Uništimo UN!
U ovom zlom svijetu niti jedna opasnost nije toliko velika kao ova. Gusari, budite upozoreni, jer ova će organizacija pomagati vašim neprijateljima, ploviti vašim morima, zahtijevati da prestanete raditi svoj bogomdani posao, i općenito će biti ogromna bol u vašoj stražnjici (čitaj: claimat će vas).

Riječ je o prokletim Ujedinjenim Narodima koji nekim divnim čudom već 50 godina (navršili neki dan, u zemlju propala gamad, yarrr!) inzistira na krajnje bezobraznim djelima i tzv. propagandi morala: inzistiraju na pojmovima kao što su svjetski mir (thar goes t'pillaging) , ljudska prava (thar goes t'raping), i humanitarnoj pomoći (thar goes t'booty).

Ova worldwide, bilge-sucking organizacija, je nemeza ratobornih gusara već desetljećima! Avast! Tako se rodio plan da se UN makne sa naših mora - ne, neće hodati po dasci, makar je ta opcija jako primamljiva, nego će trpiti sudbu vrijednu naših najgorih neprijatelja:

Dat ćemo ih sviscima, time se riješiti naša dva najgora neprijatelja, i kada se međusobno pobiju (wishful thinking, svisci će vjerojatno još dugo nakon toga napastovati čovječanstvo) vladat ćemo morima! Yarrr!

Yo-ho-ho, me's going to splice the mainbrace!


Mfu. Yarr'nturi
Romantični gusar sa velikim mačem