< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari: Apparate/Disapparate

Opis bloga

Hp blog



Od 24.4.2007. bilo vas je:

Free Site Counter
Free Site Counter


Ey ljudi…tnx ako ste opče i došli na ovaj blog i ako ste ostavili koji komentar…
Ve bum ja napisala zakaj ja imam ovoga bloga..E..pa..jedna moja frendica(poznatija kao Amy Slytherin(blog z hp pričama),Ifka the designer(dizajni,btw.super su) i Girl in darkness(privatni,obični blog)) je napravila hp blog(kad obožava HP-a,isto kak i ja(toga bloga više nema,pretvoreni je v blog z dizajnima)),a poslije je napravila i blog z hp pričama…i,na tim blogovima su joj(naravno) komentirali ljudeki koji isto imaju hp blogove il te z pričama…pa sam ih ja nekad posjećivala,čitala i tak…pa sam onda i ja napravila hp blog kad svi ga i svi oni imaju,kaj bum onda komentirala s njega a ne s mojega običnoga bloga…tak nekaj...to je jedan od razloga..a i obožavam HP-a i sve kaj je vezano uz to…ma,tak nekaj……hehe… =)

Komentiram(z hp bloga) pod nadimkom .:fly:. jer je to 1. riječ v imenu ovoga bloga,a obično mi nije nadimak ime bloga,pa sam ve izabrala samo 1.riječ..inače neznam koji bi nadimak izmislila…a ovaj mi je ok…ako se ime bloga promjeni,nadimak ostaje isti..

Linkovi & drugo

Blog.hr

Hrvatska Harry Potter stranica

Ifka the designer
-super dizajni!! thumbup =) posjetite blog i uzmite koji dizajn..ona je napravila moj dizajn..

Razni hp blogovi (posjetite ih sve i komentirajte!!)

MOJ HPFF BLOG
-posjetite ga i komentirajte

Amy Slytherin
-super hp blog sa stvarno super pričama.Posjetite,obavezno!!

Amy Slytherin-Ivy Deep
-nastavak priče od Amy na ovome blogu

Hogwartske špijunke-Rachel,Ivy i Maggie
-zajednički blog (priče) od Katie Bell,Amy Slytherin-Ivy Deep i Kierre-Maggie Spinn(Black)

Kierra-Maggie Spinn
-priče

Mia Andrews
-priče

Bezimena
-priče

Yocelin Annabele Rose
-priče

Yocelin Annabele Rose-Lori
-tu se nastavlja priča od ovoga bloga iznad

Emma Slytherin
-priče

Ella
-priče

Emma Violet Fussion Watson
-priče

Samuele Rose
-priče

Mala napast Hogwartsa-Jennifer Reiner
-priče

Snape twins
-priče

Fleur Delacour blog
-o Fleur

U linkove stavljam sve koji mi budu komentirali =)

Ljudi,komentirajte mi!!!!!!!! :)
Pleas.......;)

Probajte ovaj kviz s razredbenim klobukom..Poslije dobijete rezultat v kojem bi bili domu..

(Updated 2-27-07) (New Version!) The Four Hogwarts Houses- Which One Do You Belong In?

Evo kaj je meni došlo..Al piše na engleskome..I na jednome drugome takvom kvizu mi je došlo isto...

i'm in gryffindor!

be sorted @ nimbo.net

i'm in gryffindor!

be sorted @ nimbo.net

i'm in gryffindor!


Gryffindor

If you have ever asked a Potter fan what it takes to be in the House of Gryffindor, they'll most likely say it takes a lot of guts. However, Gryffindors aren't only gutsy (and many can be rather cowardly at times); there's much more to them than that. For starters, Gryffindors are very noble and generous people. They're the kind of person who always goes out of their way to help others.
While some may argue that they can be downright cruel, they really aren't. They may not be very friendly towards their enemies, but they would never be able to intentionally do harm to them.
And if they did, they would deeply regret it.


Gryffindors are also very fun-loving and adventurous; there is nothing they love more than a good laugh and just simply having fun. This is where people tend to get the stereotype of them being pranksters and practical jokers.


Gryffindors, whether people want to believe it or not, have many similarities with Slytherins and Hufflepuffs. The positive traits of the Gryffindors are all shared with the Hufflepuffs, and their negative traits are all shared with the Slytherins.


Gryffindors do have one thing in common with the Ravenclaws, however, and that is their independence and individuality. Gryffindors are what one would call "Indie." They prefer to have their own identity and hate fitting in. They're also quite rebellious.


As for negative traits, Gryffindors are very short-tempered, as well as impulsive and reckless. They don't often think their actions through thoroughly before doing them. Moreover, they're rather nosy and meddlesome, always sticking their nose where it doesn't belong, in other peoples' business. They're also very stubborn and never back down, which has its positives as well as its negatives.


530 other people got this result!
This quiz has been taken 1218 times.
42% of people had this result.

utorak, 19.06.2007.

