LEPINA.BLOG
LEPINA.BLOG
Mljac!!..hm..još samo ćevapi i luk!!

četvrtak, 23.08.2007.

O svome ocu ;)

Evo, prošlo je 8 mjeseci otkada je moj tata završio s provođenjem Breussove terapije. Sada se osjeća dobro. Ponekad ga zna zaboliti glava (pred naglu promjenu vremena) ili trbuh... Svaku večer se on i moja mama prošetaju po prirodi i do 6 km, navečer kada nije tako vruće. Radi forme i zdravlja ;)
***
U zadnje ga je vrijeme počelo intenzivno zanimati pčelarstvo. Sve je počelo od promatranja pa sa kupnjom knjiga, košnica pa na kraju i vlastitim izrađivanjem! Otišli smo u Njemačku kod brata. Tamo su moja dva brata i on skinuli sa interneta nacrte za izradu košnice. Izrezali potrebne limove i drvca na dimenzije i kad smo došli nazad u Hrvatsku, sve su to lijepo složili. Evo i slika:

***
Image and video hosting by TinyPic
***
Image and video hosting by TinyPic
***
Image and video hosting by TinyPic
***


Već imamo i dosta svojega meda i sav pribor za njegovo pravljenje. Čak ne kosimo ona mjesta u dvorištu gdje rastu neki cvjetovi na koje lete pčele.
Uglavnom, sada je hvala Bogu, sve u redu.
Mislim da tata planira ponovno provođenje terapije.
Sada ga raduje njegova obitelj, velika obitelj (drugo unuče koje nosi i njegovo ime), a međuostalom i pčelice.

Do sljedećeg posta, pozdrav!
- 17:26 -
Komentiraj (12) - Isprintaj - &

utorak, 07.08.2007.

Uradio sam pretrage za redovitu onkološku kontrolu. Svi nalazi su uredni u granicama normale. Nalaze markera i ultrazvuka prilažem dok kompletnu krvnu sliku, biokemijske pretrage krvi i jetrine enzime, urin i druge nalaze ne preikazujem, svi su u granicama normale.

ultrazvuk

markeri

Još veću radost dobrim nalazima pridružujem još jednu ljepšu vijest, rođenje moga drugog unuka, Franje-Tvrtka. Proveo sam godišnji odmor sa svojom djecom i unucima.
- 14:08 -
Komentiraj (0) - Isprintaj - &

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.