Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • bli,bli,bli...

    I pledge allegiance to the Flag of the... um... Jolly Roger - and to the Pirate Republic for which it stands: one Ass above God...

    avatar

    22.11.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @bli,bli,bli...: hehe, I like this one... možda postane službena zakletva. MOŽDA.

    avatar

    23.11.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • bli,bli,bli...

    ma, kaj ne znaš 'ko je bli,bli,bli... ?! sram te bilo... možda ?!?! hihihi...

    Leni

    avatar

    23.11.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • bli,bli,bli...

    indivisible (haha !!!), with Liberty and Justice for no one.

    avatar

    23.11.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • bli,bli,bli...

    ispravak netočnog navoda: with liberty for pirates and justice for no one...

    avatar

    23.11.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • bli,bli,bli...

    baš mi je dosadno...

    avatar

    23.11.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • bli,bli,bli...

    spam ! da blog.hr ima kaj brisat' umjesto pravih komentara... bli, bli, bli !

    avatar

    23.11.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Uf Kapetane, Vaša popularnost čini se sve više pada. Naime, jedini zainteresirani za Vaše laprdanje po svijetu su dvije maloljetnice koje tako žarko nemaju drugog posla da žele postati gusari pod svaku cijenu. Pod svaku cijenu. Što vam to, o Kapetane, govori? Da ste truli? Da nemate život? Da ga pokušavate pronaći na Vama neprirodan način? Molim Vas, dragi Kapetane, da ponovo zainteresirate svoju posadu za njihov istinski poziv, koji ste im, doduše, nametnuli, jer je ista na rubu raspada, ako sam još u toku i ako se već nije raspala. Možda blog.hr nije briga za svoje blogere, ali ni Vi se više ne trudite oko svoje posade jer je više niti ne spominjete u postovima, a kamoli da pišete izvješća o zajedničkim događajima. Vi ste, očito, sami sebi dovoljni. Govorim trenutno u Svoje Ime, pa ako Vam smeta slobodno primite ove dvije maloljetne, a već beznadne duše pod svoje okrilje umjesto Mene, makar ne vjerujem ni da bi dvadesetak takvih zamijenilo Mene.

    Vaša nižepotpisana, ali još uvijek višeizrasla.

    avatar

    25.11.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • Leni

    nismo maloljetne, (sn)jeguljice...

    avatar

    25.11.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • Leni

    ... ne znam otkud ti ta fantastična ideja... mi smo pozvane u Posadu i obećano nam je članstvo, pa ne vidim u čemu je problem, osim ako ih imaš s Kapetanom ili sa samom sobom, a isti se nas ne tiču i ne želimo da nas u njih uvlačiš. niti jednom nismo izjavile ili učinile ništa protiv tebe, pa ne vidimo uzrok tvojoj isprovociranosti nama dvjema, a svoje probleme radije zadrži za sebe ili ih probaj rješit' (iako sumnjamo u uspjeh, kad smo već kod beznadnosti).

    avatar

    25.11.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @Snjeguljica Kiddo:
    Draga moja Snjeguljice, neznam kojem kurcu pripisati Vaše ponašanje, no znam zasigurno da ga neću tolerirati na svom brodu. Za 'moje laprdanje po svijetu' zainteresirani su čak i mnogi ljudi izvan granica ove pseudo-golubičaste države, da ne govorim o žiteljima dotične - kao što i sami dobro znate.
    Posada nije na rubu raspada, ne znam otkud Vam te informacije, no ako znadete nešto što meni nije poznato Vaša dužnost je bih da mi iste podatke podastrete. Što se tiče gusarskog poziva i dužnosti koji dotični evocira, naravski je da sam ih ja osobno nametnuo - zato sam JA Kapetan, a Vi samo Snjeguljica.
    Što se pak tiče udjela posade u postovima, njihovo (ne)spominjanje je čisti produkt kolektivne neaktivnosti. Vrlo jednostavno, u zadnje vrijeme smo imali vrlo malo zajedničkih akcija vrijednih spomena, to nipošto ne znači da će i u budućnosti biti tako. Ako ipak mislite na nespominjanje Vas osobno, onda je to već stvar ljubomore. Iskreno se ufam i molim gospi od kamenitih da to ovdje nije slučaj.

