLAČNOST 1987 Bez sumnje jedan od najpoznatijih i najboljih! Jedna od najpoznatijih scena u filmu jeste ona u kojoj žena na šporetu nalazi lonac sa ključajućom vodom, a u isto vreme njihova ćerka otkriva da njenog voljenog ljubimca - zeca nema, scenario za koji je naravno odgovorna ljubavnica kada njegova ljubavnica. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan... Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.



J1O;: PATIJ FILM ONLINE
U filmu FROZEN, proročanstvo će okovati kraljevstvo večnom zimom, zbog čega će Ana morati da se udruži sa Kristofom, odvažnim planinskim čovekom i k... Godine 1945, u tajnoj bazi na Antartiku, nacisti su lansirali svemirske brodove da bi napravili bazu na tamnoj strani Meseca. U pretrpanom stanu svako traži svoje mesto pod suncem. Oni su bili među prvim doseljenicima na teritoriji današnje Vojvodine, da bi kasnije, posle Drugog svetskog rata, bili proterani o... Budući da je Driss iz radničke obitelji i nedavno pušten iz zatvora, on je, ukratko, najman... CIA otkrila tajne planove Jugoslavije da osvoji svemir. Pred vama je povoljan... Sve je za ljude 2001, Srbija Radnja filma smeštena je u seoski milje. Meso le Carne …1991 Marco Ferreri 6. Već prvi kadar u ovom filmu, kada Alis koju igra otkriva svoje telo tako što polako skida svoju crnu haljinu, govori vam da ćete gledati jedan od najseksi trilera ikad. Na neki način smo hteli da skrenemo pažnju svim onim ljubiteljima filmova za odrasle da postoje i takvi sadržaji koji nisu samo ogoljena manifestacija sirove seksualnosti i voajerizma. Ali ako bih baš morala da ih nekako opišem, onda mislim da bi najbliža definicija bila ova: erotičan horor u kome je glavna uloga poverena lezbejkama koje su vampiri.

[Hrvacki seks|Katastar crne gore tivat|3d racing games free download for windows 10]






Oznake: francuski, erotski, filmovi, koji, e, vam, ulepšati, romantično, veče

Dijete za mršavljenje - Brzog datiranja

Kako smršati bez dijete – najbolja ishrana za mršavljenje










Click here: Dijete za mršavljenje






Primer: DORUČAK: 2 kuvana jaja, parče tosta, paradajz UŽINA: jabuka RUČAK: jaja pržena sa lukom, belo pileće meso i salata UŽINA; pomorandža ili kuvano jaje VEČERA: 2 kuvana jaja, tunjevina, salata Više ideja o tome kako da napravite svoj jelovnik možete pronaći. Na taj način svako može da se obrati široj zajednici,da prenese svoja znanja i iskustva,može se voditi online dnevnik i slično. Ako vam je ova stavka bitna, najbolja dijeta za vas može biti baš ova. Dakle, kada ustanete napravite napitak od čaše nemasnog jogurta 180 ml i kašičice kima u prahu.



dijete za mršavljenje

Ako vam je ova stavka bitna, najbolja dijeta za vas može biti baš ova. Mesna dijeta je ekstremno efikasna i sa njom se može izgubiti i preko 30 kilograma.



dijete za mršavljenje

Kako smršati bez dijete – najbolja ishrana za mršavljenje - Evo nešto više o njoj. Kako svatko od nas ima drugačiji organizam i metabolizam, ne znači da će dijeta na svakoga jednako djelovati.



