petak, 22.08.2008.

Boys..


Malo previše razmišljam u zadnje vrijeme.. i živciram se oko gluposti..
I baš sam raspoložena za neku polemiku.
Muškarci su svinje (no, ne baš svi..al mogu biti dobri prijatelji, čak bolji od nekih cura i drago mi je kaj ih imam-mislim, takve prijatelje) . Djevojke emancipirajte se, bar do neke određene godine. (Tea, prvenstveno mislim na tebe.)
Šta dečki primjećuju na djevojkama? Hm, ovako, od dana kad dečki uđu u pubertet pa do dana kad izađu iz njega (a nekima se to dogodi u četrdesetima, a onda počinje kriza srednjih godina, tak da…svaki komentar je suvišan smijeh ) jedino šta primjećuju na djevojkama jesu sise, guza, eventualno još cura mora biti i plavuša (svaka čast onima koji ne padaju na plavuše wink ) E sad, kaj se tiče toga tko je zgodan, lijep, simpatičan.. Ukusi su različiti. Ali ja nikad ne bi frendici, kolegici, prijatelju ili bilo kome rekla: „Joj, djevojka/dečko ti je ružna/ružan, šta radiš s njom?“ I helou, očito na svakome postoji nešt, a da se sviđa nekom drugom. Ili ipak prosuđuju osjećaji i ono šta se ne vidi – a to je najbitnije. I još nešt bitno – „ljubav ide kroz želudac“. wink
Uostalom, nitko od njih (dečki) ne razmišlja o tome da mu djevojka tj. kasnije žena, neće bit lijepa kad bude imala 50, 60, ili 75 godina tak kak je bila lijepa i zgodna s 20 godina. Naravno, osim ako ne bude išla na botox ili 30, ako ne i više, plastičnih operacija. smijeh
Sise će malo zvisiti, guzica više ne bude čvrsta, a ak bude još i bebu imala, onda joj trbuh ne gine.. E dečki, tak stvari stvarno stoje..
Hm, hm, o tome dečki sad sigurno ne razmišljaju. Ma koga briga, bitno da cura ima sve to, al nije bitno jel' bar malo pametna ili ima samo slamu u glavi..

Btw, malo sam tužna, tražim malo pažnje pa tu i tamo pretjeram… Sad sam se sjetila kak si me za rođendan iznenadio.. lagao si mi da ne možeš dobit auto, a onda si se pojavio, onak, … :D nema riječi kojima bi mogla opisati taj osjećaj, i osjećaj svaki put dok smo skupa, a nažalost to i nije tak često….

| 22:09 | Komentari (1) | Isprintaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.