    P.S.:Lične frustracije članova posade me se ne tiču osim ukoliko narušavaju davno utvrđen poredak na brodu, a tomu je upravo ovdje slučaj. Snjeguljice LaFeet Kiddo, ovakvim ispadima sramotite posadu i riskirate suspendiranje s mjesta brodskog časnika. Molim Vas da ubuduće dobro promislite o svojim nepromišljenim akcijama.

    avatar

    25.11.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Hihihi, napokon nešto zanimljivo odkad je dragi Pauss protjeran.
    Stvarno nije teško provocirati bez razloga što je bila njegova dugo njegovana taktika. Uostalom, ipak je on bio Admiral. Što je, Kapetane, viši položaj od Vašeg.
    Ma kakva ljubomora, Kapetane, kakve frustracije drage djevojke. Uostalom, na ovom brodu, koliko ja znam, maloljetnost se cijeni kao izuzetna vrlina, što sam morala i sama prihvatiti kako bi postala još kvalitetniji gusar. Dakle, to je na neki način bio kompliment. Drugo, beznadnost je jedan od malobrojnih uvjeta koje morate ispuniti da biste postali gusari. Do sad sam ja bila jedan od najboljih Kapetanovih savjetnika što se Udruge tiče, možda je on to zaboravio, ali valjda znam kako gusar treba izgledati. Ja nisam imala namjeru vrijeđati vas, djevojke, makar, vrijeđanje je još jedna stvar koju gusari rade. Ja vas ne poznajem i naravno da vam imam pravo reći što god mi padne na pamet. Ako vas upoznam i primjetim da ste čestite gusarice u duši koju nemate, povući ću sve što bi za vas moglo biti uvredljivo. Moj komentar se odnosio na ovaj post koji je tako divno osvanuo nakon nemalih zajedničkih dogodovština sa Posadom, a o kojima se više ne piše jer Kapetanov apetit za privlačenjem veće publike očito isključuje male i beznačajne stvari kao GSS-ove, okupljanja kod Biza, Tomu Niškog i Udrugu. O sebi tu ne govorim, namjerno. Neee, Posado, shvatite da Kapetan sad ima veće planove za ovaj brod, i vi tu niste uključeni.

    Ako sam ovim izravnim kritikama dovela sebe do osude na izbacivanje iz Posade ili čak smrt, pa evo, narode, veseli se! Dajem vam ovu plitku dušu da je mučite. Ja sam rekla svoje. Baš me veseli. Samo, Kapetane, to Vam je 30kn manje za žig ako ga ikad napravite.

    avatar

    25.11.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Snjeguljice,
    dopustite da ukratko odgovorim na Vaše komentare.

    Posljednje okupljanje kod Biza ne smatram dovoljno gusarski atraktivnim da bi pisao postove o istom. Navedeni je događaj bio nenadani (gusarski neinspiriran) tulum kao i mnogi drugi i ne mislim da o tomu treba dodatno javno govoriti. Ukoliko Vi držite da je suprotno, slobodni ste napisati štogod Vam je volja o tom eventu.

    O zadnjem GSS-u je već napisan post, u što se možete i sami uvjeriti ako kukom zaderete po mišu i skrolate malo naniže. Njime se ne namjeravam dodatno baviti osim što želim istaknuti da GSS održavamo jednom svakoga tjedna (uz iznimku zadnjih mjesec dana, zbog osobne spriječenosti većine članova Posade) te ne mislim kako je potrebno iz toga raditi nepotrebne tirade. Iskreno govoreći, cijenio bih da netko iz tjedna u tjedan piše izvještaje s GSS-a, no u tome mi treba pomoć svih Vas. Dokle god ću ja biti jedini koji redovno objavljuje postove, izvještaji s GSS-a će nažalost biti rijetkost, i to iz jasnih razloga moje osobne ograničenosti vremenom i tjelesnim otvorima.

    Kod Tome Niškog smo bili tek prekjučer, te nisam imao vremena napisati post koji bi se doticao našeg posjeta tom najhrabrijem od svih ranjenika (opet velim, mogli ste ga i sami napisati)... Uostalom smatram samog Tomu najpozvanijim u opisivanju nevolja koje su ga zadesile u ovim vodama pa te (rio mare) događaje namjeravam zasad ostaviti postrani. Ukoliko netko smatra moj stav pogrešnim, neka mi se slobodno obrati ili neka se jebe u paklu.

    Također smatram potrebnim korigirati Vašu izjavu o nemaru iskazanom prema ostatku Posade te branim tvrdnju da se niz recentnih postova ticao širenja utjecaja Udruge u međunarodne sfere, kao i obrane našeg bloga od njegovih najvećih neprijatelja - Blog.hr-a. Držim sasvim jasnom činjenicu da nisam isticao sebe ispred drugih u navedenom postu o borbi s blog.hr-om, a da sam u ostalih nekoliko navedenih tekstova ja glavni akter iz jednostavnog razloga što sam ja bio glavni (i jedini) akter.