dijete za mršavljenje

Ako ste živ čovek koji tokom dana ima i po neku obavezu, osim da sedi kod kuće i i priprema sebi zdravu hranu, verovatno vas brine koja je najbolja dijeta za skidanje kilograma koja će se uklopiti u vaš životni tempo. Ne želite da opet odustanete od dijete zato što ste odabrali pogrešnu, pa kasnije niste mogli da je se pridržavate. U ovom tekstu ćemo vam pomoći da pronađete režim ishrane koji će odgovarati vašim dnevnim obavezama, jer ne želite postati rob dijete, već njen gospodar. Dugo ste svoj problem viška kilograma stavljali pod tepih i odlagali da započnete mršavljenje. Međutim taj užasno loš osećaj nezadovoljstva sobom je prelio i poslednju kap i napokon ste odlučili da se uhvatite u koštac sa viškom kilograma i rešite se tog ružnog sala koje vam smeta u svakom smislu. Odluka je pala — nema nazad! Naoružali ste se voljom, dočekali ponedeljak i shvatili nešto veoma čudno: Ne znate odakle da počnete? Nemate ni plan, ni ideju. Uplašeni ste povodom započinjanja nove ishrane i pitate se koja je najbolja dijeta od koje nećete biti gladni, malaksali i nervozni. Koja je to čudesna dijeta koja vam u isto vreme može pomoći da u narednim mesecima dobijete komplimente poznanika i ponosno zablistate na fotografijama? Nema više lutanja i odugovlačenja! Evo predloga 10 najboljih dijeta u ovoj godini, među kojima ćete sigurno pronaći onu koja vam najviše odgovara. Kladimo se da ćete pri pomenu ove dijete prvo pomisliti na Ujedinjene Nacije, ali ona nema ama baš nikakve veze sa njima. Ipak, nemojte se radovati unapred. I ova dijeta ima svoje principe. Osmišljena je tako da traje 90 dana. Nakon ovog perioda, pored toga što ćete izgubiti ne željene kilograme, izmenićete i svoj metabolizam. To znači da vam se kilogrami nakon prestanka dijete NEĆE tako lako vratiti. Kratak rezime UN dijete UN dijeta vam dozvoljava da jedete sve, ali podeljeno po danima. Za detaljnije informacije pogledajte. Da li je teška? Budimo iskreni — svaka dijeta u kojoj se odričete slatkiša koji se tope u ustima je teška. Ipak, UN dijeta vam, recimo, dozvoljava dan kada za večeru možete da pojedete čak i parče torte ili nekoliko kugli omiljenog sladoleda. Nema odricanja, samo odlaganja zadovoljstva! Dakle, ovo može biti najbolja dijeta za ljubitelje slatkiša. Iskustva onih koji su držali UN dijetu govore da i inače nema preteranog gladovanja i da je nije toliko teško držati ukoliko iole imate vremena u toku dana. Šta kažu oni koji su je probali? Ne samo da je najbolja dijeta u 2018. U pomenutom roku od 90 dana može da se izgubi čak 18-25kg. Ipak, postoje i izuzeci — pročitajte. Ne brinite, nećete trpeti gladni! Samim tim što broj kalorija koje treba da unesete u okviru ove dijete nije ograničen, vaše telo neće biti iscrpljeno. Mršavićete jedući hranu koju volite. Jedini problem može da vam predstavlja svaki četvrti dan — voćni dan, kada jedete samo voće. Ipak, gledajte na to kao na pripremu za sledeći ciklus. Sutradan vam je za ručak ova najbolja dijeta pripremila meso! Za koji tip ljudi je najpraktičnija? UN dijeta je odličan izbor za ljude koji ne žele da se odreknu nijedne vrste hrane, kao i za one koji nemaju toliko dinamičan tempo života, s obzirom da kod UN dijete morate da jedete različitu hranu svakoga dana. Ne želite da vam se dogodi da zbog obaveza koje vam život nameće niste u stanju da ispoštujete dijetu — A HTELI BISTE! Takođe, ova najbolja dijeta postepeno skida kilograme i nije namenjena onima kojima treba brzo skidanje kilograma! Medicinska dijeta je prvobitno zamišljena kao plan ishrane gojaznih ljudi sa srčanim problemima. Doktor koji je njen tvorac imao je za cilj da njegovi pacijenti smršaju, ali da to mršavljenje ne oslabi njihov organizam. Dakle, verujte nam da se na ovom režimu ishrane nećete osećati malaksalo i iscrpljeno. Imaćete snage za svaki novi radni dan. I sve to bez previše odricanja. Ako vam je ova stavka bitna, najbolja dijeta za vas može biti baš ova. Evo nešto više o njoj. Kratak rezime medicinske dijete Filozofija ove dijete je jednostavna. Ponavlja se tri puta po 5 dana. Za to vreme moguće je smršati i do 15 kilograma! Ako želite da je ponovite, pauza od dve nedelje biće dovoljna da resetuje organizam i pripremi ga za sledeći krug! Da li je teška? Nije teška, ali je monotona. Ako vam je ipak cifra na vagi bitnija od raznovrsnih obroka, najbolja dijeta je upravo pred vama! Ovo je za pet dana. Držeći ovu dijetu u proseku gubite 2-5kg u roku od 5 dana. Ako želite da izgubite više, možete ponavljati cikluse, ali sa pauzom od dve nedelje između svakog. Pročitajte kakvo je imala jedna Jelena! Ona bi sigurno rekla da je medicinska dijeta bila i više nego najbolja dijeta za nju! Medicinska dijeta jeste prvorazredna, ali moramo biti iskreni. Naravno da ne zahteva gladovanje, ali možete jesti samo namirnice koje su u planu za taj dan i u količini koja je za određeni dan predviđena. Ipak da bi neka dijeta bila najbolja dijeta za vas, mora da ispuni vaša glavna očekivanja. U slučaju da možete da ne preskačete obroke, ali da jedete samo onoliko koliko je dozvoljeno, najbolja dijeta vas je upravo pronašla! Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Znamo da monotoni doručak i restriktivna ishrana mogu da predstavljaju problem ljudima koji se ionako bore sami sa sobom kada počnu sa dijetom. Ipak, ako možete da pobedite sebe, ova dijeta je najbolja dijeta za vas! U ostatku dana dozvoljene su sasvim dovoljne količine druge hrane, pa nećete imati veliki osećaj gladovanja. Još kad vidite kako se cifra na vagi smanjuje, iz dana u dan bićete sve motivisaniji da izdržite do kraja i svima ponosno objavite kako je medicinska dijeta najbolja dijeta na svetu! Još jedna najbolja dijeta u 2018. Njena suština je da možete da jedete šta god poželite! Možete čak da jedete i koliko god poželite! Ali, ALI koje svima kvari zabavu je da je to sve dozvoljeno u okviru SAMO 8 sati u toku dana. Ideologija dijete Poenta ovakvog načina ishrane je da sve kalorije koje su planirane za taj dan unesete u periodu od OSAM SATI. Ostatak od 16 sati telo treba da iskoristi da se odmori. Da li je teška? Ako vam je teško da se odlučite koju ćete omiljenu hranu danas jesti, onda — da, ova dijeta jeste teška. U suprotnom, malo istrajnosti biće dovoljno da i vama ovo postane najbolja dijeta u godini! Kod većine ljudi, ova dijeta dala je efekta. Za pet dana u proseku se izgubi 2 kilograma. Ako ste zaposleni i imate obaveza tokom dana, za pomenutih osam sati možete da jedete kad stignete. Zavisno od vašeg radnog vremena, to vreme može da bude klizno: 8-16h, 9-17h, pa čak i 10-18h. Ipak, ako počinjete tako kasno, častite sebe jednom nezaslađenom kafom ili čajem ranije ujutru. Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ako ne možete bez grickalica i druge brze hrane koju većina drugih dijeta brani, onda je dijeta 8 sati kao stvorena da postane najbolja dijeta i za vas! U slučaju da volite da jedete meso, i da bez njega ne možete u ishrani, ova dijete bi bila odličan izbor za vas! Suština ove popularne dijete jeste izbacivanje svih ugljenih hidrata. Šta to konkretno znači? Ideologija dijete Dijeta bez ugljenih hidrata zasnovana je na dejstvu. Njegova glavna funkcija je da višak sećera sprovede do skladišta — jetre i tu ga nataloži u obliku glikogena. Međutim, kada se kapaciteti tog skladišta popune, na redu je drugo skladište — masne ćelije. Na taj način, od viška šećera, stvara se masno tkivo. Ono što nervira sve nas koji želimo da se što pre oslobodimo šlaufa je to što ovo skladište ima neograničeni kapacitet. Dakle, kad nema šećera, insulin se luči manje, a rezerve masti konačno počinju da se troše. Najbolja dijeta uvek mora da da rezultate! Da li je teška? Ipak, najbolja dijeta nije uvek i najlakša. Kad nas već pitate, ova dijeta zaista nije laka. Pogotovo ako zaljubljeno posmatrate parče torte na rođendanskim zabavama. I pogotovo ako ga puno puta zadovoljno smažete bez imalo griže savesti. Statistički, u prvih šest dana možete izgubiti 6 kilograma. Na vama je da probate! Da bi se postigao željeni rezultat, neophodno je da se bude striktan. Istina, nema sladoleda posle ponoći, ali kad se vidite u ogledalu posle samo par dana, zaboravićete da ste ga ikada voleli. Ova najbolja dijeta ima za vas dobar plan! Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Za se kaže da je najbolja dijeta za ljude sa velikim viškom kilograma. Takođe, poboljšava zdravstveno stanje osoba sa viškom šećera u krvi. Ako se ovde pronalazite, vreme je da počnete! Ideja da mršavite, čak i ako u toku dijete unosite više kalorija nego ranije — uopšte nije loša, zar ne? Kako ova dijeta funkcioniše? Glavna zamisao ove dijete je, slično , da ne unosite šećere. Zbog toga telo koristi zalihe masti za dobijanje energije. I to one masti sa vaših bokova i stomaka, koje vas toliko nerviraju. Ovo je jedan od razloga zbog kojih je Atkinsonova dijeta dostojna da ponese titulu najbolja dijeta! Tokom tri faze Atkinsonove dijete postepeno povećavate količinu šećera koju unosite, da biste u poslednjoj fazi pronašli neku optimalnu količinu. Dobra vest je da tu količinu i kasnije možete da unosite bez uticaja na kilažu — četvrta faza dijete. Da li je teška? Ako volite meso, ribu, jaja…uživaćete! Svima ćete razglasiti da je najbolja dijeta napokon pred vama! Što se tiče mlečnih proizvoda — dozvoljen je sir u ograničenim količinama. Ali, ako se davite u slatkišima, bureku, brzoj hrani, voću i mleku — moraćete dobro da se potrudite! Da li daje rezultate? U slučaju da ste navikli organizam na ogromne količine šećera svaki dan ili ste hipoglikemični, vaše telo ne može da stvori glukozu onoliko brzo koliko je potrebno vašim organima. Zato ova dijeta možda nije za vas — osećaćete se malaksalo i iscrpljeno. Neka istraživanja su čak pokazala da su ljudi koji su na ovoj dijeti duže bili skloniji mrzovolji i umoru. Ako želite uspeh — ova proteinska dijeta mora da se poštuje. Ovo je primer nedeljnog. Kako vam se čini? Da li je ovo najbolja dijeta i za vas? Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ako treba da izgubite veći broj kilograma, na duže staze, ali bez jo-jo efekta, onda vam se Atkinsova dijeta može predstaviti kao najbolja dijeta! Bliži vam se važna proslava na kojoj treba da zablistate, a par kilograma viška kvari vam sliku u ogledalu. Nakon ove dijete, haljina koju ste planirali da obučete stajaće vam kao salivena! Ideologija dijete Vojna dijeta se ne smatra baš zdravim izborom i u tom smislu se ne može reći da je za sve — najbolja dijeta. Posebno se ne preporučuje da je držite dugo. Ona je osmišljena da kratkotrajnom promenom načina ishrane izgubite nekoliko do 5kg za 3 dana. Da li je teška? Ova dijeta spada u vrstu strogih dijeta. Od same pomisli da ćete za 3 dana pojesti ono što ste nekada jeli za 2 obroka, već vas može uhvatiti panika. Ali, pametnim rasporedom i bez preskakanja obroka možete i te kako smanjiti prisustvo gladi! Deluje dosadno, ali daje rezultate! Ako pažljivo pročitate procenićete da li vam ta količina hrane može držati sitost tokom dana. Ako smatrate da hoće, ova dijeta je najbolja dijeta za vas. Ovo je najbolja brza dijeta! Isključivo namenjen ljudima kojima treba brzo rešenje i daje odlične rezultate ako pratite njena uputstva. Ako uz ovakav režim ishrane, uspete da u svoj dnevni raspored uvrstite i fizičku aktivnost — uspeh vojničke dijete je zagarantovan! U prilog tome govore i tri žene koje su držale ovu vojnu dijetu. Izuzetno je važno poštovati režim ishrane. Ako ste skloni tome da u krizi poručkate grickalice iz šteka, ipak razmislite da li je vojnička dijeta — najbolja dijeta za vas. Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ukoliko ne možete bez slatkiša, ovo je dijeta za vas! Pošto je veoma niskokalorična, imajte na umu na rizik koji sa sobom nosi. Zbog toga se ne preporučuje da je držite u kontinuitetu, već za povremeni gubitak manjeg broja kilograma. Kad vas mrzi da držite beskonačne dijete, probajte je — nećete se prevariti! Ipak, ne zaboravite da između dve dijete mora da prođe bar 4 dana normalne ishrane. Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih dijeta je upravo — hrono dijeta. Evo zašto je dobila titulu — najbolja dijeta u 2018. Ideologija dijete Kombinovanje određenih vrsta hrane u određeno vreme je glavna zamisao hrono ishrane. Ona se zasniva na činjenici da naš organizam u toku dana proizvodi različite količine hormona koji utiču na varenje različite vrste hrane. U skladu sa tim ciframa, tvorac ove dijete je osmislio koja hrana treba da se jede u vreme kada je određeni hormon na svom vrhuncu. Poenta je ne preskakati obroke i jesti na 4-5 sati. Da li je teška? Ako lako usvajate nove stvari, ova dijeta vam neće predstavljati problem. Vašem telu će prijati zdrav način ishrane. Osećaćete se lagani, puni energije, a bićete siti. Shvatićete da vam je ova najbolja dijeta postala najbolji prijatelj! Ovo je jedna od najuspešnijih dijeta. Šta mislite, koliko je kilograma uspela da izgubi za godinu dana? Kada se počinje sa ovakvim režimom, prvih 28 dana neophodno je uvesti. Šta to zapravo znači? Preskakanje užine i smanjeni unos ugljenih hidrata je osnovni postulat ovog perioda. Naravno, ako treba da skinete puno kilograma, ovaj period može da potraje i do godinu dana. I najbolja dijeta ima svojih začkoljica, zar ne? Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ako vam je cilj da promenite svoje životne navike i prihvatite pravila zdrave ishrane na duži period, stigli ste na pravo mesto! U slučaju da volite da kuvate i da ste gurman, u ovoj dijeti ćete uživati. Ako ste majka koja inače svaki dan sprema kuvana jela svojoj deci, ovo je idealna dijeta za vas. Kuvaćete samo malo veću količinu hrane, a ješćete zajedno sa svojom decom, dajući im primer zdrave ishrane. Ukusni obroci spremljeni sa ljubavlju će sigurno biti olakšavajuća okolnost da istrajete! Jeste li spremni za jednu pravu prolećnu dijetu? Kupus dijeta je odličan izbor! Pored toga što ćete smršati, pročistićete svoj organizam i osećaćete se bolje nego ikad! Ideologija dijete Smisao ove dijete leži u kupusu. Zvuči smešno, ali on je zaista čarobna namirnica. Pored gomile hranljivih materija koje sadrži — vitamina K, C, A i B, kupus je bogat vlaknima koja su zasitna. Nećete imati osećaj gladi, a mršavićete. Istovremeno, čistićete telo od toksičnih materija. Odličan izbor, zar ne? Da li je teška? Ne može se reći da je teška, ali može vam se učiniti jednoličnom, ili drugim rečima — lako se zgadi čoveku. Čarobni sastojak čini koja se u toku dana kombinuje sa drugim namirnicama. Princip je prost: Jedite kupus supu kada god ste gladni, a tokom ostalog dela dana pratite. Kada pročitate kompletan jelovnik procenićete koliko bi vam teško palo da je se pridržavate. Za samo sedam dana, rešićete se 4-7 kilograma, u proseku. Može se reći da je ovo najbolja dijeta za nestrpljive ljude koji ne mare puno na negativni uticaj dijeta! Kupus će postati vaša omiljena namirnica, a — najbolja dijeta koju ćete svima preporučivati! U slučaju da vam je dovoljno da kupus-supu jedete kad god vas uhvati kriza, za vas nema zime! U okviru ove dijete možete je konzumirati u neograničenim količinama, mada se u svim dijetama ipak uvek savetuje umerenost. Prvi dan se jede voće, drugi dan povrće, treći dan i voće i povrće, i tako dalje i tako dalje. Sve u svemu, jedna jako interesantna sedmodnevna dijeta, koja može služiti da se lepo očistite od neadekvatne hrane koju ste mesecima u nazad konzumirali. Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ako vašem telu manjka vitamina i minerala, a kilograme imate u višku, nakon ovakvog načina ishrane, situacija će se preokrenuti! Još, ako najviše volite jela koja se jedu kašikom, kupus dijeta vam neće pasti teško. Uživaćete u čorbastim obrocima, a mršavićete! Još jedna mnogima najbolja dijeta od koje se lako i brzo gube kilogrami. Naravno, ako volite da jedete jaja. Ideologija dijete Osnovna ideja dijete sa jajima je opet redukovani unos ugljenih hidrata. Proteinski deo hrane unosi se ili samo u obliku jaja, ili u obliku proteina iz mesa — piletine i ribe. Dozvoljeno je isključivo povrće sa niskim sadržajem šećera. Da li je teška? Dijeta nije toliko teška, koliko nije previše raznovrsna. Jaja, niskokalorično meso i povrće sa malo šećera činiće vaš svakodnevni meni. Evo kako izgleda u praksi. Ono što je očigledno je da je ova dijeta visokoproteinska. Izvesno ubrzava sagorevanje masti što nesumnjivo dovodi do gubitka težine. Brzo mršavljenje, ali kratkoročno je krajnji rezultat ove dijete. Takođe, ni jo-jo efekat nije isključen. Ako vam je bitno da za kratko vreme izgubite nekoliko kilograma, ovo može biti vaša najbolja dijeta izbora. Ako se pridržavate najstrože varijante ove dijete — ješćete samo jaja i piti vodu. To nikako nije preporučljivo za vaše zdravlje i takva dijeta svakako nije najbolja dijeta ni za koga. Ako baš insistirate na ovoj dijeti sa jajima, nađite svoj balans koji će odgovarati vašem organizmu. Važno je da se osećate dobro u svojoj koži, čak i onda kada ste na dijeti! Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ova dijeta je dostupna svima. Namirnice koje se jedu su jeftine i lako ih je pronaći. Ako nemate puno vremena i ne volite komplikovane jelovnike, već jednostavne obroke, ova dijeta je odličan izbor. Sa druge strane ako vas muči povišeni holesterol, držite se dalje od ovog načina ishrane! VMA dijeta je osmišljena kao ishrana u bolničkim uslovima. Kao i , glavni cilj joj je gubitak kilograma uz očuvanje snage i zdravlja organizma. Ideologija dijete Ciklusi promenjene ishrane obuhvataju po pet dana — idealno od ponedeljka do petka, sa pauzom koja se pravi za vikend. Može se spojiti tri ciklusa za redom. Pogledajte kako biste bolje shvatili njen princip. Karakterističan je doručak — 1 pomorandža, parče dvopeka i kafa ili čaj. Da li je teška? Dijeta zabranjuje konzumiranje alkoholnih pića i cigareta. Takođe, ograničava se unos ugljenih hidrata. Forsiraju se meso, lako povrće, jaja. Za tri ciklusa u proseku se izgubi 7-15 kilograma. U okviru ove dijete ne preporučuje se večera posle 20h. Takođe, namirnice treba uzimati po određenom redosledu. Za koji tip ljudi je najpraktičnija? Ukoliko vam je važno da se tokom celog dana osećate dobro, pokušajte sa VMA dijetom. Kod nje nema nuspojava kao što su slabost, malaksalost, promena raspoloženja. Odličan je izbor za dijabetičare, i one koji imaju problem sa štitnom žlezdom. Pošto ste čuli sve što vam je potrebno, nema više izgovora! Minut je do dvanaest! Leto samo što nije stiglo! Dajte sve od sebe da ga bar ove godine dočekate spremni. Ako ste držali neku dijetu koja provereno daje rezultate, podelite svoja iskustva u komentarima, kako biste ohrabrili čitaoce za koju dijetu da se odluče! Sve informacije i alati predstavljeni na sajtu dijeta. Saveti u vezi zdravlja, vežbanja i ishrane nisu namenjeni za dijagnozu niti lečenje bolesti. Ako imate bilo koji zdravstveni problem, potražite profesionalni savet lekara čak i ako smatrate da uzrok može biti ishrana ili loš životni stil. Korišćenjem informacija sa našeg sajta smatra se da prihvatate gore navedene uslove. Sadržaj ovog sajta je vlasništvo www. To znači da se mogu preuzimati tekstovi ali mora biti imenovan pravi izvor informacije link prema sajtu www. Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća u vezi gore spomenutog, javite nam se i rado ćemo pomoći.



