Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • capt. Blackadder

    Returns a Captain...
    Sinoć se nakon zuluma, pive i mesine (ne tjesnaca) Pavo i ja otisnusmo u viteško/gusarsko lutanje gradom. Pošli smo u donkihotovsku potragu za posljednjim ostacima smisla u svijetu, a zaglibili u vlažnu i raspadajuću kaljužu inficiranu najgorim očajem, trulom dekadencijom i propašću. Krivi put je bio Pakao, KSET Čistilište, a do Raja nikako nismo stigli. Močvara je bila zatvorena kad smo stigli pred njena vrata.
    Tijekom našeg križarskog pohoda, upoznali smo mladu samohranu majku koja toliko očajnički treba drogu da je u nedostatku iste prisiljena šmrkati muškatne oraščiće, koje kupuje na tone, dok njezino dijete plače u kutu pljesnive zadimljene prostorije i traži sisu koju vjerojatno treba onoliko koliko njezina majka dop; njezine prijateljice koje su samozvane 'narko-sponzoruše' i koje bi dale svoja upropaštena tijela svakome tko ima malo žutog; hrpu frikova i pijanih budala (- klasika) koji zapišavaju ljuljačke i penjalice po kojima će danas slinaviti djeca; priglupe klince koji potpuno ujednačeni svojom odjećom i svojom infantilnom glupošću infestiraju zagreb noću vračajući se iz Močvare, ljigavog pederkastog tipa koji bari mrtvu-pijanu curu na vlažnom zidiću usred mračnog parka gotovo je silujući, motorizirane luđake koji svom brzinom hrle u Pašu ili u koji već kurac ne mareći za pješake, bezube tinejđerke na okretištu sedmice koje žicaju za kunu ili pivu; i dalmatince.

    Uglavnom, problem je u tome što ljudi danas imaju previše izbora da budu ono što žele. Jedna dobra policijska država i da vidiš...

    avatar

    29.04.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • lory

    odličan blog posjeti moj

    avatar

    30.04.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    ahh... toliko puta... ovaj posao je ponekad tako težak.
    kapetane, objasnite djevojci.
    (trebali bi imat neki napisani tekst koji ćemo samo kopipejstat svaki put)

    avatar

    30.04.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    a ne ne Snjeguljice, prepustite sve meni. Mlada dama je vrlo angažirana i smjela osoba i zaslužuje pristojan i odmjeren, nadasve džentlmenski, odgovor.

    avatar

    30.04.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • Tomo

    @ Capt. Blackadder... Bijeli medo bi njih sredio! Bijeli medo sa crvenom mašnicom!

    avatar

    30.04.2007. (18:20)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @Tomo Srbin: Goniči robova, otuđenje Čovjekovo!

    avatar

    30.04.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...