Lazanje Plemeniti Drugi

četvrtak, 20.07.2006.

Odjeb je lansiran

Daklem, djevojka koja se mota po mom zivotu i blogu jucer je i službeno dobila ispisnicu. To je bila neka kvaziveza di se mi ljubimo grlimo, cekam spesl trenutka za seks...dakle ono klasican odnos od kojeg mi se bljuje. No, morao sam i to probati. Sad sam se opet podsjetio zašto se nikada ne družim sa vršnjakinjama ili blizu. Jednostavno nisu na nivou na kojem ja to ocekujem i želim, a pristajati na kompromise u takvim stvarima nekad je u redu, ali uglavnom je bezveze.Stoga, objašnjeno joj je da je to za njeno dobro.

Postao sam sve bolji u tome moram priznati, jerbo ovaj put nisam se pokolebao ni na suze, ni na "ja ne mogu bez tebe".

Mozda je sve to rezultat što sam umoran da neznam za sebe, da dok sam joj govorio da su mi se oči sklapale i da mi je tijelo vec utrnulo. Zapravo siguran sam da sam zbog umora jednostavno prestao vjeorovati u pozitivan rasplet nekih stvari koje su stajale između i odigrao sam onako kako bi bilo da se nisu rasplele pozitivino.

Bilo kako bilo, ja sam odluku donio i prezentirao, a pošto sam muško iza te odluke stojim i jesti cu sva govna i sve kekse koje ona nosi. Tako to mora biti.

I zato bon apetit...yea yea...dal sad si sit...


Dakle, da povećamo ego sa onim brojem sastrane i dovedemo googlovce ovdje: sex pizda vagina severina sex s psom štikla sadomazo voajeri bush virgins free hot sex free download