Detox dijeta - 7 kg za 7 dana ?! Moje iskustvo !
Izgubiti veliki broj kilograma u kratkom periodu svakako nije zdravo. Ako pratite modu, primetićete da su sve manekenke mršave, što je tipičan stereotip ženske lepote. Naša iskustva sa ovim recepturama su veoma pozitivna i postali su deo naše svakodnevne rutine. Još jedna najbolja dijeta u 2018. Komentar stručnjaka '' Sam naziv 'Trodnevna dijeta' otkriva da je riječ o kratkoročnom rješenju koji ne mijenja prehrambene navike niti donosi strukturiran program mršavljenja potreban za kvalitetno skidanje kilograma. Tokom procesa kiseljenja stvaraju se u njemu mikroorganizmi koji su korisni crevnoj flori, ondosno kiseli kupus deluje na neki način kao Osim toga, odličan je za zdravlje srca i krvnih sudova. Ručak: Dva dvopeka, jedno kuvano jaje, 150 do 180 g kisele pavlake i jedna pomorandža. Tijelo će Vam biti zahvalno i zasigurno ćete se osjećati poletnije i bolje. To je dijeta samo sa kuvanim jajima. Ukoliko to ne ispunite, ni mršavljenje neće biti uspešno. Važno je napomenuti da se u kori limuna nalazi polikosanol, šećer koji pomaže u sagorevanju masti i gubljenju kilograma.

[3dm license_key.txt far cry primal|Milf se jebe|3dm license_key.txt far cry primal]






Oznake: kako, smršati, bez, dijete, &, najbolja, ISHRANA, za, mršavljenje

Hosteli u beogradu - Pravi datiranje

>>>










Click here: Hosteli u beogradu






Nudimo sve što je potrebno za savršeno romantično veče. Hostel je lociran u središtu svih bitnijih zbivanja u Beogradu. Grad bogate prošlosti, prepun muzeja, gradskih parkova i bašti, sa puno mesta za uživanje. Besplatno korišćenje: fena, pegle, daske za peglanje, lampe, papuča, posteljine, peškira, besplatan internet 24h, klima, tv, besplatne mape beograda, soba za čuvanje prtljaga.



hosteli u beogradu

Koji od ponuđenih hotela se nalaze u centru Beograda? Manastir Tresije je u neposrednoj blizini hotela. Hosteli u centru grada.



hosteli u beogradu

Hosteli, Beograd - Kolekcija filmova collections of movies. Sve sobe su opremljene klima uređajem, ležajevima, noćnim stočićem, stonom lampom, ormarićima na zaključavanje.



