body I have blond hair...............hmmm...............I`m a blonde body

utorak, 28.08.2007.

...

Ja stvarno nemogu vjerovati da mi može biti tako dosadnozijev! Po cijele dane se dosađujemzijev i neznam kaj da radim, nemam ni ideja za novi post.............koda je to nešto novo! Ali ovaj post pišem iz dosade jer neznam kaj da radim..................a bogme neznam ni kaj da pišem...............stvarno ne znam! Danas sam igrala Re-Volt i jedva sam prošla zadnj kup i onda se igrica izgasila i naravno nije se spremilocry...........koje sam ja sreće! Danas sam i morala ić po kruh..........a to mi se nije dalo.............stvarno nemam srećecry. I nemam vam sad stvarno niš za pisat pa prestajem pisat ovaj post.
Komentirajte miblablablabla i Chaomah!!!

-20:53 - Komentiraj ( 44 ) Print - #

petak, 24.08.2007.

BAZEN

Hymah!!!
Evo pišem i danas post jer imam kaj za pisat.............čudo ali imam neš za pisat. Sad ću vam napisat kaj mi se danas dogodilo:

Danas sam išla s Mateom i Jurom na bazen kod Šeše...........bilo je baš super! Malo smo skakali u vodu, spuštali smo se niz tobogan, ronili... Ali naj bolje mi je bilo kad smo tražili novčić..............Jura je negde u bazenu našao dvadeset lipa i onda je taj novčić bacio nazad u vodu pa smo ga tražili i tako par puta i na kraju smo išli doma bez novčića jer smo ga izgubili, ali bumo ga tražili idući put...................he,he. Kada smo išli doma bili smo užasno umorni! Čak nisam ni mogla ići van od umora! A i sad sam još umorna tak da si ide malo prileć pa BOKmah!

I na kraju se ispričavam Luciji kaj nisam nastavila štafetu..........al nemam ideje.............bum već nekad kad se sjetim..................SORRY!!!!!!!!!

-20:42 - Komentiraj ( 42 ) Print - #

četvrtak, 23.08.2007.

NIJE FER!!!!!

Hymah!!!!!!!
Evo da napišem novi post...............sa novim smajličimabelj. A kao i obično nemam inspiracije za pisatno..................ŠMRCtuzancry. Mogu vam napisat kaj se danas događalo................al nije niš zanimljivono.

Oko dvanaest je došla Paulazubo i bila je kod nas do malo prije. Cijeli dan sam se dosađivalazijev............sama dosadazijevzijev! Kad se mama vratila s posla bila je ljuta kaj nisam oprala suđe...................i kaj nisam spremila krevet...............ni sobu..............al nije mi se dalo! A ni Martin nije niš spremio pa njemu nije niš rekla..............to NIJE FERmadburninmad!!!!! Ja inače uvjek spremim krevet i mama mi niš ne kaže..................a kad Martin spremi krevet (jednom mjesečno) onda ga pohvali....................ponovo: NIJE FERmadburninmad!!!!! I tako sam se malo živcirala a malo dosađivala cijeli danmadzijevmadzijev... I da vam za kraj još stavim sve nove smajliče..........sretantuzancrybeljzubofinopjevalaze.

KOMENTIRAJTEblablablabla........................POZZZZZmah!!!

-20:51 - Komentiraj ( 17 ) Print - #

ponedjeljak, 20.08.2007.

NASLOV

Bokić!!!!!!!!mah
Odlučila sam napisat novi post..................mislim da je i polako bilo vrijeme!! Samo imam jedan problem.............kao i obično.............nemam pojma kaj da napišem!zaliven Otišla bi ja i ranije post al kad nemam kaj za pisat. Ovih dana sam bila kod Šeše na bazenu i bilo je super. Neki dan se Matea vratila s mora i već se razbolila..............jadnano. Ah...............šta da vam pišem................nemam ideje..............stvarno!!!!!! Ovo je nešto krači post kao i prije............al neznam kaj da pišem...............a kad ću znat kaj da pišem.............napisat ću duži post! I to je to............ah.............bolje i to nego nikaj!!!!

Ajd komentirajte mi i.............Chao!!!!mah

-22:12 - Komentiraj ( 60 ) Print - #

srijeda, 15.08.2007.

