petak, 15.08.2008.

Koma...


Jebote, koji užasni praznici!! Ovo mi je najgore ljeto do sad! Užas i tiha jeza.. strašno. Nema riječi kojima to mogu opisati.. Sve je za k... Prošli tjedan mi je bil katastrofičan, i još mi ljudi šalju poruke zakaj se ništ ne javljam..- nisam uopće imala vremena prošli tjedan. A ova 2 tjedna do škole iskorištavam za spavanje... Trenutno sam i bolesna, tak da.. I još me neki i muče, pa moram i s nečijim starcima imati posla ( ko da mi nisu dosta moji starci). Kaj se tiče mojih odluka - volim ih donositi sama, a ne pod utjecajem drugih, da me drugi prisiljavaju na nekaj kaj još nisam sigurna dal hoću i mogu.. Ak sam rekla da bum razmislila, onda bum RAZMISLILA, a ne da neki odlučuju umjesto mene, pa onda ispada da mene treba na nešt nagovarati, ili ne znam kaj i da onda trebam imati posla s nečijim tatom.. Ne hvala.. I to nije bila najgora stvar, nego..isuse... kak su me onda osramotili tam pred pola petrijanečkog KUD-a. bang U onom trenu mi je došlo da otrčim van iz one prostorije i da se više nikad ne vratim!!!!!!!!!! Vjerojatno bi još to nekak podnijela da mi netko prije nije zdigel tlak. I da, ak velim ne, onda to fkt znači NE.
Iako trebam nekad nekog da me zvleče s kreveta - Tea smijeh (ko drugi), nekad se volim ne zdići iz kreveta, ili ne pomaknuti sa stolca ispred kompjutora..
No i tak ja provodim ovogodišnje praznike..- NIKAK. Pa nek tak i ostane..-NIKAK. Još malo i 4. raz. Još ne znam kam budem išla dalje.. tuzan joooooj..
I još jedna stvar, Nina, kak bus se jako srdila ak velim da ti nebrem dojti na rođendan? Budeš me jako ubila..?
Pozz, idem spavat i budim se tek sutra ujutro!!!!!

| 21:27 | Komentari (2) | Isprintaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.