hosteli u beogradu

Hosteli Beograd Ukoliko volite druženja i upoznavanje novih ljudi odsedanje u hostelu je idealno rešenje za Vas. Hostel Vam na odmoru može ponuditi ono što nijedan drugi smeštaj ne može - upoznavanje ljudi sa svih strana sveta, korišćenje celokupnog asortimana bele tehnike i kuhinje, što će Vam pružiti osećaj kao da ste kod kuće i sve to po izuzetno pristupačnim cenama. Kako raste interesovanje za Beogradom kao turističkom destinacijom, tako raste i broj hostela u Beogradu. Beograd Vam može ponuditi veliki broj hostela koje možete izabrati prema svojim afinitetima. Da li volite hostele sa velikim kapacitetom ili malim, u strogom centru grada ili na periferiji, moderno opremljene ili rustično? Sigurni smo da ćete uz našu malu pomoć naći hostel u Beogradu koji je po Vašim merama i željama. No9 je novi elegantno opremljen hostel u centru Beograda. Opremljen je najkvalitetnijim nameštajem, koji će Vam obezbediti da se u njemu osećate udobno. Radno vreme hostela je od 00 do 24h. Sve potrebne informacije možete dobiti na recepciji. Preko puta Hostela se nalaze dve banke. Kablovska TV i DVD u dnevnom boravku. Klima uređaji u svakoj sobi. Noćni ormarići sa ključem. Besprekorna čistoća i prijatan ambijent uz odbranu ambijentalnu muziku učiniće da imate osećaj da ste gost kod prijatelja ili rođaka kome ste Vi vrlo dragi. Strogi centar u kome se hostel nalazi omogućuje Vam da bez korišćenja gradskog prevoza pešice za 10 minuta stignete do Kalemegdana srednjovekovna tvrđava , Knez Mihajlove ulice šetačka zona ili Skadarlije boemske četvrti. U PONUDI IMAMO: Jednokrevetnu sobu. Naša turistička ponuda će Vam pomoći da Beograd upoznate u najboljem svetlu, bilo da volite kulturno istorijske spomenike, kupovinu u savremenim shoping centrima, restorane na vodi, klubove sa ludom zabavom ili uživanje u prirodi. Prijavljivanje od 00 do 24, a odjavljivanje do 10h! POPUST NA DUŽI BORAVAK! HOSTELI BEOGRAD HOSTEL CENTAR Nudimo vam savremen koncept smeštaja, u urbanom ambijentu, sa ciljem da zadovoljimo potrebe svetskih putnika, kako stranih tako i domaćih. Naši gosti su pretežno studenti i mladji putnici, entuzijasti, koji prenose svoj avanturistički duh u naš zajednički prostor, dajući mu energiju i živost. Pored dobrog ambijenta odlikuju nas veoma pristupačne cene soba. Na raspolaganju vam je 50 kreveta smeštenih u sobe različitih veličina, od dvokrevetnih do desetokrevetnih, sa klima uredjajima, tv-om, besplatnim wi-fi internetom i ormarićima za svakog gosta. Hostel se prostire na tri sprata i ima zaseban ulaz. Na svakom spratu se nalazi zajednička kuhinja i kupatilo. Pored toga, gosti mogu da koriste zajednički dnevni boravak sa računarima i televizorom i perionicu veša. Na recepciji će vas dočekati uvek ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju 24 sata. Zarad bezbednosti vas i vaših stvari, javne prostorije su pokrivene audio i video nadzorom. Nalazimo se u užem centru grada, 0. Laganom šetnjom Knez Mihajlovom i okolnim ulicama, srešćete se sa raznim znamenitostima i turističkim obeležjima Beograda. HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Hosel Parliament je novi hostel u tihom i lako dostupanom delu Beograda, na 10 minuta peške od Trga Republike, Knez Mihailove ulice pešačka zona i Skadarlije. Super market, kafići, barovi i restorani, brojne radnje za šoping su takodje na 5 minuta peške od hostela. Železnička i autobuska stanica se nalaze na 20 minuta peške od hostela. Hostel Parliament Vam nudi udubne, čiste i moderno opremljene sobe. Hostel Parliament raspolaže sa dva apartmana koje imaju zasebno kupatilo i kuhinju. Apartmani imaju pogled na dvorište iza zgrade. Recepcija 24 časa sa fleksibilnim periodom dolaska i odlaska iz hostela. Noćni ormarići sa ključem. Besplatna kafa i čaj u bilo koje doba dana. Fen, pegla i daska za peglanje. Pušenje je dozvoljeno u lounge-u i na terasi. Lounge hostela je opremljen sa TV-om, DVD-em, bogatomo kolekcijom filmova, igrica. Ljubazno osoblje će Vas rado ugostiti, dati Vam sve informacije u vezi Beograda i naravno dešavanja u istom. HOSTELI BEOGRAD HOSTEL YOLOSTEL You only live once... A truly original concept, made for all of you fellow travellers. In our comfortable and cozy guesthouse, from the first moment you can enjoy a relaxed atmosphere and feel right at home. With us, you won't feel as a stranger in Belgrade, you will become a true Belgrader. With so much to offer, you will have everything you need for a comfortable, memorable and fun stay in Belgrade. We look forward to welcoming you to the city we love! HOSTELI BEOGRAD HOSTEL FLASH Ukoliko tražite jeftin, a udoban i moderan hostel u centru grada onda ste na pravom mestu. Hostel Flash se nalazi na samo 1 minut od glavne pešačke zone, pa su barovi, kafići, klubovi i mesta za provod, kao i restorani, praktično na našem pragu, tako da mozete uživati u svom boravku kod nas. Zato i kažu da smo jedan od najboljih hostela za mlade u Beogradu. Naš cilj je da postavimo osnovu za tip hostela za mlade koji ne bi bio ni hostel ni hotel, a imao bi prednosti i jednog i drugog tipa smeštaja. Hostel može da primi 28 gostiju i nalazi se u interesantnom kompleksu koje poseduje dnevni boravak, prostoriju za ručavanje i prodavnicu. Želeli bismo da istaknemo i činjenicu da imamo 2 privatna odeljenja koji zajedno čine prostor za odmor i relaksaciju naših gostiju. HOSTELI BEOGRAD HOSTEL JASMIN Hostel Jasmin se nalazi u samom centru Beograda, preko puta dolaznog perona glavne autobuske stanice i na 150 m od glavne železničke stanice. Lokacija na kojoj se Hostel Jasmin Vam omogućava da se brzo nađete u centru Beograda: u Knez Mihajlovoj ulici - pesačkoj i shopping zoni, za svega 3 minuta hoda, na Kalemegdanu - srednjevekovnoj tvrđavi i zoološkom vrtu za pet minuta hoda, u novootvorenom tržnom centru Ušće za pet minuta hoda. Ukoliko više volite da obilazite grad prevozom, ispred Hostela Jasmin staje nekoliko tramvaja i autobusa koji Vas mogu odvesti brzo i lako gde god poželite u Beogradu. Neizbežni i nezaboravni noćni provod u restoranima i splavovima po kojima je Beograd poznat, takođe je na samo 5 minuta hoda. HOSTEL U BEOGRADU BLIZU KALEMEGDANA. Sobe u Hostelu Friends nalaze se u samom centru Beograda. Vrhunski opremljene najkvalitetnijim nameštajem. Svaka soba ima pogled na Kalemegdan park! Hostel Beograd Friends je lociran u središtu svih bitnijih desavanja u Beogradu! Zašto izabrati baš Hostel Friends Beograd? Hostel Friends je nastao iz želje da se posetiocima Beograda omogući najbolji smeštaj na najboljoj lokaciji u gradu. Hostel je nov, kompletno sredjen i moderno opremljen tako da svojim gostima omogućava potpuni komfor i udobnost za vreme njihovog boravka i to po najpovoljnijim cenama! Smešten u verovatno najlepsem delu grada na obali izmedju reka Save i Dunava hostel se nalazi na brdu po imenu Kalemegdan koji je sam po sebi istorijsko mesto i čuva mnoge znamenitosti i krije svoje tajne kroz vekove. Okružen najpoznatijim restoranima, kafe barovima i noćnim klubovima u Beogradu Hostel Friends predstvalja pravo mesto za Vaš boravak. Hedonist Hostel se nalazi u samom centru grada, u prizemnoj kući sa prelepom baštom gde se gosti druže, odmaraju, prave roštilj i često gledaju koncerte i prenose sportskih događaja na video bimu. Naša bašta je naše najveće blago! Ona predstavlja oazu mira od gradske vreve i to u samom centru grada. Još jedna jedinstvena prednost našeg hostela je ta što je ceo nivo kuće posvećen zajedničkim prostorijama. Pored tog prostora, nedavno smo otvorili i novi prostor za gledanje filmova, igranje Playstation igrica, ili za odmaranje uz knjigu. Sve zajedničke prostorije su na donjem nivou pored bašte odvojene od spavaćih soba tako da možete lepo da se odmorite! Na samo 5 minuta hoda od nas naći ćete se na bilo kojoj od glavnih beogradskih atrakcija. Beograd, za razliku od većine glavnih gradova, ima veoma fokusiran centar grada i većina znamenitosti grada se nalaze na samo par minuta hoda jedna od druge. Prijatno smo ušuškani između svih znamenitosti Beograda! Kao šlag na tortu, nalazimo se u mirnoj ulici tako da ćete spavati i odmarati se bez ometanja. Naše sobe su novonameštene, udobne i uvek čiste i sveže. Hostel se renovira i unapređuje svake zime kako bi svake sezone bio još bolji za naše goste. Nalazimo se u centru Savamale, na mestu gde Beograd pulsira zivotom, na mestu odakle je sve blizu i pristupačno, sto zbog čvora gradskog saobraćaja koji odavde vozi do svih krajeva Beograda, što zbog blizine centra grada, javnih parkinga, brojnih restorana, klubova, Kliničkog centra, javnih i institucija kulture i znamenitosti Beograda, do kojih mozete i pešice. Sve što Beograd pruža je bukvalno na par minuta hoda od naseg hostela. Ispred hostela je stanica sa autobusima i trolebusima, koja povezuje sve delove grada. Sve naše sobe su vrlo lepo opremljene novim nameštajem. Svaki krevet ima svoj veliki orman sa ključem. Po veoma pristupačnim cenama možemo vam ponuditi dnevni boravak, privatnu sobu sa bračnim ležajem,dvokrevetnu,trokrevetnu i višekrevetnu sobu. U našem hostelu potpuno besplatno se možete služiti: Brzim internetom Wi-Fi , kompjuterom, posteljinom, peškirima, kafom i čajevima tokom celog dana ,toplom i hladnom vodom iz aparata, mapom Beograda, besplatno štampanje bording karata, fenom za kosu, peglom i daskom za peglanje. U sklopu hostela postoji kompletno opremljena kuhinja za samoposluživanje kao i veliko moderno kupatilo. U ponudi imamo specijalne ture po Beogradu i Srbiji kao i rezervacije noćnih klubova. Rezervacije putovanja, izleta i mnogo više informacija možete dobiti na našoj recepciji. Besplatan parking u ulici Kneza Miloša ispred naseg hostela je potpuno bezbedan odakle god da dolazite, kao i parking za motore i bicikle u dvorištu našeg hostela. Hostel Play se nalazi preko puta železničke i autubuske stanice u Beogradu! Najjeftiniji smeštaj u centru Beograda. Prijatno osoblje vam je na raspolaganju od 00-24h u hostelu, preko interneta ili telefona. Preko recepcije možete rezervisati taxi, prevoz do aerodroma, razne ture i obilaske, mesto u restoranu ili klubu. Isključivo gostima našeg hostela na raspolaganju je besplatno korišćenje naše veoma brze lokalne Wi-Fi mreže, koja je osigurana lozinkom. Svaki gost na raspolaganju ima svoj ormar sa ključem, koji se nalazi u njegovoj sobi. Dimenzije ormara su takve da u njega može da stane najveća putna torba. Hostel Play je obezbedjen. Sve prostorije u hostelu Play su klimatizovane posebnim jedinicama. Sobe se greju radijatorima u sistemu etažnog grejanja. Svaka soba poseduje klimu sa daljinskim upravljačem. Hostel ima veliki, klimatizovan i prijatno uređen dnevni boravak u koji udobno mogu da se smeste gosti hostela. U dnevnom boravku gostima je na raspolaganju i veliki plazma televizor. U moderno opremnjenoj kuhinji na raspolaganju vam je kompletan pribor za pripremanje hrane, posuđe i escajg, mikrotalasna, ketl za čajeve i kafu, aparat za toplu i hladnu vodu za piće i frižider. Hostel Play ima odvojeno muško i žensko kupatilo. U svakom od njih gostima su na raspolaganju tri umivaonika, tri tuš i wc kabine, fen za kosu i topla voda. Hostel M nalazi se u samom centru Beograda. Na samo pet minuta hoda od glavne železničke kao i autobuske stanice možete pronaći smeštaj u Beogradu u potpuno novom, adaptiranom i rekonstruisanom hostelu koji je počeo sa pružanjem svojih usluga nekoliko dana pre početka 2014. Izuzetna lokacija hostela savršena je za sve pojedince ili grupe koji posećuju Beograd bilo da oni dolaze kao bekpekeri, turisti ili poslovni ljudi koji zahtevaju svoju privatnost i svoj mir. Uprkos lokaciji hostela u samom centru Beograda možete računati na mir koji će Vam pružiti Hostel M jer sama struktura ovog hostela je projektovana u cilju da svakom gostu omogući mirno i ugodno prenoćište u Beogradu. S obzirom da se Hostel M nalazi u blizini svih interesantnih mesta vrednih posete a koja mogu imati veliki značaj našim gostima, sama lokacija hostela omogućava bezbrižan boravak uz saznanje da su sve interesantne lokacije u Beogradu u blizini hostela i to na samo nekoliko minuta hoda. Hostel M u Beogradu u svom sklopu sadrži privatne sobe i spavaonice. Sobe sa različitim brojem kreveta omogućavaju adekvatan smeštaj kako pojedincima, manjim grupama, tako i grupama sa većim brojem gostiju. Hostel po svojoj strukturi može ponuditi sledeće sobe. Studio - Apartman sa bračnim krevetom i jednim singl krevetom. Privatna soba sa bračnim krevetom. Privatna soba sa dva kreveta i jednim pomoćnim krevetom. Privatna soba sa tri kreveta. Privatna soba sa četiri kreveta i jednim pomoćnim krevetom. U privatnoj sobi sa dva kreveta i privatnoj sobi sa četiri kreveta nalazi se još i po jedan dodatni pomoćni krevet koji omogućava pogodan smeštaj grupama od tri i pet gostiju. Pomoćni kreveti zadovoljavaju isti kvalitet smeštaja kao i singl i bračni kreveti. Hostel Stark se nalazi u samom centru Beograda. Udaljen je samo jedan minut od autobuske, želežničke stanice i poznatog kluba Stefan Braun. Lokacija na kojoj je Hostel Stark, Vam omogućava da se brzo nađete u samom centru Beograda: u Knez Mihajlovoj ulici - pešačkoj i shopping zoni, na Kalemegdanu - srednjevekovnoj tvrđavi, zoološkom vrtu, novootvorenom tržnom centru Ušće za samo nekoliko minuta. Ukoliko više volite da obilazite Beograd gradskim prevozom, ispred Hostela Stark staje nekoliko tramvaja i autobusa koji Vas mogu odvesti brzo i lako gde god poželite u Beogradu. Neizbežni i nezaboravni noćni provod u restoranima i splavovima po kojima je Beograd poznat, takođe je u blizini Hostela Stark. U neposrednoj blizini Hostela Stark nalazi se veliki broj restorana, klubova, kafea, supermarketa, fast food restorana, pekara, menjačnica, banaka, apoteka koje rade od 0 do 24h, kao i najveća pošta u Beogradu. Hostel Stark je nov udoban i veoma prijatan hostel u Beogradu. Obezbedite sebi jeftin smeštaj u Beogradu, u Hostelu Stark koji je opremljen novim nameštajem, koji je uvek besprekorno čist. Beograd je proglašen gradom zabave broj 1 u svetu, a Hostel Stark Vam svojom lokacijom i uslugom omogućava da uvek budete u blizini najboljih dešavanja u gradu! Kolekcija filmova collections of movies. Besplatno korišćenje