VELIKA GOSPA

Hello!!!!!!!mah
Danas je bila Velika Gospa (mislim da to svi znate................al nema veze!). Pa evo vam ukratko mog današnjeg dosadnog........................kasnije malo zanimljivijeg dana:

U sedam ujutro me bratić zvao na mob da mi kaže da kažem sestrićni da ponese neku plišanu igračku............burninmadheadbangmad.............mislim stvarno......................a mogla sam još spavat!!!!!!!!!!! A dobro..................nemrem to promijeniti!!!!!!!!!!!! Uglavnom.......................oko dvanaest sam išla u Kloštar baki na ručak.....................s Martinomludbang, Paulom i bratićima. Išla sam jedno četri puta na Gospu s njima.....................osječala sam se ko neka dadilja.................... i svaki put sam se morala vozit s Paulom na ringišpilu...................popeo mi se na vrh glave!!!!!!!!!! I tako sam se ja dosađivala dok nisam srela Mariju, Elu i još neke....................onda je došla mama i odvela klince.....................hvala bogu.....................pa sam se šetala s Marijom po svugdi.....................kasnije smo srele Anju, Teu, Ivonu, Marinu... Onda smo tražile nedi sok a imale smo kiosk pred nosom.....................ah plavuša (ja)!!!!!!!!!!! I šta da vam još kažem......................u devet me mama zvala da moram doma.......................nisam ju mogla nagovoriti da još ostanem....................i vratim se doma pješke..................ŠMRCno!!!!!!

Mislim da bi to bilo sve...................zapravo sigurno sam nekaj zaboravila.....................al ko bi se tog sveg sječal!!!!!! Sada odem na tuširanje pa ću vas pozdraviti: POZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!mah

P.S. KOMENTIRAJTEblablablabla..............................PUUUUUNOOOOOOblablablablablablablabla!!!!!!!!! mah

-21:22 - Komentiraj ( 69 ) Print - #

nedjelja, 12.08.2007.

KONAČNO

Bokićmah
Stalno zaboravim napisati nešto.........................stvarno neznam kak to uspijem zaboraviti..........................al nema veze........................bitno da sam se sad sjetila pa ću napisati(konačno!):

U ponedjeljak sam bila u Zagrebu jer sam išla u Metro po školski pribor.......................i u Turbo Limaču da mama i tata kupe Martinuludbang nekaj zato kaj je prošo s pet......................al to nije ono kaj ja oču napisati......................ono što ja želim napisatim je...........................da sam dobila novi biciklsmijehyessmijeh!!!!!!!!!!!!!!...........................pa već je i bilo vrijeme!!!!!!!!!!!!! To je bila tatina ideja.......................a on se i namučioburninmadheadbangmad dok je čeko nekog šlampavogbanglud prodavača da sve obavi......................trebalo mu je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako dugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U povratku sam se malo stiskala u autu da bi i bickl stao.........................ali nema veze, bitno je da konačno imam novi biciklthumbup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To bi bilo sve što imam reči (napisati) o Zagrebu...............................ali nije sve što imam za napisati!!!!!!!!! Jučer sam konačno ostvarila nešto što planiram od četvrtog mjeseca.............................a to je veeeeeeeelikaaaaaaaaa igra Čovječe ne ljuti se..............................dugo sam skupljala flašice od jogurta da bi napravila figure.............................a jučer sam konačno i nacrtala podlogu na dva hamer papira.......................konačno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tek sad bi to bilo sve što sam imala za napisati pa...........................PUSAkiss i BOKIĆmah.................................i MOLIMblabla vas da ostavite što više komentarablabla!!!!!!!!!!!!!!! mah

-13:54 - Komentiraj ( 21 ) Print - #

četvrtak, 09.08.2007.

KONAČNO DUŽI POST

Bokić!!!!!!!wave
Baš i nisam napisala post sutra kak sam rekla..................al to je zato kaj mi je internet nekaj štekal......................ŠMRCeekno!!!!!!!!!! Al nema veze.............sad je opet sve ok.....................pa evo nešto o mom morucool:

Kupala sam se i sunčalacool....................koda je to nekaj čudno!!!!! Naravno, svađala sam se s glupim Martinomludbang!!!!!!!! Kao što ste mogli pročitati jedva sam dočekela da idem na more...................a na moru mi se išlo kući.............kako glupobang!!!!!!!!!! Jednom mi je bilo tak dosadno da sam napravila kulu od karata od osam katova.......................napravila bi i veću.....................ali nasam imala više karatano!!!!!! S tatom sam kartala belu....................naravno, on je pobijedio. Jedan dan sam išla u Crikvu s mamom, tatom i Martinomludbang.....................do tamo smo se vozili nekim vlakićem...................meni i tati je to bilo užasno glupo i dosadno, a mami i Martinuludbang je to bilo baš super!!!!!!!! Kad smo sa vračali iz Crikve u Selce sjeli smo u krivi vlakić koji vozi za KAČJAK!!!!!!....................ja za to mjesto nisam nikad čula..........................i onda smo iskočili iz "vlaka"!!!!!!!!!! I otišli na pravi vlakić. U Selcu smo tata i ja igrali minigolf......................tata je htio igrati samo za okladu...............pa smo se kladili: ako on pobijedi ja mu moram kupit dvije piveparty, a ako ja pobijedim on meni mora kupit dvije fante tajland. Na kraju nitko nije ništa dobio......................jer je rezultat bio neriješeneek!!!!!!!!!!!..................a na prvim rupama sam ga vodila!!!!!!!!!!! Bilo je na moru još dosta toga al se sad ne mogu sjetiti!!!!!!

