petak, 25.04.2008.

Evo, evo...


Jao..dođe i takav dan - pa ja napišem i neki novi post.. U biti, trenutno bi trebala raditi nešt pametnije, a ja ipak pišem (neki će to nazvati) budalaštine..
Haha, post pišem jedino ak me nešt muči..? lol...a bar se ispucam..
Šta je nama važno u životu? Hm..meni je trenutno bitno kaj drugi misle o meni(inače mi se baš j.. za to-al trenutno me neke stvari muče, a ne mogu na to utjecati).. Ne ždere me mišljenje onih koji me ne poznaju ili me malo poznaju...ali oni koji me znaju.. jaj.. Danas (potaknuta nezgodnim razgovorom) sam se malo raspitivala o..-pa o sebi.. nije ni to bilo tak teško za skontati, hehe, dead no, malo sam umišljena.. Mišljenja ljudi me nisu razočarala - štoviše, očekivala sam takve rezultate - bili su naravno pozitivni dead, osim da izgledam preozbiljno, kaj je i istina - strog i ozbiljan izraz lica, a pogled..uf, kad bi pogledi ubijali, neki bi već odavna bili mrtvi (šala mala).
Jučer sam sumnjala u sve pozitivno kaj mi je bilo tko ikad rekel.. a sad, više ne znam...ok, ukusi su različiti i poštujem to.. I možda izgled nije bitan (odjelo ne čini čovjeka..? hm..), bitniji su osjećaji i kakva je osoba iznutra, i sve drugo rečeno u tom trenu činilo mi se važnije od izgleda ili bilo čega drugog.. al bitan je i izgled.. ili ne? eek Više ništ ne znam... ne nalazim riječi, objašnjenja.. nisam se snašla, ma totalno sam bila izvan sebe.. izgubljena..
Nisam tolko povrijeđena, kolko nisam to očekivala..nakon tolko vremena?? A tek sad rečeno? Malo mi je palo samopouzdanje, ego je patil, al evo, dižem glavu i IDEM DALJE, haha dead
Kaj mi nešt fali? da, fali mi... heh..nekaj...dead fino haha, lollipop..
no, znam da budem sad dobila jezikovu juhu zbog ovog posta.. samo sam napisala kaj mi je na duši.. nadam se da se neće nitko ljutiti..
Opet sam cijeli esej napisala...hihi (i da, znam da imam nekaj kaj bi drugi htjeli imati, a nemaju...)

| 19:30 | Komentari (3) | Isprintaj | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.