Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Tonka

    evo tata, uspjelo je;)

    avatar

    31.08.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • Anja

    Dugo pratim Vaš blog i sretna sam zbog posljednjih nalaza. I košnice su dobro ispale, ja bih rekla profesionalno :-))

    Imam određenih nejasnoća oko čaja za bubrege te Vas molim da mi isto pojasnite. Naime, u knjizi piše da se mala količina mješavine ostavi u vrućoj vodi 10 min ( u koliko vode, odnosno dali se ovo odnosi na dnevnu dozu - cca 2dcl vode + prsohvatom bilja ili?), zatim se procijedi čaj, a talog prokuha još 10 min., procijedi i promiješa s čajem kojeg smo prije napravili.
    Željela bih pravilno provesti terapiju te Vas molim da mi napišete kako ste vi radili ovaj čaj.
    Najljepše zahvaljujem i želim Vam puno zdravlja.

    avatar

    06.09.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • lepina

    Sa dva deci proključale vode preliti prstohvat čajne mješavine za bubrege i neka to odstoji deset minuta.Nakon toga čaj procijedimo i ostavimo talog u jednoj četvrtini istog čaja,što je otprilike 0,5 dcl čaja i to kluča ne prejako da kipi ,deset minuta ,nakon čega se procijedi i izmiješa sa onih 1,5dcl čaja koji nije ključao.To vam je dnevna doza tri puta po pol šalice čaja.Prva tekučina koju popijete izjutra u gutljajima je mješavina čaja za bubrege i zadnja navečer.Hvala Vama na javljanju i želim Vam uspješno provođenje terapije s rezultatima koji će vas radovati.

    avatar

    06.09.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • Anja

    Zahvaljujem na odgovoru i sutra počinjem s terapijom.
    Javit ću se kad "pregrmim" prve krizne dane. Za sada sam odradila tjedan pripreme bez cigareta i kave čiji sam dugogodišnji ovisnik. Na sreću tumorski markeri su pokazali da u maternici imam benigne izrasline, ali zbog njihove brojnosti, veličine i pritiska na susjedne organe savjetuje mi se hitno kiruško odstranjenje. Pokušat ću s terapijom i vjerujem da ću uspjeti. Vi svima dajete nadu.
    Bog Vas blagoslovio.

    avatar

    09.09.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • gemištaljka

    Poštovani g. Tvrtko,
    evo i ja se javljam nakon duljeg vremena. Posljednji nalazi mog tate, na žalost, nisu dobri. Ima metastazu na lijevom plućnom krilu, markeri su povišeni, a "susretljivost" liječnika je bila tolika, da ga na daljnje pretrage nisu željeli ni slati. Dobila sam dojam da se čude kako je uopće živ još uvijek.
    Tata danas četvrti dan provodi Breussovu terapiju, i noćas mu je bilo jako teško. Nema snage u nogama, mišići su mu jako slabi i bole ga. Jedva ustane do kupatila i natrag. Kad god osjeti da bi mogao, proba napraviti nekoliko koraka. Ne osjeća glad, tako da ne pije juhu od luka, ali osjeća žeđ dosta često, osobito noću. Uzima sok od cikle i pije sve čajeve - za bubrege, kadulju, zdravac, matičnjak, i čaj za pluća. Kadulja mu ide teško, matičnjak mu najviše paše. Izgubio je pet kg od početka terapije.
    Od lijekova je uzimao megostat i medrol, ali od početka terapije ne uzima ništa.
    Svih ovih dana je strahovito nervozan, i najviše mu godi samoća.
    Ako mu se stanje nastavi pogoršavati, ne znam ima li smisla nastavljati terapiju i mučiti organizam. A opet, jedino što nam preostaje je nada.
    Isprintala sam kompletan Vaš blog, i čitamo vaša iskustva ispočetka. također, knjigu dr. Breussa znamo gotovo napamet.
    Sretna sam zbog Vaših nalaza i malih prinova.
    Srdačan pozdrav,

    Danijela

    avatar

    10.09.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • lepina

    Draga Anja!
    Neka vam dragi Bog dadne snage da terapiju pravilno i do kraja provedete i dobrim i zdravim ostanete. Posebnu pozornost vam skrećem na provođenje klizmi svaki treći dan najmanje radi čiščenja organizma. Puno pozdrava!

    avatar

    10.09.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • lepina

    Za Anju!

