Dok se Crno Sunce pomalja iz anusa novorođenog carstva,
čete uspavanih pirata predvođenih najplemenitijom Guzicom na svijetu
nijemo ustaju iz mamurnog sna
i drsko zakoračuju u svijetlu budućnost.


(Preuzeto iz kapetanovog dnevnika)




Moje je gusarsko veličanstvo proteklih mjesec dana naporno radilo na učvršćivanju granica našeg – i vašeg – piratskog carstva.

Prošlog tjedna, u pitoresknoj i izvansezonski mrtvoj Abbazziji održana je 2. međunarodna gusarska konferencija kojoj imah čast predsjedati umom i skortumom. Naum mi bješe ujedinjavanje najvećih gusarskih posada Europe i svijeta kako bi smo zajedno potpisali ugovor o međusobnoj suradnji, nenapadanju & nesilovanju u guzicu.

Pacta Piratica

Međunarodni sporazum nazvan Pacta Piratica potpisan je u zavjetrini maslinovih borova, nedaleko od Šipca koji prodaje sladoled, cigarete i pohotno gleda djecu kako se vraćaju iz škole.
Zemlje supotpisnice Sporazuma iz Abbazije su sljedeće, one koje mrzim navodim u kurzivu: Kroacija, Poljska, Italija, Španija, Austrija, Njemačka, Pakistanci mislim da nisu razumjeli o čemu se radi, slovenija, Danska i Norveška. Nijemci su se, kao i obično, pokazali vrlo mnogo zajebanom i ponosnom nacijom te su mi jedini odbili priznati suverenitet nad svojim, izabranim i inim narodima obogaćenim tlom, ali i to će ubrzo biti sređeno. Špijun će uskoro biti poslan u Berlin kako bi izvidio situaciju.
(Svi zainteresirani pirati-samoubojice - osjećajte se dobrodošlima. Fotografiju svoje guzice i lažni životopis šaljite na naš e-mejl bez predrasuda).


Proteklih nekoliko dana popuših u Italiji, iredentističkoj maloj zemlji ponosnoj na svoj geografski oblik koji stupidno nalikuje ženskom odjevnom predmetu.
Zadnja dva mjeseca naime radismo na pripremanju talijanskih gradova za uvođenje gusarske strahovlade te vrijeme provodismo putujući Venetom, Emiglia-Romanom i Toskanom. Problem koji se postaviše pred mene abortirao se u obliku mlađahne voodoo-principesse iz Milana, također hobi-osvajačice svijeta (Svijet besumnje mora biti ravna ploča kada se dvije osobe koje ga osvajaju mogu tako lako susresti; i to u alkoholom induciranom stanju duha i tijela, sjedeći na rubu zabitog prljavog kanala iz 13. stoljeća, svojevremeno popularnom rigalištu venecijanskih kurvi i fukodromu Napoleonovih vojnika).

Italija

Zaključak je sljedeći, Italiju (i Svijet općenito) čeka period rascjepljivanja na niz međusobno zaraćenih autonomnih gusarskih republika. Loša je vijest za mene to što ću se na neodređeno vrijeme opet morati otrijezniti, početi piti vitamine te nevoljko mobilizirati trupe i zaploviti prema Italiji kako bi se obranili od nadolazeće invazije 'Vještice iz Milana'.
Od sljedećeg tjedna nadalje vršimo inspekciju svih stambenih i inih (Kozari bok) prostora u potrazi za muškom djecom dovoljno jakom da mogu trgnuti rakiju, nositi pušku i pojesti neprijateljskog vojnika. Ukoliko ste roditelji istih, možete biti ponosni što će maloljetni nosioci vaših suicidalnih gena i spolnih bolesti iz mladosti moći dati svoju guzicu i život umjesto vas - za Gusarsko Carstvo!

Živjela Sloboda, živjela prisilna mobilizacija. Nisu li i križari naučavali kako bezumno ratovanje, alkohol u klasi 2-5 eura i seks s potpunim strancima daje rajski miomiris životu i čovjeku poklanja osjećaj načistijeg religijskog zanosa. Sjetite se toga kad budete umirali u nekom jarku ili u kiseloj utrobi Talijana.
Napomena: križevi na vratima načinjeni od krvi domaćih životinja i slične gluposti nas ne pale, svi će te biti vrlo demokratski unovačeni, bez obzira na boju, model i serijski broj sise.



Empty belly life
Rotten smelly life
Full of sorrow life
No tommorow life!




Long way to go


Skrotum vrele višnje