Harry Potter i Sveci smrtnici

Harry Potter i Sveci smrtnici, originalnog naslova Harry Potter and the Deathly Hallows sedma je knjiga iz serije romana o Harryju Potteru, autorice J. K. Rowling biti će posljednji (glavni) nastavak, iako autorica razmišlja i o pisanju drugih knjiga o Harryju Potteru koje ne bi bile toliko važne i ne bi govorile o glavnoj radnji. J.K. Rowling je objavila da će sedma knjiga izaći u prodaju u subotu, 21. srpnja 2007., točno tjedan dana nakon što peti film iziđe u kina.-A to je za:



Činjenice
Autorica je već isplanirala cijelu radnju i to je jedan od razloga zašto su detalji u knjigama tako dosljedni. Osnovna je radnja 7. knjige također isplanirana.
Neki su dijelovi filmske verzije Harryja Pottera i Zatočenika Azkabana iznenadili autoricu zato što su sadržavali tragove iz narednih knjiga. Rekla je da se naježila kad je vidjela film. Obožavatelji još od te njezine izjave razmišljaju koji bi to mogli biti tragovi.
Većina onoga što pročitate o posljednjoj knjizi samo su glasine koje pokreću obožavatelji i uopće nisu utemeljene. Ipak, postoje neke stvari u koje znamo, i to iz komentara same JKR. Možete ih pročitati niže.

Što je poznato o sedmoj knjizi
Iz šeste knjige

Ako pretpostavimo da će se Harry vratiti u Hogwarts, bit će na sedmoj godini. Ali nije poznato hoće li se uopće vratiti u školu, ni hoće li škola uopće biti otvorena. Na kraju šeste knjige piše da se Harry neće vratiti u Hogwarts.
Harry će se još jedanput prije svog sedamnaestog rođendana vratiti Dursleyjevima. Planira posjetiti Godricov dol i prisustvovati Billovu i Fleurinu vjenčanju u srpnju.
Harry će u sedmoj knjizi navršiti sedamnaest godina i postat će punoljetan u čarobnjačkom svijetu pa će moći pristupiti i ispitu iz aparacije. Neville Longbottom također će, u otprilike isto vrijeme, postati punoljetan. Ron i Hermione već imaju sedamnaest godina.
Sedma će knjiga vjerojatno odgovoriti na najveće pitanje koje je za sobom ostavila šesta knjiga - tko je tajanstveni R.A.B. ?

Od JKR
JKR već je napisala posljednje poglavlje sedme knjige kako bi si zadala svršetak do kojeg mora doći. Posljednja riječ u sedmoj knjizi je, zasada, kako je rekla Rowling "ožiljak", ali je rekla i da se to može promijeniti, kao i cijelo posljednje poglavlje. To poglavlje možemo shvatiti kao epilog koji govori o tome što se događa s likovima koji su preživjeli.
"Ovo je bilo nešto za što nisam bila sigurna želim li vam pokazati... Ovo je posljednje poglavlje sedme knjige. Tu sam sve sredila, to je epilog. I zapravo kažem što se događa svima nakon što završe školu - onima koji prežive - zato što ima smrti - još smrti stiže. To je bio način da si kažem, "Pa doći ćeš do toga, doći ćeš do sedme knjige jednog dana. I onda će ti ovo trebati!" Pa bih samo htjela podsjetiti svu djecu koju poznajem i koji dolaze u moju kuću i njuškaju po ormarima da poglavlje više nije tu - ne držim ga više u kući iz jako, jako, jako očitih razloga." J. K. Rowling
Saznat ćemo nešto jako važno o Lily u sedmoj knjizi:
"Važna stvar o Harryjevoj majci - stvarno, stvarno značajna stvar - saznat ćete je u dva dijela. Mnogo ćete saznati u petoj knjizi ili ćete saznati nešto neizmjerno važno u sedmoj knjizi." J. K. Rowling

Poslije sedme knjige
Nema nikakvog sveučilišta nakon Hogwartsa i nema više knjiga o Harryju Potteru.
P: Mislite li da ćete pisati o Harryu nakon što završi školovanje u Hogwartsu? Postoji li sveučilište čarobnjaštva?
O: Nema sveučilišta za čarobnjake. Trenutačno planiram napisati samo sedam knjiga o Harryju Potteru. Neću reći "nikad", ali ne planiram napisati osmu knjigu.

Rowling je ipak natuknula da bi mogla napisati još jednu knjigu o Harryju Potteru u obliku enciklopedije čarobnjačkog svijeta. Očito, obožavatelji ne mogu dočekati da se dokopaju takve knjige, koja bi im dala pristup svijetu izvan okvira romana.
Kad su je pitali hoće li napisati još knjiga poput Metloboja kroz stoljeća i Čudesnih zvijeri i gdje ih naći, Rowling je rekla da će vjerojatno razmisliti o pisanju još takvih knjiga i da bi i one trebale biti za dobrotvorne svrhe.

Znam da ste već sigurno ovo negde pročitali, na nekome drugome blogu ili na Wikipediji, ali kad bude već začas ta knjiga izašla, je bil red da objavim jednoga posta vezanog uz to..haha… =) I još nekaj. Rezultati ankete su mi rekli da napravim hpff blog. I jesam. Evo vam link:Link-klikni! Posjetite ga,pleas,i komentirajte. A sad slike i video:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Peragment s popisom članova DA

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Trailer



Btw.tnx ta tolko komentari v prošlome postu..samo tak nastavite...A sad-kaj drugo nego-komentari!!!! Komentirajte!!! Pozdraf...i ki$$ mah cerek



| Accio komentari! (btw.,tu ih je samo: .:17:.) | Paper version of | Harry Potter i Sveci smrtnici |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.