    Kada i gdje god sam djelovao, radio sam na našoj (i za našu) stvar, nikako svoju osobnu. Nakon mojeg izvještaja iz Portugala, gosp. Yarni je mogao napisati izvještaj sa Sicilije. On to nije učinio i to je njegova stvar. Također, i Vi ste bila u Italiji no ni o tome nije bilo ni riječi. Svi članovi Posade imaju pravo pisati štogod im je volja i pri tome ih nitko ne kontrolira niti cenzurira; to bi bilo suprotno svim našim zajedničkim uvjerenjima. Ipak, Vi i dalje pokušavate stvoriti dojam kako se tu nekome nešto ne dopušta, svi navodno šute dok ja pričam... I sami znate koliko je to daleko od istine. Nadalje, SVI su članovi Posade uključeni u SVE aktivnosti Udruge, čega ste potpuno svjesni. Nitko nije iznad bilo koga drugog na brodu, osim Quicka koji ima valjda 3 metra božemeoprosti. I još onako profano ćelav kakav je…

    Rekao sam sve što sam imao, no znajte Snjeguljice da ću odsada motriti svaki Vaš korak umjesto da buljim u Vaše sise i guzicu.

    avatar

    26.11.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Kapetane, mislim da ste navođenjem nekakvih bezveznih i neutemeljenih razloga zašto spomenute teme nisu po Vama dovoljno dobre za ovaj blog, potpuno smetnuli s uma moju poantu. Poanta alla moa. A ta je, da Vi zaboravljate naizgled male stvari koje povezuju nas, Posadu, jer ciljate, kao što rekoh, na široku publiku, što li? Mislim da nema boljeg objašnjenja jer ste stvarno mogli napisati postove o, ako ne o svim, a onda barem o nekim od navedenih tema. Vama na izbor. Ali, to valjda naši vjerni čitaoci koji ostavljaju komentare sve u šesnajst, kako bi narod reko, ne bi razumjeli jer njih zanima Portugal! Italija! VI, O KAPETANE! (pazi -> ironija!) Vaša posada se više ne javlja na ovom blogu jer se ne spominju osobno pa ni ne osjećaju potrebu da komentiraju. Sad je prekasno očekivati povratak njihovih komentara jer vjerojatno više niti ne posjećuju ovaj blog.

    Pa čak nas više niti Edenbeast niti Lady Anerol ne posjećuju! A Edenbeast je naša crna kraljica, a po Lady Anerol smo nazvali brod, sjećate se? Ili je to tako davno bilo? Više se ne spominju takve stvari. Draga Edenbeast je skoro došla na tulum kod Biza neki dan! To nije dovoljan razlog da se napiše post? Tomo Niški je ranjen već - kolko - dva mjeseca? I do sad nije bilo razloga da mu se posveti post? Neee... Kao što rekoh, to su premale stvari za ovaj blog po novom. Ovo nije blog, ovo su ozbiljna posla!
    Gdje je zajednička zajebancija Kapetane? Ne možete reći da je nema, da Vas mala stvar inspirira, pokrenula bi puno veću.
    Nekad su Vas inspirirali suicidalni darkeri - to su bila vremena Vaše i naše slave. Tada ste, koliko se sjećam, toliko uživali slavu da ste dobili oko pedesetak komentara samo zbog slike Vašeg gorućeg prsta koji je simbolizirao dan Vašeg velikog Rođenja. Sad? Sad Vas inspiriraju velike stvari koje ne privlače čitatelje kao što ste mislili.

    Zato, i samo zato, o Kapetane, ja Vama pišem komentare.
    Prije godinu dana moje kritike su bile pozitivne i to Vam se tako svidjelo da mi niste mogli odoljeti. Sad, kad smatrate moje kritike negativnima, pokušavate me izbaciti iz posade.

    Dragi Kapetane. Možda da se stvarno koncentrirate na moje svemoguće Sise u guzicu, možda Vam postovi postanu zanimljiviji. Znam puno ljudi koji bi puno radije čitali o Vašim opisima moje guzice i Sisa, nego o vašim poveljama iz Italije, kongresima i pljuvanju tako divne zemlje kao što je Portugal. Da ostale ne nabrajam.
    Ne, ustvari, moram još dodati i onaj koji nisam imala snage niti pročitati (kao i mnogi koji se ne usude to reći pred Vama). Apologija gusarstva, naime, potpuno odgovara mom opisu filozofije kao potpuno bespotrebne grane ničega. Da ne kažem da su oni postovi između bili potpuno bezvezni i nezanimljivi.

