Naoružajte se mnogo, gusarska populacijo!


Rat protiv blog.hr-a je otpočeo, a Vi ste pička ako u njemu punokrvno ne sudjelujete čistom dušom i nabreklim tijelom!



ff_main



Ekipa koje je utemeljila ovu travestiju zvanu blog.hr pakirajući je u sjajni celofan besplatne usluge zarađuje na VAMA i VAŠIM SEKSUALNIM PARTNERIMA, usto se grubo i brezobrazno do mila kurca poigravajući s Vašim privatnim te nadasve intimnim vlasništvom (zapuhuju Vam hladan vjetar u jaja), a Vi pri tome nemate nikakvih prava odluke!

Promijenite to tako Vam majke oboljele!

Njihovi postupci moraju biti prokazani i javno osuđeni kako se nikada više ne bi ponovilo da vječno isti ljudi mlate pare na Vama - bez Vašeg znanja, pod krinkom besplatnog web hostinga izdašno financiranog od strane Vas, Vaše obitelji i Vaših izmišljenih prijatelja posjećivanjem blogova koje ste Vi u trudnoći i menstrualnoj krvi isusovoj učinili svojima, a sve putem fantomskih sponzora i nevidljivih investitora o čijem nam djelovanju nitko ništa ne govori.

Blog.hr je biznis i tu nema nikakve dvojbe. Ali, ukoliko se biznis stvara na Vama i Vašim guzicama bez Vašeg znanja, a Vaši eksploatatori se k tome ne krzmaju autoritarno upravljati poslovima bez Vaše dozvole i barem minimalnog nadzora onda je to Vaš problem.
Mnogo velik problem!
Poput onog klasične dileme o zatvoru i guzici. Ili medi i zeki…
Dobro znate o čemu serem… I ne zajebajem se nikad osim utorkom.

Mislim da je bilo DOSTA toga! Kurac!
Zato ustajte braćo gusarska i iskopajte oči i uši tiranima! Jebite im kćeri i pojedite konje! Širite mrežu potpore protiv podrivača iz blog.hr-a, najebite im se krvi plemenske, majaka i suhog leda. Ovo je krajnje ozbiljna situacija, a mi smo para-vojnici (svaka veza s paraplegičarima je sasvim slučajna iako namjeravana, ali neznatna - oni se bore samo u South Parku i nekim NG dokumentarcima).


Freedom Pirates

Freedom Pirates


Sinovi i kćeri, izdašna djeco Gusarstva – došlo je vrijeme da postanete muškarci!
Obranite svoje obitelji, domove te pravo na vlastito ludilo - i svoje oružje pokupite već danas! Za svako kupljeno oružje kod nas dobit će te još TRI (III) gratis. Da, dobro ste čuli. Dobivate PET (XVIII) oružja gratis – na lijepe sise i pokoje oko!
Osobe s PTSP-om imaju pravo na 10% kod iznajmljivanja granata i uzija, a samohrane majke i udavače dobivaju poklon bon u vrijednosti dvije vreće žita i jednog minobacača.


Familie


U ovim bremenitim vremenima nitko ne može biti mnogo siguran u spas duše i higijenu tijela!
Ušli su Vam u domove, osudili i na križ pribili svetost obiteljskog nasilja, urušili Vaše ionako krhko mentalno zdravlje, oduzeli Vam sve naznake slobodne volje, napili Vam se krvi poput tamponskih vampira i nije im dosta - sada žele JOŠ!
Prodrli su u Vaša računala, mutnim internetskim vodama doplivali do Vaših sigurnih malih luka – osobnih oaza privatnosti – pohlepni poput morskih krava, ružni poput masturbatora, naoružani ogavnom bahatošću i bezobrazlukom bez ikakvih manira i muda!


A kako se bolje obraniti od virtualne napasti nego vatrenim oružjem i pokojom konjskom glavom!
Neka Vaša tijela i skrotumi formiraju Zid slobode koji će se dojiti Vašim blogovima sve dok ne dobijemo ovaj bezuman i beskoristan rat! Učinimo ovo guerre-pour-la-guerre-izmom, ratom radi ratovanja samog. Vaše majke i mrtvi kućni ljubimci sada mogu biti ponosni na Vas i konačno odapeti u miru. Si!

Bitka za bitkom za bitkom tubitkom i pobijedit ćemo!
Hasta la pirateria siempre!


***P.M.S.: Sasvim netipično za nas, stvari smo pokušali izgladiti mirnim putem, no svi su naši pokušaji diplomacije tragično završili u zapećku prkna slobodoumlja.***


Special K

ff_logo