A da bi post bio još malčice duži napisat ću kaj mi se događalo ovih dana:
Niš zanimljivo!!!!!!!!!!!!!!!

To bi bilo to pa BOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wave
KOMENTIRAJTEblablablabla................................
PLIZZZZZZZZZZblablablablablabla wavesmijeh

-21:06 - Komentiraj ( 4 ) Print - #

ponedjeljak, 06.08.2007.

I AM BACK

Pozdrav svima!!!!wavesmijeh
Danas sam se vratila s mora...........pa moram napisat post! Na moru mi se puno toga dogodilo ali mama mi ne da da budem više na internetu pa ću vam napisat sutra............nadam se da će mi to konaćno biti neki duži post.................he,he,he,he,he,he...smijeh!!!!!
Idem sad prat zubemouthwash....................pa BOK!!!!!wave

-22:46 - Komentiraj ( 9 ) Print - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (5)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (8)
Lipanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

JA...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


-ja sam jedna osoba izgubljena u gomili i nevidljiva u gužvi...potpuno jednaka ostatku svijeta...a opet, tako različita...
-ime:Lea
-živim:u Ivaniću
-rođena:13.5.1993.
-po horoskopu:bik
-god:15
-škola:škola primjenjene umijetnosti i dizajna zagreb
-razred:1.e
-naj prijateljice:Mateanut, Lucijacerek, Doriswink, Anjarofl, Teaparty, Elenaparty, Petrafino,...
-naj prijatelji:Jurajnjami,Lukasmijeh, Đukeczujo, Jupeksmokin, Ivica(Ca)lud, Valentincool, Ćidicasmijeh, Gagocool...
-brat:Martinludbangheadbang
-kućni ljubimci:kornjača (Korni)eek, pas (Kefa)fino
-volim:svoje prijatelje i prijateljice, crtat, smijat se, bit sretna, Keficu, Korneka, svoju sobu, svoje starke, traperice, žvakače, ljeto, tople dane, vozit se na biciklu, rolat se, ić na rođendane, slavit rođendan, more, volim dugu, šarene boje, prirodu...
-ne volim:suze, tugu, kišu, svađu, rastanke, ružno mišljenje ni ružne riječi, pist zadaću, učit, bit tužna, plakat se...
-mrzim:ne mrzim, mrziti je teška riječ, a još teži osječaj...ne bih si taj teret stavila na leđa...
-vjerujem:-u ponovno rođenje (reinkarnacija)
-da su svi rođeni s nekim ciljem kojega će s vremenom shvatiti
-da ljudima za život nisu potrebni strojevi
-da je pojedinac značajniji od cjeline
-da ljudi ne mogu shvatiti najjednostavnije stvari jer su sebični i primitivni
-neki kažu da sam odrasla...ali nisam, ja sam još uvjek dijete...jedna mala zaigrana djevojčica...
-životni moto:Ne odgodi za sutra ono što možeš odgoditi za prekosutra!


meine remek djelobelj!:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


moj rad sa županijskogyes!:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Running Dog Gif Images

Running Dog Gif Images



Dog Holding A Red Heart Balloon Gif Images

Dog Holding A Red Heart Balloon Gif Images







Image and video hosting by TinyPic

Dok imamo uspomene...ostaje nam prošlost,
dok imamu nadu...čeka nas budućnost,
dok imamo prijatelje...nijedan dan ne trošimo uzalud!!!


Image and video hosting by TinyPic

Mnogi ljudi dolaze i odlaze iz našeg života, ali samo istinski prijatelji ostavljaju tragove na našim srcima!

Image and video hosting by TinyPic

Život se ne mjeri sekundama već trenucima koji su ti oduzeli dah!

Image and video hosting by TinyPic

Život se može razumjeti samo gledajući unatrag, ali se može živjeti samo gledajući u naprijed!

Image and video hosting by TinyPic

Zašto ponavljati stare greške, kad je pred nama još mnogo novih pogrešaka za napraviti!

Image and video hosting by TinyPic

Mali svakodnevni događaji čine život spektakularnim!

Image and video hosting by TinyPic

Što imaš manje vremena, više stvari možeš napraviti!

Image and video hosting by TinyPic

CREDITS

base code: sugarmeemee