    Uz mješavinu čaja od kadulje i mješavinu čaja za bubrege,zdravac ,trebate piti i mješavinu čaja od gospinoog i srebrenkastog plašta sa prstohvatom bijelih mrtvih kopriva.Drugi naziv za gospin plašt je" vrkuta".da ne bi mješali gospinu travu( kantarion)sa gospinim plaštom.
    pozdrav.

    avatar

    11.09.2007. (17:54)    -   -   -   -  

  • gemištaljka

    Dragi g. Tvrtko,
    hvala vam od srca na podršci i savjetima. Evo danas je 7. dan gladovanja. Tati je teško, ali obećao je mami da će probati, i svim silama želi održati to obećanje. I to je pozitivno, jer i takva želja prema njoj pokazuje njegovu želju za životom. Klizme nije radio, imao je dvije stolice, drugi i peti dan, druga je čak bila poprilično obilna, a izašla je i neka tamnosmeđa gusta sluz. Navodno postoji mogućnost da na taj način tijelo izbacuje katran iz pluća (bio je strastveni pušač). Tako mi je rekla prijateljica koja je farmaceutske struke, i poslovno dosta kontaktira sa liječnicima, posebice onkolozima i pulmolozima.
    Prva četiri dana su ga po noći strašno boljele noge, sad se situacija malo smirila. Po danu mu bude lakše nego po noći. Kaže da trpi jake bolove, ali ne predaje se. Ja se osobno bojim da je metastaziralo na kosti, jer ga prednji dio potkoljenice boli na najlakši dodir. Tješim se da čaj koji pije za pluća koristi i kod raka kostiju, pa se nadam pozitivnom ishodu i ne pričam s njim o tim sumnjama. Isto tako, noge mu mažemo mašću od gaveza, nakon koje osjeti olakšanje.
    U svakom slučaju, sve nas podiže njegova volja i želja za ozdravljenjem. Uz Božju pomoć, nadamo se najboljem. Sve je u Njegovim rukama.
    Srdačno vas pozdravljam, neka vas Bog blagoslovi.

    avatar

    13.09.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • Anja

    Zlatni ste. Ljekovito bilje naučili su me raspoznavati i sušiti moji roditelji, tako da u zalihi za ovu godinu imam kadulju, gospinu travu, majčinu dušicu, koprivu, hajdučicu...
    U Splitu i okolici , gdje živim, u niti jednoj ljekarni nisam uspjela pronaći srebrenasti plašt (alpska biljka), tako da od ponedjeljka pijem mješavinu gospinog plašta i mrtve koprive i vjerujem da će i to pomoći. Upravo mi prolazi četvrti dan terapije i ja se hvala dragom Bogu dobro osijećam. Pijem oko 2,5 dl soka dnevno i svako drugi dan radim klizme. Puno vremena provodim vani, ali čim uhvatim vremena zavirim na vaš blog. Veliki, veliki pozdrav.
    Anja

    avatar

    13.09.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • jjjaa

    Evo kume moja Danijela prehranjuje pčele.Tolić sam usliko!
    Ja sklepo kutije od stari paleta!

    avatar

    14.09.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • Anja

    Dragi Tvrtko,

    evo javljam Vam se i prije nego što sam mislila. Danas mi je peti dan terapije i užasno mi je prošao. Jutros u krevetu počelo je ubrzano lupanje srca uz mučninu i nagon za povraćanje.
    Izašla sam na zrak, disala, pila dosta vode, ali nije pomagalo. Negdje sam pročitala da klizma pomaže kod glavobolje i ostalih popratnih pojava posta, pa sam napravila dvije uzastopne klizme, svaka s 1 litrom blage kamilice.
    Nakon klizme popodne, lupanje se na cca. dva sata se smirilo, ali je onda opet počelo, doduše malo manje ali još uvijek poprilično jako i užasno neugodno. Osijećam slabost , povraća mi se na hranu i danas sam popila 1 šalicu čaja za bubrege, 1 dl soka i 1/2 dl soka od jabuke. Jedino što mi paše je čista voda. Imam niži tlak, danas je bio 114/70 Ne želim odustati od posta, pa bi vam bila zahvalna da mi napišete da li ste imali sličnih iskustava i kako ste si eventualno pomogli.
    S poštovanjem,
    Anja

    avatar

    14.09.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • dijete

    Molim Vas za savijet!
    Slučajno sam nabasala na Vaš blog i vidim da pišete o nekakvom čajnom pripravku koji bi trebao pomoći oboljelima od raka.Mojoj majci je jučer odstranjen želudac zbog karcinoma no čini se da je zhvatio i trbušnu šupljinu i kosti.Sada će jedno vrijeme ležati na kirurgiji zbog mogućih komplikacija te će je premjestiti na onkologiju radi primanja kemoterapije.Da li mi možete dat savjet što bi bio najbolje učiniti za nu u ovomtrenutku te kakve čajne pripravke ili sokove da joj nosimo kako bi joj olakšali ono što slijedi i ojačali organizam?
    Hvala

    avatar

    08.11.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...