Poze u seksu nazivi - Datiranje za seks

utorak , 01.01.2019.

9 poza u seksu koje morate isprobati










Click here: Poze u seksu nazivi






Garantiramo vam da nijedna od ovih poza nije dosadna, iako neke jesu malo zahtjevnije… Ljuljajuća stolica Prvo pronađite stolicu s čvrstim naslonom. Idealna poza za one koji praktikuju jutarnji seks. Seksi kašika Zašto pali: On može rukama da istražuje celo vaše telo, čak i najskrovitije deliće vaše intime.



poze u seksu nazivi

Seksi marioneta Stanite okrenuti prema zidu, kao da će vas netko pretražiti, i stavite obje ruke na zid u visini iznad svoje glave. Budući da ste vi pokretniji, možete da doživite orgazmički zemljotres prilagođavajući ugao torza dok god vam G-tačka ne bude direktno na udaru njegovog penisa. Specifičan kut pod kojim, u ovoj pozi, njegov penis ulazi u vašu vaginu doprinijet će novim senzacijama, posebice ako ste navikli na misionarsku ili doggy pozu.



poze u seksu nazivi

Net.hr - Kako da je izvedete: Neka tvoj dragi legne na leđa, a ruke opruži pored tela. Seks, Foto: Shutterstock Čarobna sveća U ovom položaju legnete na leđa, raširite i podignete noge u vazduh.



poze u seksu nazivi

Ovo je poza specijalno dizajnirana da u najprirodnijem položaju omogući stimulaciju partnerkinog klitorisa i omogući joj olakšano dostizanje orgazma. Prema seks istraživaču Edvardu Ajhelu, koji je i razvio ovu tehniku, tokom odnosa u ovoj pozi je potrebno koordinisano ljuljuškanje oba partnera kako bi se vršila maksimalna stimulacija klitorisa. Najvažniji deo: kako žena pritiska prema gore da bi naslonila klitoris, muškarac suprotstavlja manju silu; tokom spuštanja on pritiska pubičnom kosti prema klitorisu, a žena suprotstavlja manju silu. Pre se radi o suptilnim, koordinisanim, nežnim, ritmičnim pokretima. Kao i za sve ostalo u životu, i ovde je potrebno vreme da se ispraksate. Ovaj položaj daje i ženi snažnu stimulaciju. Uočite na animaciji kako se muška karlica tokom penetracije blago izdiže prema gore, radi boljeg ciljanja G-tačke. Ova poza je idealna za takve žene. Dobra za pravljenje beba! Poze u kojima je muškarac gore su veoma dobre za parove koji žele da naprave bebu jer penetracija može biti duboka. Ako žena drži noge ispod kolena i vuče ih prema gore-nazad, sperma može da se slije kroz do ulaza u matericu. Ovo povećava šanse za začeće. Više nego romantična Omogućava vizuelnu komunikaciju i stvara osećaj intimnosti, ženine ruke su slobodne da vas maze. Ova poza je sjajna za produbljivanje emotivne veze sa parnerkom. Pošto muškarac ima kontrolu nad penetracijom, omogućava mu da zadaje ritam i napravi pauzu kako bi zadržao ejakulaciju i produžio odnos. Postavke položaja — Muškarac sedi uspravno, rukama naslonjen na podlogu. Žena sedi na muškarcu, okrenuta leđima njegovom licu.



Sex position - 10 ways
Vreme je da i vi otkrijete šta to žene zaista smatraju dobrim seksom. Show na podu Savijte lagano koljena i iz uspravnog stava spustite ruke na pod ispred vas. Nekako se uvek priča o pozama koje su generalno dobre i zanimljive. Postoji par teorija otkud ovo ime za jednu seks pozu, ali najčešće se uz nju vezuje konstatacija da su je hrišćanski misionari proglasili kao jedinom dozvoljenom pozom za seks, kada su, šireći misiju o hrišćanstvu, ustanovili da neki ljudi vode ljubav u čudim i životinjskim pozama. U moru tih informacija o seksu, nabasaćeš na one koje razmatraju najbolje poze u vođenju ljubavi. Lotos Kao i žene, muškarci baš ne uživaju u ovoj pozi jer je komplicirana. Većina muškaraca biće oduševljena! Ova sedeća seksi poza omogućava vam kompletan pregled in-and-out akcije. Sedite između njegovih nogu, zabacite telo unazad i oslonite se na dlanove, a telo približite njegovim preponama dovoljno blizu da može da uđe u vas. Ne, više mislimo na fizički opasan segment seksa. Misionarska poza je dosadna samo ako učestvuješ u seksu iz obaveze i kada ti nije do njega.

[9 znakova koji otkrivaju da je zaljubljen u vas|Swingerski klubovi zagreb|Slobodne cure koprivnica]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.