interneta free internet access. Fen za kosu hair dryer. Pegla i daska za peglanje iron and ironing board. Noćno svetlo night light. Ormarići za odlaganje stvari lockers for personal storage. Mašina za pranje i sušenje veša washing machine and dryer. Pušenje dozvoljeno na terasi smoking allowed on terrace. Check in posle 12h Check in after 12 a. Check out do 10h Check out until 10 a. HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Beogradski hostel Tash-inn nalazi se u tašmajdanskom parku u centru Beograda. Svaka soba ima sopstveni ulaz sa ključem i iznajmljivanjem bilo koje sobe se dobijaju i ključevi od ulaznih vrata hostela tako da je osećaj gostiju veoma blizak ličnom vlasništvu. Od postojećih soba 2 četvorokrevetne su koncipirane kao dormitory. Zakup većeg dela ili čitavog hostela zahteva dogovor sa osobljem ili vlasnikom i svakako su predviđeni veliki popusti za te slučajeve. Položaj hostela se ističe velikom blizinom srcu grada ali je zashtićen od buke i gužve samim tim jer se nalazi u najvećem gradskom parku u zgradi koja je zakonom o zaštiti spomenika zaštićena. Retki nezadovoljni gosti umeju se žaliti na slabu čistoću ili sigurnost u sobama. Da bi se osoblje hostela angažovalo oko zakupllene sobe, gosti moraju to i da traže od osoblja jer je intima i mir u našem hostelu svetinja. Hostel je prijemčiv za razne profile posetilaca. Za one sa invalidskim kolicima kao i za one koji su u pratnji kućnih ljubimaca. Boravkom u našem hostelu za obilazak užeg i šireg centra ne morate uložiti veliki trud, uži centar je dostupan za obilazak peške dok za sve delove grada imate gradski prevoz u svim pravcima. Lako je pronaći hostel jer se nalazi u jednoj od najvećih ulica u gradu - Bulevar kralja Aleksandra 61 i to na raskrsnici sa Beogradskom ulicom kojom se preko trga Slavija vrlo lako izlazi na auto put E75 Niš - Zagreb , dok u drugom pravcu Beogradske ulice izlazi se na Pančevački most to jest jedini most preko Dunava u gradu. Bulavarom kralja Aleksandra krećete se ili prema samom srcu grada ili najdužom pazarnom ulicom prepunom butika, kafana, univerzitetskih centara, biblioteka, nekoliko zelenih pijaca i parkova, na udaljenosti od svega 150m nalazi se sportski centar Tašmajdan sa olimpijskim bazenom. BEOGRADSKI HOSTEL U NAJUŽEM CENTRU GRADA. Habitat hostel nudi dve vrste soba: tri šestokrevetne i dve privatne sobe. Ukoliko želite privatnost i tišinu, preporučujemo Vam privatne sobe, a ukoliko dolazite u grupi tu su udobno opremljene šestokrevetne sobe, sa lejzi begovima, noćnim svetlom, stočićima i tabureima. Tu je i dnevna soba za zabavu opremljena udobnim kaučom, TV-om i DVD-ovima, pikadom, sobnim bicklom, dva kompjutera sa besplatnim pristupom internetu i recepcijom gde možete doći do informacija o izlascima, turističkim atrakcijama i prevozu. Kuhinja sa trpezarijom je potpuno opremljena ukoliko želite da spremite hranu, a naše osoblje će uvek biti raspoloženo da Vam skuva kafu ili čaj. Voleli bismo da postanemo mesto gde se sastaju sve četiri strane sveta. Ukoliko donesete suvenire karakteristične za zemlju odakle dolazite zastavicu zemlje, tradicionalno piće ili neki drugi suvenir čeka Vas popust na noćenje od 10%. Smeštaj u našem hostelu i razne usluge koje nudimo našim gostima. Sobe sa različitim brojem kreveta omogućavaju adekvatan smeštaj kako pojedincima, manjim grupama, tako i grupama sa većim brojem gostiju. Hostel po svojoj strukturi može ponuditi sledeće sobe. Privatna soba sa bračnim krevetom. Spavaonica sa šest kreveta. Spavaonica sa 10 kreveta. Spavaonica sa 12 kreveta. Pored usluge smeštaja u hostelu možete očekivati takođe i druge usluge koje su na raspolaganju gostima hostela. Usluge i pogodnosti koje su na raspolaganju svim gostima Hostela M u Beogradu. Uslužni računare za goste koji nemaju svoj računar. Dnevna soba Kablovskom TV. Hostel je u potpunosti klimatizovan. Posteljina uključena u cenu. Odvojeno žensko i muško kupatilo. SMEŠTAJ U HOSTELU BEOGRAD. Mi Vam nudimo čisto i udobno mesto gde možete odsesti, po sjajnim cenama za centar Beograda. Mi želimo da osetite prijateljsku i uslužnu atmosferu, koja vlada u našem hostelu. Besplatna posteljina, ćebad, jastuci, peškiri, papuče. Besplatna kafa, čaj i šećer, ceo dan. Topli tuševi, gelovi za tuširanje. Besplatni bežični internet, non-stop, u svim prostorijama hostela. Klimatizovan prostor, svaka soba ima svoj klima uredjaj. Garderobni ormarići sa zaključavanjem, u sobama. Potpuno opremljena kuhinja-za samousluživanje. Iznajmljivanje daske i pegle za peglanje. Izdvojen prostor za pušače. Nema zaključavanja, možete doći kad god želite. Prostor za velike kofere.. Zabranjeno pušenje u spavaćim sobama. Kablovska televizija na TV. Lift mi smo na sedmom spratu. Takse za boravak su ukljucene u cenu smeštaja. SMEŠTAJ U HOSTELU U CENTRU BEOGRADA. Kako bi ispunila najviše standarde, ponuda DC Hostela obuhvata četvorokrevetnu, šestokrevetne i desetokrevetne mešovite spavaonice, šestokrevetne ženske spavaonice, kao i dvokrevetne i trokrevetne privatne sobe. Neke od soba i spavaonica imaju pogled na sam centar Beograda. Kupatila su kreirana po ugledu na evropske hostele. Oba kupatila, muško i žensko opremljena su sa po 3 toaleta, 3 tuša i 6 umivaonika. Cene spavaonica odnose se na noćenje po osobi, dok se cene za privatne sobe odnose na noćenje po sobi. BESPLATAN BRZI WI-FI Download: 100Mbs Upload: 5Mbs. HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Izuzetno ljubazno osoblje Hostela Beograđanka nudi Vam udoban smeštaj u samom centru grada, na najboljoj mogućoj lokaciji! Takođe, veza sa ostalim delovima grada je fantastična jer se ispred našeg hostela nalazi veliki broj linija gradskog prevoza koje spajaju hostel sa aerodromom, železničkom stanicom i drugim delovima grada, tako da je do našeg hostela veoma jednostavno doći. U neposrednoj blizini hostela nalazi se i veliki broj restorana, kafea, fast food restorana, apoteka, dva velika supermarketa koja rade 24 časa, dok se u samoj zgradi hostela nalazi menjačnica. Takođe, na 50 metara od hostela nalazi se i velika javna garaža. Učinićemo Vaš boravak u Beogradu nezaboravnim i poželećete da se svaki put vratite kod nas. Sa nama Vi dobijate vernog prijatelja koji je uvek spreman da Vas ugosti i izađe Vam u susret. HOSTEL U BEOGRADU OKRUŽEN ZELENILOM. Dvokrevetne ili trokrevetne sobe. Klima u svakoj sobi i zajedničkoj kuhinji. LCD televizor u svakoj sobi. Klub garnitura u svakoj sobi. Garderoberi sa ključem za svakog gosta. Tečni sapun, gel za tuširanje i šampon. Pribor za čišćenje obuće. Topla voda je raspoloživa 24 h. Upotreba kuhinje sa kompletnom opremom. Kafa, čaj, kornfleks, dvopek i džem. Boravak u bašti bez ograničenja. Pranje i peglanje odeće. Smeštaj kućnog ljubimca psa. BEOGRADSKI HOSTEL U CENTRU GRADA. Sa željom da spojimo naizgled nemoguće, avanturu i uživanje, povoljan smeštaj i fantastičnu lokaciju u strogom centru grada, nastao je Belgrade Modern Hostel. Zato sa ponosom predstavljamo sobe koje su specijalno osmišljene da zadovolje sve potrebe avanturista i hedonista koji će kod nas pronaći sve što im je potrebno za nezaboravno putovanje i boravak. Belgrade Modern Hostel je smešten u strogom centru grada, u srcu Beograda, preko puta Doma omladine, a na oko 200 metara i tri minuta šetnje od Trga Republike, Narodnog pozorišta i ulice Kneza Mihiala. Posebno smo ponosni i jer se nalazimo na 100 metara od poznate beomske četvrti, Skadarlije. Sigurni smo da će lokacija našim gostima ulepšati boravak u Beogradu i omogućiti im da budu deo avanture koju će prepričavati. Belgrade Modern Hostel raspolaže sa 54 kreveta u 14 soba od kojih su 3 mešovite, a 1 ženska spavaonica potpuno prilagođenih gostima koji žele da dožive Beograd na pravi način. Gostima su na raspolaganju besplatan Wi-Fi, fen, zajednički prostor za druženje, upoznavanje i igre, telefon, fax, lokeri, kompjuteri i sve ono što može biti potrebno bilo kom avanturisti ili hedonisti. Hostel Kavala se nalazi u centru Zemuna, u mirnoj ulici -50m od Zemunskog keja i 100m od Glavne ulice. Hostel je kompletno renoviran 2009 godine i opremljen je novim nameštajem. Sadrži: 1 jednokrevetnu sobu, 5 dvokrevetnih soba francuski ležaj ili odvojeni kreveti i 1 četvorokrevetnu sobu. Dočekaće vas ljubazno osoblje i prijatna atmosfera. Cricket Hostel nudi jeftin i udoban smeštaj za svakog ko želi da otkrije Beograd,šarmantan i čudesan grad. Cricket hostel se nalazi u srcu Beograda,samo 10 minuta od trga Republike i 5 minuta od trga Slavija. Ako tražite opušteno,bezbedno i uredno mesto sa ljubaznim osobljem,u samom centru grada,ovo je upravo hostel koji tražite. Naš hostel je okružen mnoštvom restorana,klubova, pabova,kafea,prodavnica, ali tu takođe možete naći menjačnicu,banku,apoteku. Hram svetog Save,Karađorđev park, muzej NikoleTesle,čuvena Kalenić pijaca,Mek Donald's, se nalaze u blizini Cricket hostela,do kojih možete doći laganom šetnjom. Naše osoblje učiniće da se osećate kao kod kuće i pomoći će vam u Vašem obilasku Beograda, preporučiti vam šta da radite i vidite,mesta gde možete uživati u jelu,ponuditi vam različite programe razgledanja grada,barove,klubove,vikend dešavanja,restorane mi možemo napraviti rezervaciju za vas i još mnogo toga. Naš hostel raspolaže sa 15 ležajeva. Vi možete izabrati smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama. Sve naše sobe su lepo opremljene sa udobnim krevetima,kablovksom tv, bežičnim internetom, ormarićima sa ključem,posteljinom,peškirima i ostalom opremom. Ako poželite da se sklonite od gradske gužve i užurbanosti možete se opustiti na nekom od naša tri prelepa balkona. Takođe u prostorijama hostela se nalazi kuhinja sa svim elementima na raspolaganju frižider, ketler, toster, aparat za kafu , besplatnim čajem i kafom tokom celog dana. Na usluzi vam je besplatan internet na našim lap-top računarima kao i bežični internet u sobama, razne brošure, mape grada koje će vam pomoći u obilasku Beograda. Plaza Hostel Beograd je renovirana vila sa velikim zadnjim dvoristem i bazenom. Gosti su u mogućnosti da biraju izmedju očaravajućeg 2- krevetnog luksuznog apartmana sa prelepim kupatilom, ili 8- 10 krevetnih soba za naše štedljivije putnike koji žele da dobiju najbolju uslugu za svoj novac. Takodje imamo 2-, 4- i 8-krevetne sobe sa zajedničkim kupatilima. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u svim sobama. Gosti mogu da se opuste i da naruče pice u glavnom salonu i na recepciji. Hrana se može naručiti, tako da vas može buditi miris unapred naručenog doručka, serviranog u trpezariji. Za razgledanje grada uz manje hodanja, naša transfer služba vas može pokupiti na železnickoj stanici, aerodromu ili bilo gde u gradu i odvesti vas gde god poželite. Ako želite da vas pokupimo i odvezemo na željenu destinaciju, to svakako moze biti prethodno ugovoreno, tako da ne morate brinuti da li ćete stići do Beogradskog tržnog centra na vreme ili kako ćete se vratiti iz noćnog života. Plaza Hostel Beograd se nalazi na odličnoj lokaciji, blizu Partizanovog stadiona i na nešto manje od 800 m od najveće pravoslavne crkve na Balkanu - Hrama Svetog Save. Malo dalje niz ulicu nalazi se centar Beograda - Trg Slavija. Iako se nalazi u veoma mirnoj i bezbednoj ulici, Plaza Hostel Beograd je na samo nekoliko minuta hoda od autobuske stanice Autokomanda koja se nalazi na autoputu E75. Isti taj autoput E75 ce vas dovesti direktno od aerodroma pored poznate Kombank arene, do našeg hostela koji se nalazi tačno preko puta mosta Gazela. Hostel je udaljen na samo nekoliko minuta vožnje od Beogradskog sajma, glavne železničke stanice i Kombank arene mesta za sportske i muzičke dogadjaje. Hostel City Break je udoban nov gradski hostel na odličnoj lokaciji na samo dve tramvajske stanice od autobuske i železničke stanice u centru Beograda namenjen za smeštaj backpackera, turista, poslovnih ljudi, mladih i svih onih koji u naš grad dolaze sa osmehom. Ako želite da otkrijete gostoprimstvo Beograda, šarmantan i veličanstveni grad noćnog života, bogate istorije i dobrog izgleda i dobrih ljudi, City Break Hostel je savršena polazna tačka za to. Prijateljska atmosfera, sjajna ponuda i brojni besplatni sadržaji, besprekorna čistoća i ljubazno osoblje će učiniti sve da se osećate kao kod kuće. Lokacija našeg hostela omogućava Vam da dođete do glavnih gradskih atrakcija pešice, osetite i otkrijte Knez Mihajlovu ulicu - pešačku zonu i šoping raj 12-15 min hoda ,Kalemegdan srednjevekovna tvrđava i park 20 min hoda , Hram Svetog Save najveći pravoslavni hram na Balkanskom poluostrvu 10 min hoda , Slavija skuer 5 min hoda , jedan od najvećih parkova u Beogradu Tašmajdan 5 min hoda , Muzej Nikole Tesle 2 minuta hoda. Pored mogućnosti da idete okolo pešaka i videti mnoge znamenitosti Beograda, u ulici u kojoj Citi Break Hostel je i okolnim ulicama prolazi veliki broj tramvaja i autobuskih linija koja Vas za samo nekoliko minuta vožnje mogu odvesti ka svim delovima Beograda. U našem komšiluku, možete pronaći sve neophodne sve što je neophodno za prijatan boravak u Beogradu - restorane, klubove, kafiće, supermarkete, fast- food restorane, pekare, prodavnice, kao i menjačnicu, banake, bankomate, apoteke i poštu. Hostel City Break ima sest spavaćih soba, dnevni boravak i tri kupatila i može da primi maksimalno dvadeset gostiju. Biće nam veliko zadovoljstvo da Vam upoznamo i pomognemo da upoznate naš prelepi grad. El Diablo Hostel is located in the heart of Belgrade downtown area, which makes it a perfect place to start exploring the amazing and energetic capital of Serbia. All important points of interest are around EL DIABLO HOSTEL. Main city square Trg Republike , museums, shopping centres, Kalemegdan fortress, legendary club scene, restaurants and cafes... We are not close to the city centre, we are IN THE CITY CENTRE! Hostel Danubio je novootvoreni hostel sakriven od gradske buke, u blizini reke Dunav po kojoj je i dobio ime, Hostel Danubio idealno je mesto za sve posetioce Beograda koji tragaju za smeštajem u istorijskom delu grada. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo 7 minuta hoda od Knez Mihajlove ulice, do svih turističkih atrakcija možete stići laganom šetnjom. Naš potpuno novi objekat pruža usluge dnevnog boravka i prenoćišta u komforno opremljenim sobama. U sklopu hostel Danubio nalaze se tri komforne višekrevetne sobe, koje su maksimalno prilagođene potrebama gostiju. Sve sobe su nove, svetle, prostrane i opremljene udobnim ležajevima, klima uređajem i grejanjem, kao i ormarićima za odlaganje stvari na zaključavanje, što stvara idealne uslove za Vaš prijatan boravak. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju su dva kompletno opremljena kupatila. Za Vaše idealno opuštanje i uživanje, tu su besplatan WI-FI internet tako da uvek možete biti u kontaktu sa Vašom porodicom i prijateljima, kao i TV sa velikim brojem domaćih i stranih kanala. Tokom lepih dana, svi naši gosti mogu da borave u prelepom dvorištu, daleko od gradske buke i gužve. Svim ljubiteljima kuvanja na raspolaganju je kompletno opremljena kuhinja, sa ravnom pločom i pećnicom, tako da Vaše prijatelje možete obradovati omiljenim jelom. Ukoliko u naš hostel dolazite sopstvenim vozilom na raspolaganju Vam je besplatni parking. U neposrednoj blizini hostel Danubio nalaze se brojne kulturne i istorijske znamenitosti koje će Vaš boravak u Beogradu učiniti nezaboravnim: gradski park Kalemegdan, Zoološki vrt, boemska četvrt Skadarlija, Gradska skupština, kao i prodavnice, restorani, banke, spa centar i biciklistička staza koja povezuje stari deo grada sa Adom Ciganlijom, Novim Beogradom i Zemunom. Naša receprcija je neprekidno otvorena i Vama na usluzi, a ljubazno i informisano osoblje sa poznavanjem stranih jezika ponudiće Vam sve neophodne informacije o znamenitostima našeg glavnog grada, kulturnim i sportskim dešavanjima, kao i noćnom životu u Beogradu. Hostel Fair se nalazi u Beogradu, 200 metara od Beogradskog sajma. Sobe su opremljene sa zajedničkim kupatilom. Hostel Fair features free ViFi širom imovine. Televizor sa kablovskim kanalima je obezbeđen. Postoje prodavnice na imovinu. Bicikla iznajmljivanje je dostupan na ovom hostelu, a područje je popularna za biciklizam. Hram Svetog Save je 2,7 km od Hostel Fair, dok je Beogradska Arena je 2,8 km od imovine. Aerodrom Nikola Tesla Beograd Aerodrom je udaljen 12 km. Besplatan pristup bežičnom internetu uključen u cenu. Zabranjeno pušenje u celom objektu. Recepcija koja radi non-stop. Ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje. Chaplin Hostel Beograd pronaći ćete u samom centru grada, na uglu ulica Čarlija Čaplina i Ljube Stojanovića. Novootvoreno zdanje našeg hostela u Beogradu pruža Vam smeštaj, prenoćište i dnevni boravak u veoma prijatnom ambijentu. Moderno opremljen hostel u Beogradu, u kom je sve podređeno Vašim potrebama za prijatnim i udobnim boravkom, pružiće Vam mogućnost da se opustite i uživate u Vašoj poseti Beogradu. Nedaleko od našeg hostela u centru Beograda nalaze se brojne znamenitosti, institucije, restorani, kafići, muzeji, pozorišta, bioskopi i drugi interesantni objekti koje možete posetiti tokom Vašeg boravka u našem hostelu. Hostel Beograd Chaplin Vam tokom boravka u hostelu pruža. Besplatnu kafu i čaj. Posebnu pažnju u našem hostelu obraćamo na nivo higijene u sobama, kupatilima i kuhinjama, odnosno na menjanje posteljine i peškira, jer prioritet nam je da Vi boravite u savršeno čistim prostorijama. U okviru hostela nalazi se kafić u kome mogu biti organizovani rođendani i žurke. Nedaleko od našeg hostela u centru Beograda nalaze se brojne znamenitosti, institucije, restorani, kafići, muzeji, pozorišta, bioskopi i drugi interesantni objekti koje možete posetiti tokom Vašeg boravka u našem hostelu. HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Chillton je: ušuškan, prijatan, mirišljav, topao, veseo, mekan, svetao, usporen, brz… kakav god vam je potreban! Chillton u ponudi ima sobe od 4, 6 i 10 kreveta, besplatno korišćenje interneta, besplatnu posteljinu i peškire, ormarice sa zaklučavanjem, praonicu veša, veliku i udobnu dnevnu sobu sa kablovskom televizijom kompjuterom i muzikom, kuhinju koju koriste gosti i još mnogo toga. Chillton je lako pronaći, u centru Beograda je! Klima u svakoj sobi. Radno vreme recepcije od 00. Besplatano korišćenje interneta Wireless i ADSL veza. Besplatna posteljina i peškiri. Velika dnevna soba sa kablovskom televizijom. Besplatni ormarići sa zaklučavanjem. Pušenje dozvoljeno samo u dnevnoj sobi. Iznajmljivanje mobilnog telefona sa pri-pejd karticom. Prijavljivanje u hostel od 00. U RADIJUSU OD 100 M OD HOSTELA. Stanice autobusa, tramvaja i trolebusa za sve delove grada. Pekara, super market, menjačnica, apoteka, frizer, banka, ćevabdžinica kao i mali milion raznih zanatskih i drugih radnji koje bi vam mogle biti potrebne. U RADIJUSU OD 300 M OD HOSTELA. Trg Slavija početak ulice Kralja Milana. Gradić Pejton zanatski centar. Bezbroj kafana, kafića, restorana raznih stilova. Stanica Beovoz-a podzemna železnica za prigradska naselja i Pančevo. Jedini hostel u gradu sa 9 privatnih soba! U strogom centru grada, novi hostel vam želi dobrodošlicu. Prostor je adaptiran tako da gostima pruži smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim , četvorokrevetnim kao i sobama sa 8 kreveta. Sve sobe su klimatizovane a gostima su na raspolaganju besplatan internet, prostorija za dnevni boravak , prostor za bezbedno odlaganje stvari, čajna kuhinja, muška i ženska kupaonica i toaleti. Na raspolaganju su i 2 terase na kojima gosti, tokom letnjih meseci mogu da provedu prijatno vreme. Objekat je pod video nadzorom, a fizički je obezbeđen 24 časa dnevno. Idealan položaj hostela omogućava našim posetiocima da lako i brzo stignu do svih bitnih odredišta u gradu. Na svega desetak minuta hoda nalaze se Terazije, Knez Mihailova ulica, Narodno pozorište, Narodni muzej, Kalmegdanska tvrđava, Savski kej i Ušće, sa brojnim splavovima po kojima se Beograd ističe u odnosu na druge evropske gradove. U blizini hostela nalazi se parking, prodavnice koje rade tokom cele noći, stanica policije, dežurna apoteka i brojni fast-food restorani. Zahvaljujući svojim kapacitetima u mogućnosti smo da odgovorimo i zahtevima najizbirljivijih gostiju. Učesnici raznih seminara, sportska društva i mnoge druge organizacije su naši redovni gosti. MI NISMO U CENTRU, MI SMO CENTAR! Chillton 2 Hostel je smešten između Trga Republike i Kalemegdana i zbog toga je najbolja lokacija odakle možete krenuti u istraživanje Beograda dan i noć! Sve Vam je iza igla: Bankomat i menjačnica u samoj zgradi. Taxi stanica ispred zgrade. Mesara 00-24 ovo je Srbija! Kalemegdanska Tvrđava 300m od hostela. Ormarići za svaki krevet, u svim sobama - besplatno. Recepcija 00-24 nema zaključavanja hostela. Privatne sobe i spavaonice. Dnevna soba sa kablovskom televizijom +DVD kolekcija filmova. Zabranjeno pušenje dozvoljeno samo na balkonu. SVE SOBE IMAJU KLIMU! BESPLATNO: Internet i Wi-Fi. U CENU SU UKLJUČENE: Takse. Za boravak preko 3 dana - jedno besplatno pranje veša! Chillton 2 je divan duplex apartman sa 5 soba, dnevnom sobom, kuhinjom, 2 balkona i 3 kupatila. U našem hostelu možete rezervisati i privatne sobe jednokrevetna, dvokrevetna, trokrevetna, četvorokrevetna ili spavaonice petokrevetna ženska spavaonica, šestokrevetna mix spavaonica ili osmokrevetna mix spavaonica. Chillton 2 je lako naći i u samom je centru Beograda! CHECK IN 00-24 - CHECK OUT 10. Mi ćemo učiniti da se dobro provedete tokom Vašeg boravka u Beogradu! Ako smatrate da je Crossroad hostel najbolje mesto za boravak tokom Vaše posete Beogradu, napravite rezervaciju sada bez plaćanja depozita, a mi ćemo vam poslati potvrdu u roku od 24h. Obećavamo Vam miran, siguran i udoban boravak u Beogradu! Hostel Sweet Dreams je miran i udoban hostel u centru Beograda. Želimo da se u šarmantnoj atmosferi našeg hostela osećate ugodno i da Vam boravak u našem gradu bude što prijatniji. Hostel Sweet Dreams je otvoren 24 SATA, SVAKOG DANA! Posteljina i peškiri su uključeni u cenu. Noćni ormarići sa ključem. Topla voda tokom celog dana. Odvojen deo za pušače. Besprekorno čisto i udobno. Uslužno osoblje koje govori engleski, italijanski i ruski jezik. Besplatan čaj i kafa svakog dana. Sve potrebne informacije možete dobiti na recepciji hostela. Kapacitet hostela je 10 kreveta, smeštenih u tri sobe. U svakoj sobi ima dovoljno mesta za odlaganje stvari i prtljaga. Pored svakog kreveta se nalazi noćni ormarić sa ključem i lampom. Broj kreveta u sobama može da se prilagodi broju gostiju, tako da svaka od njih, ukoliko je potrebno, lako može da postane dvokrevetna, trokrevetna, četvorokrevetna, petokrevetna. U hostelu se nalazi kupatilo, čajna kuhinja i odvojen deo za pušače. Gostima je besplatno na raspolaganju i kompjuter sa kablovskim Internetom. U hostelu možete dobiti besplatno čaj i kafu. Posteljina i peškiri su uključeni u cenu, a naše osoblje brine o tome da sve bude besprekorno čisto i uredno. Ako putujete sami ili u grupi do 10 osoba, rezervišite sobu, navedite datum dolaska i koliko dana želite da ostanete. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Vrlo nas je lako pronaći — u Karađorđevoj ulici, broj 69, na ulaznim vratima se nalazi plakat hostela. Kada uđete, strelice duž hodnika će Vas dovesti pravo do apartmana 26. U hostelu ćemo Vas ljubazno dočekati i pružiti Vam sve potrebne informacije. Preko puta hostela, na manje od minut hoda, nalazi se Autobuska stanica i Glavna Železnička stanica. Pored nas prolaze gradske autobuske linije broj tramvajske linije broj 2, 7, 9, 11 i 13. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada, izuzetno miran i tih ambijent, povoljna cena i profesionalna usluga, čini naš hostel savršenim mestom za odmor za sve one koji traže smeštaj blizu svih najatraktivnijih poslovnih i turističkih destinacija u gradu, ali i za one koji žele da brzo i lako stignu do drugih odredišta u Srbiji. U neposrednoj blizini su Vam na raspolaganju nekoliko banaka, pošta, supermarket, prodavnice koje su otvorene tokom cele noći, restorani sa brzom hranom, pijaca i parking. Šetajući okolinom hostela, vrlo brzo ćete stići do najlepših mesta u Beogradu — Kalemegdana, Knez-Mihailove ulice, Trga Republike, Terazija, Skadarlije, Slavije, Tašmajdana i mnogih drugih. SMEŠTAJ U HOSTELU U CENTRU BEOGRADA. Kada učenici ne borave u Domu, u vreme školskih raspusta, organizuje se dopunska delatnost koja obuhvata sledeće aktivnosti: smeštaj gostiju i turističkih grupa, organizacija seminara i drugih skupova, ishrana učesnika, izdavanje prostorija u zakup za druge namene. U saradnji sa Ferijalnim savezom Beograda Dom je registrovan kao hostel, u vreme školskog raspusta. Posebna pogodnost ove ustanove je ogroman smeštajni kapacitet 465 ležaja zbog čega smo idealni za smeštaj većih grupa kojima nudimo mogućnost korišćenja zajedničkih prostorija, kao i mogućnost ishrane. U sve tri zgrade doma, gostima je obezbeđen wireless internet kojem mogu da pristupe sa svojih laptopova, a ukoliko gost ne poseduje laptop, u Domu postoji prostorija sa računarima koju gosti mogu da koriste za potrebe interneta. Recepcija otvorena non stop 00-24h. Topla voda dostupna non stop, a u toku zimskog raspusta obezbeđeno centralno grejanje. Veliki broj prostorija obezbeđen za razne skupove, seminare, radionice i prezentacije, među kojima se nalaze: učionice, biblioteka, fiskulturna sala i trpezarija. Za velike grupe gostiju omogućena je ishrana i osveženje. Velika letnja bašta - park sa klupama. Sef za čuvanje vrednih predmeta. HOSTEL U BEOGRADU NA SPLAVU NA DUNAVU. San Art Floating Hostel je splav-hostel, otvoren u leto 2012. Smešten na Dunavu, blizu ušća Save u Dunav, u spokojnoj i tihoj atmosferi vode i zelenila. Ako ste grupa prijatelja koja bi da iskusi noćni život Beograda, onda je naš splav-hostel najbolje rešenje za vas. Pored toga sto struktura hostela dozvoljava veće grupe gostiju, naš objekat se nalazi izmedju Beogradskih splavova, do kojih će vam trebati izmedju 10 i 20 minuta pešačenja. Naš hostel je idealno mesto za sve one koji vole prirodu, šetnju, vožnju bicikla, spavanje na reci, a da pri tome budu blizu centra grada. KOMBANK ARENA je udaljena samo 10-15 minuta pešice od San Art Hostela. Savršen za seminare, predavanja, organizovane proslave i druga slavlja, naš hostel i osoblje će vaš odmor učiniti još lepšim. Svaka od 9 soba kapaciteta 2 — 5 ima sopstveno kupatilo. Sobe su posebno dizajnirane i imaju različit pogled na Kalemegdan i na reku, tako da možete dobiti drugačije iskustvo svaki put kad nam se vratite. Kontinentalni doručak je uključen u cenu sobe, dok u toku popodneva i večeri možete naručiti nešto iz ponude hrane i pića u udobnom, klimatizovanom, nepušačkom dnevnom boravku, po povoljnim lokalnim cenama. Nudimo vam veliki izbor domaćih pića i vina, kako bi mogli da naučite više o srpskim specijalitetima. Manga is for the traveler who, above all seeks friendships for a lifetime, local knowledge and the base for exploring the city and who also appreciates the merits of clean and brand new facilities! Get to know the REAL Belgrade! JEDINI HOSTEL SA BAROM DO 2h POSLE PONOĆI! Tri sobe, dva balkona, klima u svakoj sobi, zajedničko kupatilo, veš mašina, čajna kuhinja, hostelski kompjuter. Tri sobe, dva balkona, klima u svakoj sobi, zajedničko kupatilo, veš mašina, čajna kuhinja, hostelski kompjuter. Ozi Bar Hostel Beograd. OziBarHostel je otvoren u aprilu 2011. Hostel zauzima umetnički redizajniran prostor na dva sprata zgrade u blizini Botaničke bašte koji se nalazi u Dalmatinskoj 3. Caffe bar u prizemlju, je jedan od popularnih lokalnih mesta za mlade i one mlade u srcu. Recepcija hostela je otvorena 00-24 a svaka soba ima pristup Wi-Fi internetu. U dormu postoji i apartman, soba sa kuhinjom! Smešteni smo u Turističkoj ambijentalnoj zoni grada u mirnoj ulici, okruženi crkvama, spomenicima, pijacom, muzejima i istorijski važnim mestima. Hostel Slow ima najveću i najlepšu baštu od svih hostela u Beogradu sa endemskim vrstama drveća u dvorištu. Imamo 600 kvm veliku baštu oko kuće u kojoj se nalazi Hostel Slow. Do glavnog beogradskog Trga Republike stize se za nekoliko minuta trolejbusom. Do Hrama Svetog Save stiže se za nekoliko minuta hodom. Imamo u ponudi i ono sto drugi nemaju — kafe i kuhinju sa svim vrstama hrane i mogucnost porudžbine. Imamo letnju i zimsku baštu sa 100 sedenja. Sobe su 2-krevetne, 3-krevetne, 4-krevetne, a po potrebi 5- krevetne i 6-krevetne. Sobe su svetle i prostrane, opremljene novim krevetima, novim dušecima i ormanima sa ključem. Kupatila su zajednička, a postoji mogućnost korišćenja privatnog kupatila uz doplatu. Kuća je nedavno renovirana, sav inventar je nov, a higijena je vrhunska. Nudimo noćenja i noćenja sa doručkom bed and breakfast. Besplatan parking za automobil. Pripremanje jela po porudžbini. Cafe bar i pizzeria. U martu 2005 upoznali smo jednog australijanca koji je putovao oko sveta na putu ka Beogradu. Odseo je u prvom beogradskom hostelu tada, i za nedelju dana provedenih u Beogradu, nagovorio nas je da otvortimo hostel. Ispričao nam je sve o potrebama svetskih putnika, i kako jedan hostel treba da izgleda. Od prvog dana smo bili jedan od ili najbolje ocenjenih hostela! Danas smo hostel sa 22kreveta i sa ponudom koja će vam olakšati boravak u Beogradu, u hostelu i omogućiti vam da uživate u vašoj poseti Beogradu. DODRODOŠLI U HOSTEL LUCY! Hostel Lucy je renoviran kompletno. Prostorije su u potpunosti adaptirane i ubačen je nov nameštaj. Odlikuju nas udobnost i pristupačna cena. U sklopu hostela posedujemo 3 kupatila, čajnu kuhinju i besplatan internet. Kapacitet hostela je 30 ležajeva plus jedan apartman sa francuskim ležajem i sopstvenim kupatilom koji se koristi pored prenoćišta i za dnevni boravak. BESPLATNI PEŠKIRI i POSTELJINA. PRANJE VEŠA NA ZAHTEV. LETNJA BAŠTA NA RASPOLAGANJU PREKO DANA. Welcome to Hostel Belgrade! The easiest hostel to find in Belgrade! It is located just across the highest building in Belgrade which is called the Belgrade Lady! You can see this building from almost everywhere in the center. Just look at our map. Hostel Belgrade is located in the very center of Belgrade, in the street of Krunska 6b in cyrillic @C=A:0 61 , just 10 minutes walk from the main train and bus station, or just two stops by tram number 7. Hostel Belgrade Eye offers comfortable and affordable accommodation for the modern traveller of any age. Open all year round. Airport, train and bus station pick up by car for a small price. New hostel with a very high comfort. Interesting, relaxed and peaceful environment. Rooms up to 6 beds. No smoking in the bedrooms. Free coffee and tea every day. Supermarket and bakery store just next door. Information about every details you want to know about Belgrade and Serbia. Dobrodošli u hostel Ruler, mesto u kojem ćete uživati u smeštaju vrednom pamćenja i prednostima koje nudi naša lokacija. Hostel Ruler se nalazi u srcu Zemuna po mnogima najlepšem delu Beograda. Bez obzira na lokaciju, hostel je smešten u veoma mirnom i tihom kraju u zelenoj oazi. Enterijer je sređen u autentičom stilu, svaka soba je priča za sebe. Raspolazemo sa : cetiri sobe lux,etno,romantik i klasik , dnevnom sobom, kuhinjom sa svim elementima. Hostel Ruler krasi: prijateljska atmosfera, sjajna ponuda, brojni besplatni sadržaji, najviši nivo higijene, pomoć osoblja da dobijete informacije o dnevnim i noćnim aktivnostima koje vas zanimaju, i sve to po pristupačnim cenama. U blizini hostela se nalazi: autobuska stanica, opera i teatar, market, pekare, fast fud, pijaca, banke, menjačnica, bankomati, bolnica, kej, restorani, noćni klubovi, kazino, splavovi. Otvoreni smo tokom cele godine. Besplatna kafa i čaj tokom celog dana. Kuhinja za samoposluživanje kompletno opremljena. Usluga pranja i sušenja veša. Autobuske i železnicke stanice na predhodno najavljen zahtev gosta. I jos mnogo toga. Besplatno korišćenje: fena, pegle, daske za peglanje, lampe, papuča, posteljine, peškira, besplatan internet 24h, klima, tv, besplatne mape beograda, soba za čuvanje prtljaga. HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Hostel GO2 nudi: Besplatan bežični internet. Čajna kuhinja za pripremanje obroka. Dnevni boravak sa kablovskom televizijom. Blizu su šetalište Knez Mihailova, boemska četvrt Skadarlija, noćni klubovi i diskoteke za većernje izlaske, autobuska i železnička stanica. Do obale Dunava, duž koje su smešteni brojni barovi i restorani, ima 800 metara. U neposrednoj blizini su mnogobrojni restorani i barovi. Centar beograda je odličan izbor za putnike koje zanimaju noćni život, hrana i istorijski lokaliteti. MORE THAN A HOSTEL. A not for profit lounge, studio, and gallery for travel, music, film and art enthusiasts. Sharing ideas, knowledge and passion. A 24 hour street level lounge with a small garden and kitchenette providing free shots of rakija, coffee, tea, WIFI, art, film, music programs, games with mixed dorms and options to camp in our famous Dungeon for cash strapped travelers. Inside the Savamala design and nightlife area. Ako planirate da dođete u Beograd i tražite prijatan smeštaj onda je Madness hostel pravo mesto za Vas. Otvoreni smo tokom cele godine i nalazimo se u samom centru grada gde Vam je sve dostupno! Soba za čuvanje prtljaga. Pošaljite nam kog datuma biste sigli, koliko ostajete i broj osoba koji odseda u hotelu i mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti! PLUTAJUĆI HOSTEL NA SPLAVU U BEOGRADU. Arkabarka je splav hostel i gostionica u Beogradu smeštena na Dunavu. To je moderna drvena kuća situirana u prelepom parku u Beogradu. Unikatnost se ogleda u kombinaciji egzotike, urbanog stila, savremene arhitekture i lokacije. Sobe, fasada od stakla i balkoni omogućuju predivan panoramski pogled od Zemuna do Kalemegdanske tvrđave. Arkabarka je novi beogradski hostel koji teži ka tome da postane interkulturni centar, spajajući ljude različitih kultura kroz umetničke događaje, muzička dešavanja, žurke itd. Udoban kafe poziva Beograđane da uživaju sa našim gostima u predivnom ambijentu. U cenu noćenja su uključeni: doručak, tekse i servis. Doručak uključen u cenu kad god se probudite. BEOGRADSKI HOSTEL U CENTRU GRADA. Hostel ima 6 soba. Hostel je smešten u centru Beograda, na 5 minuta hoda od glavne železničke stanice. U ponudi ima terasu i recepciju koja radi non-stop. Parking se može besplatno koristiti, dok je usluga aerodromskog prevoza dostupna uz doplatu. Klimatizovane i jednostavno uređene sobe u hostelu i apartmanima Magic nude besplatan bežični internet, TV sa kablovskim kanalima i zajedničko kupatilo. Hostel Magic takođe raspolaže igraonicom sa pikadom. Obilasci lokalnih atrakcija mogu se organizovati na turističkom desku. U pićima možete uživati u bujnom vrtu hostela. Beogradski sajam se nalazi na 1 km, a Kalemegdanska tvrđava na 2 km od hostela i apartmana Magic. Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Beograd. Ocenili su ocenom 8,6! Zemun, nekada zaseban grad, danas je jedna od najlepših i istorijski najbogatijih beogradskih opština. Između Glavne ulice sa jedne, i Dunavskog keja sa druge strane, hostel pruža savršenu ravnotežu između urbanog i mirnog, opuštajućeg života. Kuća je potpuno nova, ali je očuvana rustična arhitektura i ambijent, adaptirana za komforan boravak gostiju. Hostel raspolaže sa privatnim i dvokrevetnim apartmanima sa sopstvenim kupatilima i trokrevetnim, četvoro-i petokrevetnim sobama koje koriste zajednička kupatila. Na raspolaganju svim gostima je i dnevni boravak sa kuhinjom. U prizemlju je kafe u kome možete da se osećate kao kod kuće, provedete lepe trenutke, stvorite vredna poznanstva, dobijete kvalitetnu uslugu i saznate sve što vas zanima. Ljubazno osoblje govori engleski i nemački i organizovaće i uraditi sve što je u njihovoj moći. Na par minuta hoda nalaze se saupermarketi, apoteke, pijaca, menjačnice, autobuska stanica, butici, kafići, restorani, a u potezu od 200m se nalaze neke od najboljih i najstarijih gradskih kafana. Saobraćajna veza je odlična. Vaša privatnost i sigurnost Vas i Vaših stvari su naša briga, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u boravku. We are your home away from home. Our friendly and attentive staff will make you feel like a welcome house guest and friend, instead of another traveler. At night when is time to head out and get crazy, they will direct you to the best places in town, you might even convince them to take you themselves and party for a while. At HostelChe, everything you need for your comfort is included at no extra charge. Free tea, coffie, rakija. Free lockers in dormitories. Flexible check out time. The best staff and much more :. AC in the living and private room. HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Otvoren tokom cele godine. Veoma mirno i sigurno okruženje. Dve spavaće sobe dvokrevetna-bračni krevet i trokrevetna soba. Velika dnevna soba TV, DVD, internet. Trpezarija sa kompletno opremljenom kuhinjom. Legalna prijava boravka svih gostiju. Prijem gostiju od 08-24h. TV u spavaćim sobama. Specijalna ponuda za grupe. Sigurnosni ormani sa ključem. Peškiri, posteljina i fen za kosu. Kafa i čaj tokom celog dana. Štampanje i skeniranje dokumenata. Crossroad hostel se nalazi u turističkom jezgru Beograda, poznatom Dorćolu, smešten na raskrsnici puteva koji vode do četiri najpoznatije turističke atrakcije grada. Glavna pešačka zona Knez Mihajlova ulica i centralni gradski trg Trg Republike su samo par ulica udaljeni od hostela. U suprotnom smeru, na tri minuta hoda od hostela, nalaze se najpoznatiji kafići, restorani i pabovi u ulici Strahinića Bana. Ako izlazeći iz Crossroad hostela skrenete desno, za deset minuta ćete stići do Kalemegdana, stare beogradske tvrđave i glavne turističke atrakcije. Ovo je najveći gradski park u kome možete uživati u mirnoj šetnji kroz prirodu. Na Kalemegdanu se nalazi i zoološki vrt, a sa njegovog najvišeg dela možete uživati u predivnom pogledu na ušće reke Save u Dunav. Na samo pet minuta hoda od hostela nalazi se i boemska četvrt — Skadarlija. Tamo možete naći brojne restorane koji služe tradicionalne srpske specijalitete, a u mnogim restoranima muzika se izvodi uživo. Pored restorana, u Skadarliji se nalazi i veliki broj kafića i klubova. Blizu Crossroad hostela postoji supermarket, nekoliko banaka, menjačnica i pošta. Preko puta hostela nalaze se dva kafića, idealna za ispijanje prve jutarnje kafe. Ako napravite rezervaciju za Crossroad hostel, zaista ćete biti samo na korak od svih bitnih delova grada i događaja koje jednostavno morate videti tokom Vašeg boravka u Beogradu. Naš predivan grad nudi bezbroj kulturnih događaja, noćne klubove na rekama, festival piva u Avgustu, velelepnu Kalemegdansku tvrđavu iz vremena Turaka i mnoga druga mesta, bilo da želite da se zabavljate ili da imate opuštajući odmor. Jedna od prednosti Crossroad hostela je njegovo osoblje, uvek spremno da Vam pomogne. Oni će Vam pružiti sve neophodne informacije o kulturnim dešavanjima, razgledanju grada, noćnom životu i svemu drugom što bi Vas moglo interesovati. Hostel se nalazi u užem centru Beograda, u neposrednoj blizini hale Pionir i SC Tašmajdan. Okružen je zelenilom i predstavlja pravu oazu mira na samo 10 minuta lagane šetnje do gradskog jezgra. U blizini se nalaze pekara, samposluga, banka, apoteka, dom zdravlja, menjačnica i nacionalni restoran. BESPLATAN WIRELESS INTERNET ograničen na lounge. PRANJE VEŠA plaća se posebno. BESPLATAN SEF - na recepciji. PROSTORIJA ZA ODLAGANJE PRTLJAGA. RECEPCIJA 24h u sklopu recepcije je i tv sala. BORAVIŠNA TAKSA NIJE UKLJUČENA U CENU. Hostel raspolaže i restoranom kapaciteta 250 mesta. Prednost hostela je veliki kapacitet ležajeva 600 ležaja zbog čega se svrstava u grupu najidealnijih objekata za smeštaj grupa kojima se pored smeštaja nude i dodatne usluge obroci, seminari, konferencije. SOBE IMAJU:kupatilo tuš, wc , telefon, terasu. MULTIMEDIJALNI CENTAR: video bim, flip chart, projektori. Quo Vadis or Where are you going? The ancient Latin question. It is conceived to be a global hostel that welcomes guests from all over the world. Attention is also paid to the local traditions recognized in the way how the rooms are traditionally decorated. The hostel is located in the street with a shy traffic, yet in the very center of the city, next to important embassies and the presidential palace. It is here where we provide maximum hospitality to every single guest. Hostel themes or topics come from all over the world, thus distinguishing it from most of others in Serbia or elsewhere. The ideas for the themes emerged from the mosaic composed of basic colors that make up the life. Positive energy felt in this hostel can be divided into four elements that are also the symbols of our hostel; Soul, Water, Air, and Love - all what is needed to make person happy. Hosteli su mesta susreta koja omogućavaju individualnu raznolikost, jednostavnu i prijateljsku atmosferu, a sve to po niskim cenama. Postati hosteler ferijalac , ako to želite, ne predstavlja nikakav problem jer ne postoje nikakva ograničenja za to, svi su dobrodošli, nezavisno od godina, nacionalnosti, verske ili rasne pripadnosti. Hosteli su idealna mesta za individualne putnike, porodice sa decom i razne grupe. Hostel je vrsta smeštaja koji najčešće posećuju mlađi ljudi koji sa rancem na leđima putuju gde žele i kada žele, nastojeći da količinu novca kojom raspolažu iskoriste tako da njihov put traje što duže. Baš zbog toga su hosteli interesantni, jer su cene noćenja višestruko manje nego u hotelima. Druga stvar koja ih razlikuje od hotela je to što su, uslovno rečeno, manje komforni. Oni su manje formalni oblik smeštaja i atmosfera je većinom opuštena. Dok hotel obezbeđuje izvesnu dozu privatnosti, hostel ima upravo suprotan cilj: da omogući upoznavanje i druženje sa mladima iz bukvalno svakog kutka sveta. Sve je više ovih ugostiteljskih objekata, prepoznatljivih po višekrevetnim sobama koje mogu da dele i osobe koje se međusobno ne poznaju. Postoji veća interakcija između gostiju u hostelima nego u tradicionalnim hotelima, a mnogi hosteli nude razne aktivnosti za svoje goste po maloj ili gotovo nikakvoj ceni. Uobičajeno je videti da neki gosti ostaju i po nekoliko meseci u jednom hostelu jednostavno uživajući u atmosferi. Hosteli takođe nude razne usluge poput kuhinje, praonice rublja, internet pristupa, popust za razne turističke atrakcije i sl. Zaposleni vam često mogu dati korisne savete o stvarima koje treba napraviti i videti, kao i o najboljim mestima za noćni život. Zbog svoje dobre lokacije i mogućnosti upoznavanja vršnjaka iz celog sveta, hosteli predstavljaju omiljeno mesto boravka omladine.



