PirateHat
Braćo gusari počujte!
Kao što i sami znate, nekolicina... reći ćemo 'osoba', izrazilo je želju da postanu članovi naše vrle posade. U tijeku je postupak za njihovo primanje u punopravno članstvo. Predlažem sljedeće članove:

Bloody Mary Kidd
a.k.a. Snjeguljica
Trosisa Petrunjela (nju ne znate, ali ovim putem dotičnu pozivam da bude aktivnija na 'Gusarskom prepucavanju', tj. komentarima, kako bi je svi iz posade upoznali i prepoznali njezine kvalitete kao žene, ratnice, a nadasve gusarice)
Marlyn Manson... da, pjevač... bez nepotrebnih objašnjenja
Bizzareov 'Rođo', exchange pirate iz US of A (nepotizam anyone?)
I naravno, Bloody Rose i Samhain (– budući brodski pop... pardon... druid), koje već smatramo članovima, ... ali da sve bude službeno.

*Naravno, ovdje ne zaboravljam nekoliko mladih duša s kojima sam bio u kontaktu, ali sve ih molim da budu aktivniji na blogu kako bi mogli ubrzati postupak njihovog primanja u članstvo.*

I da, kao kapetan odlučio sam promovirati sljedeće istaknute pojedince na brodu, kako zbog zasluga u vremenima rata i mira tako i radi pukog egoizma:
Cpt. Black Adder, u višeg kapetana
Marlyn Manson, u svog drugog časnika (nakon Drunken Bastarda)


Prvu stavku (primanje novih gusara) dajem na glasanje svim članovima, dok drugu (promoviranje) provodim samovoljno – ovlastima koje mi daje titula kapetana Gusarskog bojnog broda 'Lady Anerol' i Dogma o Nepogrešivosti Kapetana iz 1899.

Cpt. Black Adder
Gunsmokin' righteous