    Eto, nemojte mi uopće odgovarati na ovo, ne trudite se, ne trošite tastaturu. I sami znate da sam u pravu. Razmislite o egzistenciji ovog bloga koja se temelji na postojanju posade. Ili ste Vi, Kapetane, razmišljali samo o tome da Vas Blog.hr mora uvrstiti u almost cool blogove? Aha - u tome je stvar! No, o tome drugom prilikom, ostavit ću Vas da razmišljate. Znam da ste sposobni za to, ipak ste učen čovjek.

    avatar

    26.11.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    eh... vidim da se ovo pretvara u tiradu kakvu sam zaista pokušao izbjeći.

    Posada, a i Vi Snjeguljice u njoj, je potpuno pasivna.
    NE zato što ja pišem ovo ili ono već je jednostavno dozlakurca božjomsisom pasivna (čast rijetkim iznimkama). Ne želim ulaziti u razloge toga, no činjenica je da štogod ja napisao, nitko od naših ljudi ne trza mudima. To nema veze sa sadržajem postova jer bi mi već nato ljudi naveliko srali u uši već je povezano s općom rezignacijom. Dok sam ja bio obuzet, da li je itko napisao oproštajni post Rodji? Usprkos svim mojim celularnim naredbama i jasnom idejom kako bi ispraćaj trebao izgledati, nisu li se članovi Posade bezglavo prepustili lijenom fatalizmu umjesto preuzimanju inicijative i usmjerenom djelovanju?
    Da li je itko reagirao na šutnju pizdi iz blog.hr-a nakon što sam im poslao mejl protesta i potom neočekivano morao otići ostavljajući posao (i obećanje) nedovršenim? -Ne, sve je ostalo upravo onako sam ja to ostavio, čekajući ponovno na moje odluke i moju akciju.
    Uostalom, da je Posada tako zainteresirana za ovaj brod kao što tvrdite ne bi li sada pisali izdašne komentare podrške Vašim stavovima?
    Udruga koju smo ustanovili (ovo 'ustanovili' govorim gotovo ironično) treba nove članove; to je premisa njezinog postojanja i jamac budućeg djelovanja. Zbog toga nastojim pisati o njezinom djelovanju. Ne spominjem Posadu jer Posade nigdje nema.

    Nadalje Snjeguljice, Vaše su kritike naravno uvijek dobrodošle. Ipak, smatram absurdnim Vaše puko prigovaranje namjesto djelovanja koje Vam je jasno zagarantirano. Moram li Vas ponovno podsjećati na Vaše pravo pisanja postova? Ukoliko smatrate da moje kapetanstvo nešto previđa, zašto ne pokušate to ispraviti jednim postom ili dva?

    Yarni radi žig već mjesecima, nova grafika je na čekanju od ljeta, nitko ne piše postove, nitko od naših ljudi ne ostavlja komentare. Što reći o tome? Tko je za to kriv? Svi moji pokušaji mobilizacije dijela Posade nasukali su se na beživotno tlo. Da li je nestao duh ili ga nikada nije ni bilo? -To Vam Snjeguljice ne mogu reći no znam da ja i moja guzica nastavljamo dalje.

    Što se tiče Vašeg izbacivanja iz Posade, o tome dosad nije bilo riječi. Kao ni o navodnoj potrebi da nas se uvrsti među cool blogove. Jebemusve, nisam li ja taj koji im stalno šalje prijetnje i izazove na mejl? Pomalo kontradiktorna pizdarija, nije li?
    A enigma da li su Vaši komentari pozitivni ili negativni mi ne predstavlja nikakvu dileme. Nema 'negativnih' ili 'pozivitnih' komentara, postoje samo oni koji mi idu nakurac i oni koji nemaju smisla. Vi sama procjenite kakvi su Vaši...

    Nego, da skratim svoj jezik jednim konačnim pitanjem. Smijem li Vam ponuditi izazov? Ubuduće namjeravam pisati o našim tulumima, pijankama, trgovini robljem i sl. pa ćemo vidjeti koliko (naših) ljudi će na to reagirati te na koji način.

    Inače, Edenbeast i Lady A više ne pišu svoje blogove; lapsus zdrave pameti Snjeguljice...

