Nakon Bundeka - SVIJET!

Gusarski humanitarni roštilj – 'Pojedi koliko možeš i udaj se dobro' održat će se sjutra poslijepodne onkraj jezera Bundek. Nakon dobre klope razuzdana i intoksicirana Posada pokušat će u 3 sekunde demonstrirati osvajanje drvenog broda koji leži ondje nasukan u pješčaniku.
Nakon osvajanja broda, pijanije će djevojke biti pozvane da pristupe ritualnom procesu snubljenja koji će završiti u sladostrasnom klinču s pojedinim gusarima. Najsretnijim djevojkama kao desert nudimo obećanje bolje budućnosti, novca, slave i sličnih lažnih nadanja.

Nudimo vam sve što svaki savršeno dobar roštilj treba imati – nas, mene, hranu, alkohol i jezero u kojem se pijana osoba može vrlo lako i jednostavno utopiti.
Stradat će pokoje dijete, ispit će se galoni alkohola i jesti – meso (ne ljudsko).


Svi prijestupnici bit će pojedeni


A kada nakon 13 sati prežderavanja osjetite onaj nadaleko poznati peristaltički grč (calambre peristaltico), okretanje želuca u smjeru suprotnom od kazaljke Božjeg Nauma™, kada Vaša teško naoružana vojska nagrmi pred uski prostor Termopilskog klanca, a u blizini ne bude niti jednog grma, znat će te da ste jeli s gusarima.




Aiii

Mad