The Floating Hostel in Belgrade
Hotel Kasina ima: 5 apartmana, 18 dvokrevetnih i 16 jednokrevetnih komfort soba, 23 jednokrevetnih i 19 dvokrevetnih standard soba. Adresa: Svetog Save 1-9, Beograd. Hostel se nalazi preko puta glavne železničke i autobuske stanice Hostel nudi smeštaj u 9 dvokrevetnih 3 trokrevetne jednoj četvorokrevetnoj jednoj petokrevetnoj sobi 3 sobe sa po 8 kreveta Pored toga, gostima su na raspolaganju Besplatan internet Prostorija za dnevni boravak Prostorija za bezbedno odlaganje prtljaga Muška i ženska kupaonica Toalet Sve sobe su klimatizovane Objekat je pod video nadzorom Fizički obezbeđen 24 sata Dobar položaj hostela omogućava lak i brz pristup udaljenim delovima grada i svim bitnim turističkim i poslovnim lokalitetima. Tokom lepih dana, svi naši gosti mogu da borave u prelepom dvorištu, daleko od gradske buke i gužve. Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Beograd. Srdačano i ljubazano osoblje stoji vam na usluzi, tako da se u hotelu TOWNHOUSE 27 osetite kao kod kuće. Prijatno osoblje vam je na raspolaganju od 00-24h u hostelu, preko interneta ili telefona. Sobe su posebno dizajnirane i imaju različit pogled na Kalemegdan i na reku, tako da možete dobiti drugačije iskustvo svaki put kad nam se vratite. Prednosti: lepe sobe, dobra lokacija. A: Nušićeva 18 kancelarija, radno vreme: Pon-Pet. A: Ruzveltova 35, Tel: +381 11 3314-800, Atlas City Center Suites.

[Srednjoskolke|Srednjoskolke|3dm license_key.txt far cry primal]






Oznake: beogradski, hoteli, &, u, Beogradu, cene, Smestaj

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.