    I da, što je to 'tastatura'?

    avatar

    26.11.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Hihihi Kapetane, netko Vas uspijeva provocirat? Baš mi je drago, jer koliko god tvrdili suprotno, ja znam da sam uspjela. To me trenutno čini jako sretnom. Ustvari, nitko niti ne mora govoriti o mom izbacivanju iz posade, ali ja ionako trenutačno ne djelujem kao član posade, ako niste primjetili, ne koristim vašu šifru. Iliti lozinku (ako Vas tastatura zbunjuje, da ne bi bilo i sad zabune). I tako će biti do daljnjega, jer, osim što mi blog.hr ne dopušta tu slobodu da se predstavljam svojim cjenjenim imenom, u zadnje vrijeme se niti ne osjećam djelom ovog bloga. To ne znači da se ne osjećam dijelom posade. Kada i ako mi se sprdne, vratit ću se, a Vama Kapetane, dajem pravo da promijenite šifru (lozinku) i više mi je nikad ne date ako Vam je tako volja. Kao što ste učinili sa Paussom. Bez njega i bez mene ovaj blog ionako nema dušu. Ali nema veze.

    Što se tiče nastavljanja dalje Vas i Vaše Guzice (koju sam ja izmislila, i ako odem zadržavam pravo korištenja iste i oduzimam Vama isto), samo vi nastavljajte. Imate već kandidate za - NOVU, POBOLJŠANU POSADU! SADA U SVAKOM PAKIRANJU MALOLJETNICA GRATIS!

    Što se tiče blog.hr-a, Vi im šaljete prijetnje i izazove na mail tek odkad ste shvatili da se na almost cool blogove dospijeva pomoću veza koje nemate. Žalosno. I jedno i drugo.

    Komentari koji Vam idu na kurac i koji nemaju smisla? Samo na Vašem NOVOM POBOLJŠANOM BLOGU! SADA U PAKETU BEZ KAPETANOVE GUZICE GRATIS!
    A i to što su Vam jedini pametni komentari u zadnje vrijeme besmisleni ili Vam idu na kurac, to nešto govori i o Vama, a ne samo o Vašem blogu, Kapetane.

    Već sam napisala da vjerojatno više ništa ne može privući "Vaše ljude" na Vaš blog, pa nema daljnje rasprave o tome.

    Edenbeast i Lady Anerol su i dalje skupa sa Gaetanom u Vašim linkovima Kapetane, a njihovi blogovi ne postoje... Koji propust. Koje zaboravljene duše... Likovi crtića koji su mi se nekada sviđali. Sad su ih zamijenili teletabisi koji su gledaniji i puno više poučni! OD SAD U PAKETU SA JEDNIM PEDEROM I CRNCEM DA NITKO NE BUDE ZAKINUT U NOVIM GUSARSKIM DOGODOVŠTINAMA!
    Lapsus zdrave pameti? Auč Kapetane... Možete Vi i bolje.

    P.S. Ako ćemo se već navlačiti oko korištenja dragog nam hrvatskog jezika, molim Vas da ne koristite izraze primjerice "Vi sama" i "Vi ste bila" jer, osim što je pogrešno, zvuči seljački.
    I molim Vas da mi ne tražite zbog ovoga svaku greškicu u gore napisanom komentaru jer će to biti niže čak i od Vas.
    Možda da uzmete lektora za idući komentar? Ja bih vam se ponudila, al znate Vi i drugih kandidata.

    Molim, ne morate odgovarati, samo zahvalite što Vam uopće ostavljam ovakve komentare, jer ako slučajno navrati netko poznat ili nepoznat na ovaj blog pomislit će da se događa nešto zanimljivo.

    avatar

    26.11.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    S, prisjeti se one zen-piratske:
    Tko se gomile sranja laća, od gomile sranja i umire.

    Laku noć, Snjeguljice.

    avatar

    27.11.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    30kn manje Kapetane... 30kn manje!

    avatar

    27.11.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    30kn više za Snjeguljicu. Trebat će joj...

    avatar

    27.11.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Ma ne treba, Kapetane... Ionako ja uvjek plaćam, sjećaš se?

    avatar

    27.11.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • Admiral Pauss

    Kapetane? pucate pod pritiskom izvršnih i apsolutnih ovlasti i obveza?

    avatar

    27.11.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Naravno. Ja uzimam.

    avatar

    27.11.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    HIHIHI, O da, to je on!! Vratio se!! Možda još nije sve izgubljeno! Novi ekšn figjr Admirala Paussa ponovo u prodaji!!!

    avatar

    27.11.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    ...i mislim da sa rekao 'Laku noć'.

    avatar

    27.11.2006. (00:21)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Pa ko te treba više! Admiral Pauss je tu!
    Laku noć!

    avatar

    27.11.2006. (00:22)    -   -   -   -  

učitavam...