Lazanje Plemeniti Drugi

nedjelja, 17.09.2006.

Zadovoljavanje žene br 2

Krenimo korak dalje jednim citatom najvećeg mislioca, znalca, a u svijetu pak poznatijeg kao mr. nenadjebivi, Njegovog Veličanstva Lazanja i otvorimo temu sa "Sad je red da objasnim kako mi moramo biti prijatelji, ljubavnici, maštoviti, nježni, grubi, dragi, zločesti, pristojni, prljavi, perverzni, zgodni, snažni u vrhunskoj kondiciji, obrazovani o osnovama anatomije ženskoga tijela, obrazovani o kontracepciji, izvrsni iskusni masažeii, iskusni ljubavnici, ali djevci i to sve odjednom u trenutku koji naravno mi moramo intuicijom, koju btw nemamo, prepoznati i reagirati promptno, odlučno i sigurno ko da znamo što radimo."...citatom koji se nalazi u baš ovom postu.

Zanemariti ćemo krute činjenice poput onih da ženski orgaza ne postoji čisto zbog pokušaja očuvanja mira u kokošinjcu i krenuti ćemo konkretnim stvarima.

Zadovoljavanje ženskih potreba moguće je najlakše izvršiti tako da im se u ruku stavi iznimo puno gotovine ili pak kreditna kartica koja njoj nikada neće doći na naplatu. Pošto nismo svi kutle, a ni tutle, te smo ipak obdareni i malom, no značajnom dozom mazohizma prema sebi, čak vidimo i gušt u iznimnom trudu oko postizanja ženskog orgazmičkog vrhunca i spremni smo poginuti za to ako treba. Naravno to ja i naplačujem stoga ako vas žulja nešto novaca ili ste si samo spremni utažiti nešto znatiželje, javite se na mail u lijevom stupcu pod linkom Knjiga Žalbe.

Krenimo redom. Jedna od najzgodnijih tehnika koju svaki muškarac mora savladati ako misli ozbiljno išta ikada i pojebati, a da valja, je masaža. Nije čak bitno da li je to orijentalna, terapeutska, nježna ili gruba, bitno je da je masaža i da zna gdje ide jako, gdje se stisne prstima, gdje dlanovima, kada nauljiti, kada ne, kada se osloniti svom težinom, ali ono najvažnije bez čega je masaža sizifov posao, mora znati kako masažom skinuti odječu sa "žrtve" te večeri koja polagano opada pod utjecaj divote i nenadjebivosti masažera.

Masaža i poljupci su nerazdvojiva stvar. Sada vjerojatno wannabe muškarčine kolutaju očima iza monitora, ali pizdeki gledajte vamo majku vam nesposobnu, žalosno je da ja moram ovo pisati. Dakle postoji jedna blog, fem fem se zove gdje je djevojka jako detaljno objasnila tu vezu. Morate integrirati poljupce u masažu, bilo vam prvi put da ste s tom djevojkom, 135-i put, a pogotov ako je do sada uopće niste ljubili jer vam treba kontra da nakon grubih ruku pokažete nježnost usana. Jezik spremite, još mu tu nije mjesto, koristite dah i usne. Ne previše a ne ni premalo. Ne budite nesposobni jer ovo nije jednostavno kao upalit pornić i drkati...skoncentrirajte se na samo jendu stvar tokom svih radnji. Ovo vrijedi za ama baš sve sve SVE radnje. ZBAM ovo je trenutak kada sve lijene svinje koje neće čitati tekst bi se ipak trebal skoncentrirati. Jedina, ali ama baš jedina apsolutna i jebeno iskrena nit vodilja je protureakcija djevojke/žene/ljubavnice/sestre/sestrične/spozoruše na vaše reakcije. Za one koje baš nije inteligencija okrznula dobre reakcije su "ah, uh, izvijanje tijela, nuđenje nekih kritičnih točaka u blizini, sugeriranje poboljšanja" a najbolja i meni najdraža rekacija je korisna kritika iz koje se da nešto izvuči.

Naučite napamet slijedeću rečenicu "ne postoje erogene zone, cijelo tijelo je jednako erogeno i napaljujuće, a ako ću trebati zone onda ću igrati igrice sa ratnom tematikom i ruskim laboratorijima gdje dolaze američki marinci i rade kuršlus". kad naučite, ponovite je napamet toliko puta dok je ne budete znali diktirati unutrag bez samoglasnika.

Cilj masaže osim skidanja oskudne odjeće i probijanja leda poljupcima je i jedna opako dobra stvar koja se zove "uvlačenje u neprijateljske redove"...ne ovdje još nećete gurati vaše spolovilo nigdje jebo vas napaljene. Shvatite da je izazivanje pola posla. morate uvijek, ali ama baš uvijek, pa i tada biti superiorni, sigurni u sebe i vladati situacijom. Ako posegne za gumbom na hlačama maknite joj ruku, lagano je udarite po prsitma, dajte do znanja da nitko neće skinuti te hlače dok muško ne odluči da se to dogodi. Ni trenutka prije niti kasnije. Tako postižete do kraja cilj zbog kojeg ste uopće krenuli i masirati....zadobili ste apsolutno povjerenje, žrtva zna da je u rukama muškarca koji očito zna što radi i prepušta se. Ako se ovo ne dogodi pogriješili ste u prethodnim koracima i kao takvi možete objaviti svijetu da ste nesposobni i najviše što možete biti je prosječni jebači izraubanih sponzoruša, ispodporsječno kvalitetni vozači prosječno dobrih vozila koja upropaštavate svakodnevnim glupim, a ponajviše neukusnim potezima.

viva viva la revolucion !!!!

- 18:03 - Jesu ti dobre lazanje? (10) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije